Daimon
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
- شهر
- اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
- مدال المپیاد
- شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
- دانشگاه
- فقط HarVard
- رشته دانشگاه
- شناختوساخت سس مایونز(داریم)
پاسخ : بحث و بررسی شانزدهمین المپیاد زیست شناسی
چرا هرچی بد بیاریه سر ما میاد.کلا شدیم موش آزمایشگاهی.اون از امتحان ورودی سمپاد ابتدایی به راهنمایی که کلید 15تا سؤال غلط در اومدو قبول نشدیم.بعد اومدیم واسه دبیرستان امتحان بدیم گفتن دانش آموزان بر اساس منطقه میرن سمپاد.حالام که این از وضع المپیاد.دقیقا صبر میکنن به ماکه رسید قبولیاشونو نصف میکنن.حالا بعدا میان 10 روز مونده به ترم اعلام میکنن که فلان امتحانا نهایین.بعدم سال دیگه واسه المپیاد میان مرحله اولو تشریحی میگیرنو همون جا 40 نفرشونم بر میدارن.کنکورم میان سبک سؤالاشونو واسه ما همینجوری الکی عوض میکنن.
برای اولین باره که همچین آرزویی میکنم:یا تو ایران به دنیا نیومده بودم یا حداقل 2 سال زودتر یا دیرتر میومدم.
از شانس گند ما روی اون نسلم آزمایش انجام میدادن.

چرا هرچی بد بیاریه سر ما میاد.کلا شدیم موش آزمایشگاهی.اون از امتحان ورودی سمپاد ابتدایی به راهنمایی که کلید 15تا سؤال غلط در اومدو قبول نشدیم.بعد اومدیم واسه دبیرستان امتحان بدیم گفتن دانش آموزان بر اساس منطقه میرن سمپاد.حالام که این از وضع المپیاد.دقیقا صبر میکنن به ماکه رسید قبولیاشونو نصف میکنن.حالا بعدا میان 10 روز مونده به ترم اعلام میکنن که فلان امتحانا نهایین.بعدم سال دیگه واسه المپیاد میان مرحله اولو تشریحی میگیرنو همون جا 40 نفرشونم بر میدارن.کنکورم میان سبک سؤالاشونو واسه ما همینجوری الکی عوض میکنن.
برای اولین باره که همچین آرزویی میکنم:یا تو ایران به دنیا نیومده بودم یا حداقل 2 سال زودتر یا دیرتر میومدم.
از شانس گند ما روی اون نسلم آزمایش انجام میدادن.

متاسفانه به احتمال قوی غلط میگیرن نکته سوال این بوده که نباید عدد اعشاری وارد میکردین ! اگه آووگادرو رو به جای 6.022 ، 6 میگرفتین جواب میشد 2512 (بدون اعشار ) کی گفته اینو ؟! نه اینجوری نیست .