• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات، انتقادات، پیشنهادات

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shshsh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرات، انتقادات، پیشنهادات

وقتی اسمش اهنگ های خاطره انگیزه. خوب اهنگی که خوانندش هنوز تو سن ۲۰-۳۰ سالشه خوب برای کی دقیقن خاطره ساخته ؟ :-/

نمیشه اینارو به طبق ارا کلن حذف کنی ؟ :)) =))

:-"

#جاست سه‌اینگ :-"

به نقل از مازیمون :
وقتی اسمش اهنگ های خاطره انگیزه. خوب اهنگی که خوانندش هنوز تو سن ۲۰-۳۰ سالشه خوب برای کی دقیقن خاطره ساخته ؟ :-/

نمیشه اینارو به طبق ارا کلن حذف کنی ؟ :)) =))

:-"

#جاست سه‌اینگ :-"

نه نمیشه! خو چه ربطی به سن داره یکی تو 30 سالگیش خونده آهنگ رو الان یه 30 ساله ی دیگه مثلا در حالی که گوشش می داده عشق تمام دورانش رو پیدا می کنه اون آهنگ میشه خاطره واسش :-" :دی

به نقل از Weeping Angel :
نه نمیشه! خو چه ربطی به سن داره یکی تو 30 سالگیش خونده آهنگ رو الان یه 30 ساله ی دیگه مثلا در حالی که گوشش می داده عشق تمام دورانش رو پیدا می کنه اون آهنگ میشه خاطره واسش :-" :دی

نه منظورم اینه که خوب از انتشار اهنگ باید چند سال بگذره یا نه ؟ :)) :-" اهنگ دو ماه پیش که خاطره انگیز نیست! یعنی مثلن وقتی داریم در مورد خاطره حرف میزنیم مثلن ۵ سال باید عقب تر باشه حداقل :D :-"

عنوانشو عوض کنین :-" عوضِ خاطره‌انگیز بذارین جذّاب[nb]سکسی حتّی :))[/nb] مثلاً :-"

این تاپیکای بحث راجع به فلان سبک موسیقی رونمیشه فارسی و غیر فارسی رو از هم جدا کنید؟ حداقل واسه رپ. مثلا رپ فارس و امینم با هم فرق دارن دیگه:-" من اونجا معذبم :))

به نقل از جزوه بنی هاشم :
این تاپیکای بحث راجع به فلان سبک موسیقی رونمیشه فارسی و غیر فارسی رو از هم جدا کنید؟ حداقل واسه رپ. مثلا رپ فارس و امینم با هم فرق دارن دیگه:-" من اونجا معذبم :))

یه نظرسنجی گذاشتم ببینم مخاطب چقدر خواهد داشت چون اکثرا اونجا راجع به رپ فارس بحث میشه اول باید ببینیم که آیا تاپیکش مخاطب خواهد داشت یا نه.

فيلم شناسي و قفسه كتاب داريم؛ نميشه يه بخش داشته باشيم شبيه اونا ك بيايم موزيكاي خوبي ك گوش كرديمُ بگيم و نقد كنيم؟

اتفاقا زمانی که این تاپیک ایجاد شد من با ذوقی کاملا مشابه با شوق شما رفتم که تاپیک قدیمی رو از زیر خاک بیرون بکشونم اما چیزی که مانع شده این کار رو انجام بدم این بود که خیلی از لینک های اون تاپیک از بین رفتن و دیگه نخواستم ذوق امینرو کور کنم :))
به هر حال بنظرم اگه مدیر گرامی زحمتی بکشند می تونند تاپیک جدید را با قدیمی ادغام کنند که تاریخ پست ها هم رعایت بشه و همچنین لینک های مرده رو از پست ها حذف کنند و اینکه اون تاپیک قدیمی عنوانش فقط موسیقی متن فیلم هست در صورتی که موسیقی متن به بازی و سریال هم برمی گرده
شاید فقط موسیقی متن هم به تنهایی برای عنوان کفایت کنه دیگه هرچی خودتون صلاح می دونید :)

یه قانون هست که میگه تاپیک‌های جدید، باید با قدیمی‌ترین تاپیک مشابه، ادغام شن؛ و من به این قانون واقف بودم! ولی از عمد اومدم تاپیک جدید زدم و یک‌سره کردم؛ فیلم، بازی، انیمیشن و ... . اون تاپیک هم صرفاً موسیقی فیلم معرفی می‌کردن و من خودم اومدم گلچینی از بهترین و معروف‌ترین‌هایی که همون‌جا معرفی شده بود رو در یک پست اوردم تو تاپیک جدیدی که خودم زدم و اون قبلی رو قفل کردم. حالا اگه بازم صلاح دونستید که اون تاپیک باز شه و توش فعالیت شه، مختارید. به نظرم تو همین تاپیکی که جدید هست فعالیت کنید تا مطالب از حالت یک‎‌پارچگی خارج نشه. اونم ادغام نکنین دیگه! زحمت کشیدم سوا کردم حالا دوباره ادغامش کنین؟! :دی

آره می‌شه! فقط چک کنین من تو پستی که گذاشته بودم اون کار موجود نباشه :دی

• لایک
امتیازات: Zed
Back
بالا