پاسخ : اگه از الان شروع کنم...
مثالای خیلی زیادی وجود داره از کسایی که از بهمن اسفند شروع کردن یا حتی بعد از عید...ولی چون خوب خوندن نتیجه توپی هم گرفتن! اینو فکر کنم یه بار دیگه گفته بودم دفتر برنامه ریزی یه نفرو می دیدم که بعد از عیدش دیگه شروع کرده بود خوب خوندن الان پزشکی تهران تشریف داره
الان دوره ایه که خیلیا شل میشن و ول می کنن حتی کسایی که تا الان رو بد پیش نیومدن...مثالشم انقد زیاده که! تو کلاس خودمون کسایی بودن که تراشون 7 بود اما بریدن
و به چیزی کمتر از حقشون رسیدن
واسه همین اگه کسی الان شروع کنه خیلی راحت می تونه از بقیه جلو بزنه
می گن یه ساعت بعد از عید اندازه 10 ساعته قبلشه
یه دونه از این مثالا رو هم بذاری جلوت! انگیزه می گیری
یه چیزیم هست که آدم دو سه روز خوب درس بخونه نا خودآگاه جو زده می شه اعتماد به نفسش می ره بالا و اینا..واسه همین دو سه روز حتی اگه شده با دوستات خوب بخون که وارد فضای خوندن! شی یه آزمون ترازت بیاد بالا تو آسمون ها پرواز می کنی دیگه
تازه من متوسط گفتم 200 300 بهترم می تونه باشه
اولین کار اینه که یه برنامه ریزی مطمئن داشته باشی که بدونی چی! کی تموم میشه و اینا...برای این کار به نظرم یه مشاور می تونه کمکت کنه ...هر چیزیم می خونی ولش نکنی یعنی اگه درس 10 دینی رو می خونی یه نگاهیم رو 9 اینا داشته باش 3 مین طول نمی کشه اما تاثیرش خیلیه
رو درسای پر اهمیت مثل شیمی هم بیشتر وقت بذار...تو مجله پارسال قلم چی بود یکی 52 یا 53 منطقه شده بود فکر کنم فیزیکش 16 بود
اینو نگفتم که فیزیکو ول کنی ها! اینا هم واسه خودشون خیلی اهمیت دارن اما تاثیر زیست و شیمی خیلی بیشتره یعنی الویت دارن
امیدوارم هممون از الان به بعد رو خوب بخونیم
ایشالا چند ماه دیگه میایم به کنکوری های 93 می گیم ما از اسفند شروع کردیم این شدیم!( این: رتبه دلخواه هر کس
)