سه و سه میشه!به نقل از jzm :راستی اون سوال کره زمین و تیر ومقارنه چی میشد جوابش ؟؟؟ من زدم سه و شش
به نظر من سه وشش میشه.به نقل از spacegirl :سه و سه میشه!
دوره تناوب هلالی و اینا حساب کنی همین میشه!
ببینید شما هر جور فکر کنید تعداد مقارنه دور و نزدیک باید برابر باشه، چون نسبت دوره تناوب ها یه عدد صحیحه (اگر نبود هم نهایتا فقط یکی می تونستن با هم تفاوت داشته باشن.)به نقل از ساعت شنی :به نظر من سه وشش میشه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدش اون سوال تشریحیه فنره بابا من 30 اوردم ولی میگن 36 میشه اخه چجوری؟؟؟
شایعس...به نقل از برگ پاییزی :کف : یه چیز حول و حوش 20 درصد هست .
ظاهرن قراره امسال 500 نفر بردارن (من فقط چیزی که شنیدمو می گم )
به نقل از ساعت شنی :-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعدش اون سوال تشریحیه فنره بابا من 30 اوردم ولی میگن 36 میشه اخه چجوری؟؟؟
به شرط اینکه بقیش رو به خاطر نبود چرک نویس و ماشین حساب خراب نکرده باشیدبه نقل از ساعت شنی :امکان نداره 20 درصد باشه اونجور که من شنفتم میگن دوره 24 کف 13 درصد بوده و پارسالم 20 که امسال کف از هر دو تاشم پاییه یعنی حول و هوش 10 11 درصد
یعنی میگن همگی امیدوار باشین هرکی 4 5 تا بزنه قبوله. \/
vay khoda shomacheqad ashna daridبه نقل از کریم :یه خبر خوش من از چند نفر تو باشگاه شنیدم که کف فیزیک نسبت به پارسال خیلی پایین تره
يا حتي کمي تا قسمتي منفيبه نقل از ساعت شنی :ایشاالله خراب نمیکنیم البته اینو بگم من به شما امید میدم اگه کف دور و برای صفر باشه من قبولم.