SR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- مدال المپیاد
- درست نخوندم به جایی نرسیدم
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : بررسی مسئولان و دبیران سمپاد
معلم عربی سال اول دبیرستان سوم دوم و اول راهنمایی(آقای م)
این آقا میومد سر کلاس فقط سخنرانی میکرد اونم دری وری!!!
یه نمونه با اغراق :
"آقا به من گفتند بیا رئیس جمهور شو به خاطر شما نرفتم!!!!!"
یکی نیست به این بگه تو خودتم اینجا زیادی ای وای به حالمون اگه تو یکی رئیس جمهور شی!!!!
کلی هم از دانش آموز هایی که میان سراغش و باهاش احوال پرسی میکنند و ... میگه
آخه این با این محبوبیتش کی بهش نگاه میکنه؟؟؟!!!
خلاصه میگه کلاس رفع اشکاله برید خونه کار کنید
آخه مرد حسابی کی میره عربی بخونه تازه اگر هم بخونه که نمیاد 1.5 ساعت دری وری گوش بده!
خلاصه منم فهمیدم که وقتم تلف میشه جلو روش میشینم کتاب میخونم کار هام رو میکنم
خدا رو شکر از دستش راحت شدیم
من عربیم به خاطر این ... خراب شد خدا ازش نگذره X-(
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیزیک اول دبیرستان(آقای ق) ملقب به ... ولش
این آقا اصلا فیزیک بلد نبود میومد سر کلاس یه چیزی میگفت میرفت من و بقیه چیزی از حرف هاش نمیفهمیدیم
سوال ازش میپرسم دری وری جواب میده به طوری که همه میفهمند این یارو هیچی بارش نیست چند بار بعضی از والدین بچه ها خواستند اینو بندازنش بیرون آخرش معلوم شد این با پارتی اینجاست و هنوز هم هست!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیزیک دوم دبیرستان(آقای شعرباف)
آقا ایشون به تمام معنا معلم واقعی هستند اصلا من مکانیک هیچی بارم نبود با حضور ایشون راحت ترین درس برام همینه!(کاش سال دیگه هم باهاش داشته باشیم )
خیلی خوب سر این کلاس بحث میکنیم هر کی بخواد فیزیک رو کامل میفهمه سر این کلاس
مشارکت بچه ها بالاست
همیشه هم یک روپوش سفید هم دارند برای اینکه گچی نشوند!
معلم عربی سال اول دبیرستان سوم دوم و اول راهنمایی(آقای م)
این آقا میومد سر کلاس فقط سخنرانی میکرد اونم دری وری!!!
یه نمونه با اغراق :
"آقا به من گفتند بیا رئیس جمهور شو به خاطر شما نرفتم!!!!!"
یکی نیست به این بگه تو خودتم اینجا زیادی ای وای به حالمون اگه تو یکی رئیس جمهور شی!!!!
کلی هم از دانش آموز هایی که میان سراغش و باهاش احوال پرسی میکنند و ... میگه
آخه این با این محبوبیتش کی بهش نگاه میکنه؟؟؟!!!
خلاصه میگه کلاس رفع اشکاله برید خونه کار کنید
آخه مرد حسابی کی میره عربی بخونه تازه اگر هم بخونه که نمیاد 1.5 ساعت دری وری گوش بده!
خلاصه منم فهمیدم که وقتم تلف میشه جلو روش میشینم کتاب میخونم کار هام رو میکنم
خدا رو شکر از دستش راحت شدیم
من عربیم به خاطر این ... خراب شد خدا ازش نگذره X-(
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیزیک اول دبیرستان(آقای ق) ملقب به ... ولش
این آقا اصلا فیزیک بلد نبود میومد سر کلاس یه چیزی میگفت میرفت من و بقیه چیزی از حرف هاش نمیفهمیدیم
سوال ازش میپرسم دری وری جواب میده به طوری که همه میفهمند این یارو هیچی بارش نیست چند بار بعضی از والدین بچه ها خواستند اینو بندازنش بیرون آخرش معلوم شد این با پارتی اینجاست و هنوز هم هست!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فیزیک دوم دبیرستان(آقای شعرباف)
آقا ایشون به تمام معنا معلم واقعی هستند اصلا من مکانیک هیچی بارم نبود با حضور ایشون راحت ترین درس برام همینه!(کاش سال دیگه هم باهاش داشته باشیم )
خیلی خوب سر این کلاس بحث میکنیم هر کی بخواد فیزیک رو کامل میفهمه سر این کلاس
مشارکت بچه ها بالاست
همیشه هم یک روپوش سفید هم دارند برای اینکه گچی نشوند!