• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات، انتقادات، پیشنهادات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shshsh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرات، انتقادات، پیشنهادات

والّا خودمم دقیق نمی‌دونم که علّتش چی بوده که مدیرانِ سابق چنین قانونی رو وضع کردن و مدیرانِ بعدی هم موظّف بودن که اجراش کنن. :-؟
به نظرم انسجامِ تاپیک از این نظر که هی انگلیسی و فارسی با هم قاطی نمی‌شن و همه یک‌دست فارسی بشن دلیلش باشه و به نظرم هم دلیلِ خوبی هست و با چنین قانونی هم موافقم.

اونقدی کاربرا تکست انگلیسی نمیزارن که بخاد تاپیک بهم بریزه یا ناهماهنگ شه با توجه به همون تاپیکی که بود توی انجمن انگلیسی، دیدی ک چقد پستاش کمه، تجدید نظر بکن ترجیحا توی این قانون!

امین: یه فکری می‌کنم حالا. اگه اوکی شد که کلّاً نیازی هم به اون تاپیکِ پری‌ناز هم نخواهد بود.

خب چون یه زمانی ، همزمان با تکست فارسی ، تکست انگلیسی هم بود ، بعد خب قرار نیست کار و بار بقیه رو کساد کنیم که ، انگلیسی زیاد بازدید کننده نداره به طور کل ، بعد خب اگرم بعد عمری یکی خواست بره انگلیسی تکست بده ، نامردیه بیاد اینجا که :-" هر چند قبول دارم ، تکست کلا برا موسیقیه ، ولی خب به هر حال درست نیست نون بقیه رو آجر کنیم :-"

اخه سخت گیری داره قوانین اونجا و اینا، بیا اذیت نکنین قانونو عوض کنین دیگه :-"

سلام
من یه پیشنهاد داشتم یه بخشی رو درست کنین برای سوالات مربوط به موسیقی که هر کسی که سوالی واسش پیش اومد یا به مشکلی برخورد بپرسه و کسایی که اطلاعاتشو دارن جواب بدن
من خودم یه سوال داشتم نمیدونم کدوم قسمت باید بپرسم

برای یادگیری این که نت هایی رو که با دهن میگم بتونم با ساز بزنم باید چیکار کنم ؟
یعنی منظورم اینه که با شنیدن بتونم نت ها رو تشخیص بدم

برخی سوالاتِ جامع که جای بحث دارن رو میشه به صورتِ تاپیک مطرح کرد و پرسید که بقیه بیان بحث کنن. منتها از این دست سوالات مشابهِ سوالِ شما خیلی کم هست و فکر نکنم زیاد باشن کسایی که بپرسن! :-؟

در موردِ سوال هم خب این بستگی به گوشِ موسیقاییِ شما داره. این که گوشِتون عادت بکنه به صدای دو و بتونین نُت به نُت با صداتون برید جلو تا تشخیص بدین شش تای بعدی رو. در موردِ نت‌های دیِز و کُرُن هم باز هم بسته به این داره که چقدر گوشِتون آشنا باشه. طبعاً هر چه بیشتر بشنوید و بیشتر نوا گوش بدید، بیشتر هم می‌تونید در تشخیصِ نت‌ها موفّق باشید.

× اگه روشِ دیگه و بهتری به ذهنم رسید که یه خرده کمک‌کننده‌تر باشه هم اینجا اضافه می‌کنم.

به نقل از Am!nM . A :
والّا خودمم دقیق نمی‌دونم که علّتش چی بوده که مدیرانِ سابق چنین قانونی رو وضع کردن و مدیرانِ بعدی هم موظّف بودن که اجراش کنن. :-؟
به نظرم انسجامِ تاپیک از این نظر که هی انگلیسی و فارسی با هم قاطی نمی‌شن و همه یک‌دست فارسی بشن دلیلش باشه و به نظرم هم دلیلِ خوبی هست و با چنین قانونی هم موافقم.
تکست های ماندگار بعد از اون تاپیکی ک تو English بود زده شد , واسه همین گفتیم اینجا فقط تکست فارسی باشه.
الان که اون حذف شده بهتره تکست های انگلیسی آزاد باشه , این تاپیکی هم ک جدیدا زدن به نظر نمیرسه خوب بشه.

به نقل از ایلیا :
بیا از یه در دیگه وارد بشیم :دی چرا ممنوعه تکست انگلیسی؟ نمیشه منتفی بشه این قانون؟
به نقل از PanterA :
تکست های ماندگار بعد از اون تاپیکی ک تو English بود زده شد , واسه همین گفتیم اینجا فقط تکست فارسی باشه.
الان که اون حذف شده بهتره تکست های انگلیسی آزاد باشه , این تاپیکی هم ک جدیدا زدن به نظر نمیرسه خوب بشه.

به نظرم بهتره قوانین رو اصلاح کنم و تکست‌های انگلیسی از حالا به بعد آزاد باشن. اگه موافقید تأیید و اگه مخالفید، اعلام کنید.

× خب فکر می‌کنم همه موافق باشن؛ تصویب می‌شه!

Back
بالا