پاسخ : بحث وبررسي شانزدهمين المپياد زيست شناسى[مرحله دو
به نقل از Eliza-M :
خود خرم مقصرم كه مسير المپياد ُ انتخاب كردم و 2.5 سال از عمرمو بر فنا دادم.
حالام بايد صبر كنم تا اون همه كتاب تخصصي كه خوندم از ذهنم پاك شه و بره بيرون ..
ینی واقعا خودتو مقصر میدونی؟ [-(
هر کی قبل از اینکه راه در این قدم بذاره(قدم در این راه بذاره) باید تمام این لحظاتو مجسم کنه.بعد اگه دید با همه اینا ته دلش خوشاله که وارد این را شده.حتی با پایانی تلخ تر از شکست.اون وقت میتونه لذت ببره از کارش.از هدفش.از تصمیمی که گرفته.
یه بنده خدایی سال اول که کلن خوارزمی بود(بی نتیجه)
سال دوم ول میگشت با معدل 16(من با 3تا نمره 15 و بقیه نمرات میانگین18-19 معدلم شد 19 ترم یک.حالا فرض کن چنتا زیر 10 داشته که شده 16)
سال سوم میخونه واسه المپیاد.مرحله دو درصدی که میگیره نسبتا خوب بوده نسبت به بقیه و کاملن مطمئن بوده که قبول میشه و حتی تو امتان نهایی ها هم میشینه زیست میخونه و طبیعتن امتان نهاییاشم چنگی به دل نمیزده.
خلاصه جوابا که میاد همه ماتو مبهوت که ایشون قبول نشده.میره تهران اعتراض..بی نتیجه
برمیگرده...کنکور..کاملن واضحه که از هیچ درسی هیچی بارش نبوده.با یه روحیه ی واقعن واقعن داغون میره سر کلاسای کنکور و بغل دسته کسایی میشینه که سال دومو بستن..
خودشو میرسونه به خیلیا.طوری که امید زیر 50 بوده(رتبه)سر جلسه کنکور میاد عربی رو شروع کنه دفترچه عمومیارو ازش میگیرن.خودشو کامل میبازه.کسی که قرار بوده عمومیارو بالای 70 بزنه...حالا..
ربع ساعت اول اختصاصی هیچ کاری نمیکنه.هیچ کاری..وسایلشم جم میکنه که از جلسه بیاد بیرون اما میمونه.تصورشم وحشت ناکه.دیگه اختصاصیارو هم چت میزنه...
در نهایت پزشکی فسا قبول میشه.
اصن اینا رو که تعریف میکرد.من:
بعد ازش پرسیدم پشیمون نیستی اومدی المپیاد.منتظر بودم آهی اشکی چیزی ببینم ازش ولی گفت "نه"
ببین المپیادی یعنی این.اصن دلیلی که باعث شد من بیام المپیاد همین "نه" ای بود که ایشون گفت.
وقتی تو راه المپیاد خیلی آدمای جدیدو میشناسی.خیلی تفکرای تازه رو یاد میگیری.یه آدمی میشی که قبلن نبودی.یه چیزایی به سرت میزنه که هیچ وقته هیچ وقت تصورشم نمیکردی.وقتی خودتو هدف زندگیتو پیدا میکنی.وقتی یه چیزای زیبایی رو درک میکنی که هیچ کس نمیفهمه.و...پس دیگه شکست مفهموی نداره.
با یه روحیه عالی برو شاخک کنکورو بشکن.
ببخشید طولانی شد..حس کردم لازمه :)
+(در حد نصیحتو این حرفا هم نیستما.صرفن گفتم شاید یکم عوض شد نظرت)