به نقل از xfactor :ببخشيأ!
همين تاپيك رو با عنوان "خوانندگي دخترا" داشتيم ك تو موسيقي زده شد بعد ب اعتقادي منتقل شد و بعدشم قفل!![]()
گفتم که شما اگه فک میکنی این مسائل شرعی آزادی رو از شما گرفته از اسلام دست بردار در غیر اینصورت این قد جو ندین لطفابه نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :اون روزی ک جوگير شديمو گفتيم حکومت باید اسلامی باشه تمام!
باید فکر این روزا رو هم ميكرديم ک نصف ازادی هامونو خواهند گرفت بخاطر اینکه حرامست و مفسده دارد :)
گوش دادن یا ندادن صدای زن چه ربطی به حکومت اسلامی داره ؟!!!!!!!!!!!!!! اسلامه که میگه حرامه نه حکومت اسلامی . شما هم اگر با اسلام مشکلی داری باید در اصول دنبالش باشی و اگه نتونی اصول دین رو رد کنی پس یعنی دین رو قبول کردی و وقتی دین رو قبول کردی باید رعایت کنیبه نقل از ⚜ Fireball.II ⚜ :اون روزی ک جوگير شديمو گفتيم حکومت باید اسلامی باشه تمام!
باید فکر این روزا رو هم ميكرديم ک نصف ازادی هامونو خواهند گرفت بخاطر اینکه حرامست و مفسده دارد :)
من از اسلام دس برداشتم ولی حکومت اسلامی از منو امثال من دس برنداشتهبه نقل از داروساز آینده :گفتم که شما اگه فک میکنی این مسائل شرعی آزادی رو از شما گرفته از اسلام دست بردار در غیر اینصورت این قد جو ندین لطفا
یه چی دیگه اینکه شما که پسری الان نشندین صدای زن خواننده ایرانی برای شما سلب آزادیه؟؟؟؟؟
عزیزان من آخه شما هی میان میگین که هر کی دوست داشت هر کار یدلش خواست انجام بده اونی که دوست نداره انجام ندهبه نقل از fantasy :افراد معتقد میتونن خوانندگی نکنن. بهشون هم گوش نکنن. در یک مملکت آزاد اجباری نیست که اونها به احکامشون عمل نکنند. اتفاقا آزاد هستند که عمل بکنند.
اما کسانی هم که به هر دلیلی غیر این رو میخواند هم باید آزاد باشند.
باید قبول بکنیم که کسایی که مثل من فکر نمیکنن هم حق دارند.