happiestchemist
ملکه ی شیشه ای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- 4d
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- دارم.
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- داروسازی
پاسخ : عاشقی ممنوع!
شما هم از ما دلخور نشو..اینا چیه که نوشتین دیگه اخرین پستم توی انجمن و اینا.. مرد به این دلنازکی!
با پست ندادن شما از من که چیزی کم نمیشه! این کنکوری های بنده خدامون میمونن ...اکی؟
حرف شما درسته که مطلعید و اینا ولی در نظر بگیرید کافیه یه نفر دلیل عدم موفقیتش همین باشه! مگه ما آدما چند بار زندگی میکنیم؟ شاید این یه نفر ها ما باشیم یا دوستای صمیمی مون..
تشویق لازم نیست! گاهی تایید کافیه!به نقل از نــيما :صرفا راجع به همین قسمتش که حرف من رو نقل قول کردی بگم ...
منظور من از این حرف این نبوده که خیلی دانای کل هستم !!!! صرفا میخواستم بگم اونقدر ها هم بی اطلاع نیستم نسبت به کنکور و حداقل به واسطه ی تجربه ی شخصی و دیدن موارد مختلف یه شناختی در حد خودم دارم . همین . :)
که این در رابطه با هرکسی که کنکور رو داده و خودش تجربه کرده طبیعتا صدق میکنه . نیازی به این اراجیف بنده هم نداره . اساس این انجمن هم بر همین اساس بوده ، چون سال کنکور ما شما هایی که کنکور رو تجربه کرده بودید طبیعتا شناخت بهتری نسبت به ما از کنکور داشتین و میتونستین بهمون کمک کنین این انجمن ها شکل گرفت ... :)
× از اون پست های قبلی هم منظوری نداشتم در هر صورت . تشویقم نکردم به اینکه برین با کسی دوست شین که شما میگین اینا خلاف انسانیت هست ، منع کردم که بی اخلاق باشیم ، همین ... توی پیغام خصوصی هم به این آقا نیما گل گفتم که قصد مخالفت یا توهین یا دلخور کردنش رو نداشتم ... :)
پ.ن : این آخرین پست من توی این انجمن بود . قطعا دوستان خیلی موفق تر و با تجربه تر هستن و خیلی بهتر میتونن کمک کنن . ما رو چه به این حرف ها اصلا ...
شما هم از ما دلخور نشو..اینا چیه که نوشتین دیگه اخرین پستم توی انجمن و اینا.. مرد به این دلنازکی!
با پست ندادن شما از من که چیزی کم نمیشه! این کنکوری های بنده خدامون میمونن ...اکی؟
حرف شما درسته که مطلعید و اینا ولی در نظر بگیرید کافیه یه نفر دلیل عدم موفقیتش همین باشه! مگه ما آدما چند بار زندگی میکنیم؟ شاید این یه نفر ها ما باشیم یا دوستای صمیمی مون..