پاسخ : عاشقی ممنوع!!!!
یادش بخیر ، تابستون سال قبل میرصادقی که یکی از مشاور های تهران هست اومد و بهمون گفت امسال این دوست دختر و پسر و این حرف ها رو ول کنین و من بین همه ی رتبه های زیر 500 بررسی کردم ، هیچ کدوم سال کنکور دوستی نداشتن ...
اما خب حداقل ما امسال مثال نقضش رو توی مدرسه ی خودمون کم و بیش دیدیم و بودن کسایی که حتی توی وسط طرح عیدی که توی مدرسه برگزار میشد میپیچوندن و میرفتن دیدن ایال و الان دارن شریف میخونن ...
اما خب بحثی که اهمیت داره این هست که بتونید احساساتتون رو کنترل و مدیریت کنید . که خب چون بعضی احساسات خیلی شدید هستن ، مدیریتشون سخت میشه . اما بازم امکان پذیر هست ...
اما با این حال منم توصیه میکنم اگر همچین وابستگی هایی ندارین ، سال کنکور تلاش کنین تا ایجاد نشه . چون حتی عشق واقعی هرچقدر هم که قشنگ باشه اذیت های خودش رو داره و سال کنکور برای تجربه ی اولیه این اذیت هاش اصلا زمان مناسبی نیست ...
ولی ...
راستش بچه ها درسته این انجمن برای کنکور هست و هدف همه تون موفقیت توی کنکوره ... اما خب ! همیشه یه سوال توی ذهنم بوده و هست ... اینکه ارزش کنکوره چقدره ...
اگه می تونست احساسشو بکشه الان می تونست تو دانشگاه باشه اما به خاطر وابستگیش جا موند!
به قول مامانم: امسال درس بخون رشته مورد نظرت قبول شو سال دیگه هر کاری خواستی بکن!!!
شما رسما دارید توصیه میکنید که برای نتیجه ی کنکور ارزش های انسانی و احساسات نادیده گرفته بشه ...
نه ارزش دانشگاه اونقدر هست که کسی بتونه غم از دست دادن پدر رو براش نادیده بگیره و نه بعد از کنکور اخلاقیات اونقدر پست و بی ارزش میشه که شما به فرمایش مادرتون هر کاری که خواستین بکنین ... نخیر آقا جان ! کنکور یه آزمون کوچیک تو زندگی هست . مهمه ، اما چقدر ؟
اگر تو 10 تا قصه بلدی راجع به اینکه فلانی و فلانی به خاطر عاشقی به نتیجه ای که میخواستن نرسیدن ، من هم هزار تا قصه بلدم از آدم هایی که برای رسیدن به جایی که میخواستن و قله ای که موفقیت میدونستنش کلی آدم رو زیر پاشون له کردن و چون احساسی نسبت بهشون نداشتن براشون اهمیت نداشته ... من اون آدم رو موفق نمیدونم ... هرگز ...
بچه ها اینا مهمن ، لطفا یادتون نره قبل از کنکوری بودن آدمین ، سال کنکور خیلی ها آدم بودنشون رو فراموش میکنن ، اینو حتی میشه رنگ و بوش رو توی بعضی رقابت های بچگانه اطرافیانتون توی مدرسه و رفتار هاشون ببینین قطعا ... شما اونطور نباشین خواهشا ...
ببخشین اگر نصیحت مانند شد . سال کنکو بعضی آدم ها خیلی عوض میشن ، مراقب خودتون باشین ... همین ...
موفق باشین همگی در هر صورت !