چون توی تاپیک تد پرسیدی، من هم سعی میکنم از دایرهی همین تدها فراتر نرم.
مقدّمه
درست نمیدونم از جه زمانی، اما اخیرا بسیار trend شده این موضوع که ما یک علاقهی مشخص و اختصاصی داریم که اگر اون رو پیدا کنیم، به موفقیتهای بزرگ دست پیدا میکنیم و خودمون رو توی اون زمینه وقف خواهیم کرد. باید بگم که چنین چیزی درست نیست. در
این ویدئو و
اینیکی میتونی بسطدادهشدهی حرفم رو بیشتر متوجه بشی.(از فیلترشکن استفاده کنید، چون به یوتیوب میره.)
بحثِ اصلی
بعصی مفاهیم خیلی بزرگ و گستردهان یا اینکه خیلی کلی هستن. نمیشه با یکی دوتا ویدئو متوجهشون شد، یا به درک درستی ازشون رسید.
با این حال،
این پلیلیست توضیحاتی میده در خصوص اینکه موفقیت چیه، تفاوت
موفقیّت با
بُردن چیه و یا باید برای چهچیزی تلاش کرد.
پلیلیست بعدی که مکمل قبلی هم به حساب میآد تفاوت بین شکست و موفقیت رو شرح میده؛ آیا نباید شکست بخوریم؟ میشه از rejectشدن چیزی یاد گرفت(و چهطور)؟
یک مورد دیگه با عنوان
What makes you happy هم هست.
کمی طولانی هستن، اما خب میشه ازشون انتظار داشت کمی مفهوم شادی و علاقه رو جا بندازن و بعد از اون، میشه بیشتر حرف زد از اینکه با علاقه چیکار کرد. در شماره اول با این موضوع همراه خواهید بود که چه چیز یک زندگی خوب رو میسازه، آیا میشه شادی رو خرید یا چهطور میشه شاد بود. اسامی آشنایی چون کانمان، گیلبرت و گلدول رو توی مجموعه آخر میبینید که امیدوارم خوشتون بیاد.
درنهایت، باید این نکته رو اضافه کنم که رفتنِ راهِ بقیه و کاری که اونها با زندگیشون کردن ضامن موفقیت بقیه افراد نیست. نمیشه توقع داشت شیوهای که دیگران ازش استفاده کردن برای شما هم جواب بده و شما با انجامدادن اون بتونید زندگیتون رو جلو ببرید. حوصله کنید، طی چند روز، چند هفته یا حتی چند ماه اینها رو ببینید تا دیدگاه بهتری رو پیدا کنید.
لازمه بگم که من با تمامِ حرفهای هر تدتاک موافق نیستم و هر کدوم از اونها ممکنه شامل مفاهیم نادرستی هم باشن. با این حال، چیزهایی مفید از توی این گفتگوها میتونن بیرون بیان. موارد بیشتری هم هست که اگر استقبال کافی داشته باشیم، من سعی میکنم باز هم در حد توان (و در قالبهای مختلف) معرفی کنم.