پاسخ : بررسی مسئولان و دبیران سمپاد
پایه ی دوم تجربی...حلی 1 تهران
ریاضی که استاد انصاری(و نه لزوما حسین انصاری!) هستند...درس بد نمیدن...شوخی هم هست بینش(یعنی به زور شوخی میکنیم باهاشون)در کل کلاس خوبیه...درس رو میفهمیم تیکه رو هم می اندازیم...
ادبیات اقای گودرزی هستند...کلاس برای خنده عالیه...اما متاسفانه چون مدیریت کلاس رو خوب بلد نیستند!ما هر جل3 باید نصف فلان درس رو خودمون بخونیم!(ما هم که چقد میخونیم!)
شیمی اقای عبداللهی خوب درس میدن...فقط 3داشون
...یه ذره هم کلاس خشکه...ولی در کل بدک نیست...گوشمون ته کلاس
فیزیک اقای کهفی هستند...ایشون از نظر 3دا مکمل اقای شیمی!ما هستند...انقدر یواش و با ارامش درس میدن که ما با ارامش تمام هیچی نمیفهمیم
...یعنی بد درس نمیدن اما خب مدیریت کلاس...
زبان فارسی همین جور نکته ی کنکوری میگویند معلمش(اسم شریفشون فراموش شده)...ولی در کل بیشتر به خشک بودن کلاس توجه میشه سر کلاس تا یادگیری بچه ها
زبان که سطح ها جداست...تقریبا هیچ کس رو هم نمیذارن ناراضی از این زنگ بره خونه :)
زیست گیاهی رو که اقای امید معظم شاهکارن رسما
...درس دادنشون که ماهه
...تیکه ها هم که انقدر شاخه ما به این یه نفر جرئت تیکه انداختن نداریم...شاخ!
زیست جانوری خیلی خیلی با وجود اقای مهدوی(ملقب به سیخونک!)خوش میگذره...اما خب یادگیری درس بر خلاف گیاهی عملا هیچ نمیفهمیم...
از هامون هم که شیمی اقای عبدلی عالی هستند و زیست هم که اقای عباس پور اگه همیشه خسته نباشند
خیلی خوبه...
هند3 هم که کلا ما از اول سال تا حالا شاید 5 جل3 داشتیم!!...معلممون تخه تصادف کرده...معلم عوض شده...و این پرو3 خیلی طول کشید گویی!...در هر حال با معلم جدید و همین طور قبلی(به ترتیب اقایان 3راج و صادقی)حال میکنم...چون کلا کلاس کلاس تعاریفه!!...اخه ما تجربی ایم دیگه!
دینی [-(...من و حاج اقا عبدی مراد کم مونده کتک بزنیم همدیگه رو...ایشون هر جل3 سر اثبات خدا میان مباح3 عقلی میکنن و چون من ذهن بچه ها رو از نظر ایشون مشوش و خراب میکنم
قرار شده دیگه نحرفم سر این کلاس(اخه مگه من وراج میتونم؟؟!
)...در هر حال خوش میگذره...اما بار علمی (
ورزش!هم اقای قلی پور هر جل3 تست انعطاف میگیرن...هر جل3 هم ما رکوردمون بدتر میشه
خلا3 خوش میگذره اما درس...نه خدایی درس هم خوب میدن...اما مدیریت کلاس...کلا امسال هر ننه قمری پاشده اومده تجربی...بهتر از این نمیشه پایه دیگه! :-ss