پاسخ : بانوان خواننده ، درست یا غلط ؟!
جناب ناطق,شما احتمالا اصلا کتاب تاریخ نخوندین! اگه بخوایم با توجه به هویت ملیمون حرف بزنیم,هویت اصیل ایرانی,اسلامی نیست!
حالا هم که جامعه ی ما اسلامیه,باید یه استثنائی قائل بشه برای کسایی که دینشون اسلام نیست و در این کشور زندگی میکنن! یا حد اقل اجازه بده که بعضی ها بتونن هنرشون و به نمایش بزارن! و اینکه انسانیت یعنی دور بودن از حیوانیت و رفتار های حیوانی! اگه یک انسان نتونه خودش و نگه داره واقعا با عرض عذرخواهی باید بگم که با حیوان هیچ تفاوتی نداره! در آفرینش ما قدرت انتخاب و اختیار گذاشته شده! و هر کسی میتونه آزادانه برای خودش تصمیم بگیره!شاید بچه ای که در یک کشور مسلمان به دنیا میاد نخواد مسلمان باشه و...!
در ضمن یک انسان باید به خودش بفهمونه که از رفتار های حیوانی به دور باشه! و تحریک شهوانی هم از اون دسته رفتارهایی هست که قابل کنترله!البته اگه از ریشه فرهنگ سازی بشه! این و من نمیگم,بیشتر پزشک ها میگن!
میدونید مشکل ما نوجوونا چیه؟ اینه که فکر میکنیم خیلی روشن فکریم و به خودمون اجازه میدیم درباره ی هرچی که مطالعه نداریمم اظهار نظر کنیم!من خودم حدود 100 تا کتاب سیاسی و اعتقادی و
خوندم!و هیچ چیزی رو بدون مطالعه و اطلاعات رد نمیکنم!! به طور مثال بعد از خوندن تمام کتاب های دکتر شریعتی تمام نوشته هاشونو زیر سؤال بردم!
بحث خوندن خانوم ها ربطی به اسلام نداره! ومن در هیچ جا ندیدم که این کارو ممنوع کرده باشن! ولی
مراجع معاصر اون و رد کردن!
به نظر من اشکالی نداره,چون یک انسان باید یاد بگیره تا بتونه به رفتارهای غیر انسانیش مسلط باشه!
خوندن خانوم ها واقعا نیاز به حمایت داره! لطفا عقاید لاییک خودتون و واسه خودتون نگه دارین! چون هرکسی میتونه واسه خودش تصمیم بگیره!
[/quote]
من فقط به توصیه چند تا از دوستان که پ.خ دادن و خواستن که بیام اومدم و نظر دادم
رو حرفام هم بهتره بگم حداقل ساعت ها مطالعه کردم و به جرئت میگم بیش از صد ساعت سخنرانی از اساتید مختلف گوش دادم
من تند نوشتم چون تند و بی منطق همه حرف زدن
این پست آخرتون هم نشنانه ای از درستی توش ندیدم که بخوام پیزی راجع بهش بگم
فقط یک جاش بدجوری قلقلکم داد که دلیلشو میگم
مراجع معاصر نه...اسلام ممنوع کرده
نشان این حرف هم احادیث ائمه و روایت معروفی از امام صادق راجع به این قضیه که یک سرچ ساده بکنید چیدا میشه
و ان الله مع المظلومین
...........
من کلا چند وقتی هست دیگه تو سایت بحث نمیکنم چون کلا تریپ روشن فکری زیاد شده
البته فکر کنم این نوع روشن فکری ها با لامپه...چون بعد ها به پوچ بودنش خواهند رسید
ادامه بحث هم به نظرم صلاح نیست
...........
موفق باشید