August McJoseph
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- هاش II
- شهر
- مشهد
پاسخ : جرا بيش ترين سرج ايرانيا تو google كلمه ي ... هست؟!
این فقط مربوط به کشور ما نیست این یک حقیقت جهانی هست که که فک میکنم به طور کلی حدود 25% درصد از سرچ ها کلمات اونچنینی رو شامل میشن، از نظر زیست شناسانه این یک چیزی نیست که من بترسم و و بگم وای ما چه آدمای بد بد بدی هستیم :-$ نه این بخشی از وجود همس که قابل سرکوب نیست و اتفاقا بخش بسیار بسیار مهمی هم هست بخصوص در تکامل؛ و این تمایل و میزان سرچ کاملا توجیه پذیره
حالا اگه به ایران نگاه کنیم خب از لحاظ اجتماعی و ارتباطی محیطی بسته و عجیب نیست که حجم زیادی از سرچ ها اینطور باشن، بستگی داره چطوری به مسئله نگاه کنی
دارید سخت به مسئله نگاه میکنه، باتوجه به بسته بودن نوع اینطور جوامع چنین چیزی نبود باید تعجب میکردیم،
این فقط مربوط به کشور ما نیست این یک حقیقت جهانی هست که که فک میکنم به طور کلی حدود 25% درصد از سرچ ها کلمات اونچنینی رو شامل میشن، از نظر زیست شناسانه این یک چیزی نیست که من بترسم و و بگم وای ما چه آدمای بد بد بدی هستیم :-$ نه این بخشی از وجود همس که قابل سرکوب نیست و اتفاقا بخش بسیار بسیار مهمی هم هست بخصوص در تکامل؛ و این تمایل و میزان سرچ کاملا توجیه پذیره
حالا اگه به ایران نگاه کنیم خب از لحاظ اجتماعی و ارتباطی محیطی بسته و عجیب نیست که حجم زیادی از سرچ ها اینطور باشن، بستگی داره چطوری به مسئله نگاه کنی
دارید سخت به مسئله نگاه میکنه، باتوجه به بسته بودن نوع اینطور جوامع چنین چیزی نبود باید تعجب میکردیم،
به نظر من مشکلی نیست، یک چیز کاملا طبیعیه، این نیاز ها طبیعیست و میل بهشون عادی؛ اگه شما پسر باشی و تا سن مثلا 18 رویای خیس ندیده باشی باید به پزشک غدد مراجعه کنی حتما این امیال و غرایز طبیعی و معمول هستنبه نقل از erik :مشكل از كجاست؟
اگه شخصی پیدا شه که نداشته باشه و به قطع مسلم حتی میلی هم نداشته باشه بهتره که حتما پیش یک روانشناس برهفقط درهمين حد واست بكم انقدي تو اين جامعه سالم هستم كه ن دوس دخ*ر دارم
عاغا اوج نگیر اوج نگیر؛ مریض یک چیز نا معمول و غیر طبیعی محسوب میشه اما این مسئله طبیعیه گرچه بنظر بد باشهجامعمون مريضه از جي داري فرار ميكني ؟از واقعيت؟اين حماقته
کاملا همینه چون اگه بچه چنین کاری نکنه طبیعی نیست،درسته بد بنظر میادبه نقل از s!na :دوستانی که میگید مشکلی نداره ، فرض کنید فرزند خودتون رو دیدید که این کلمه رو سرچ کرده ، واکنش اون موقعتون هم همینه دیگه؟