• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بررسی مسئولان و دبیران سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع SUB-ZERO
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بررسی مسئولان و دبیران سمپاد

خانم حسن زاده(دبیر فیزیک)می میرم براش :x

بهترین دبیر دوران سمپادی بودنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی نیست جز سمپادیا عاشقتم معلم گلم

بهترین معلم ها رو وقتی از دستشون بدی میشناسی!!!!!!
فیزیک:خانم سلیمی
عربی:خانم فهیمی
زبان:خانم غفاریان

توی تاپیک بهترین دبیران سمپادی ٬ اسم بهترین دبیران گفته شد. ولی تو این تاپیک می‌خواهیم معلمان و مسئولان رو بررسی کنیم یعنی نکات مثبت و منفی و اشکالاتشون رو بگیم و نقدشون کنیم. مدیر و معاون و دبیر و .... هر حرفی که دلتون میخواد بگید. امیدواریم روزی بیان و بخونن.

لطفا به نقد دیگران جوابی ندید و خودتون نظر خودتون رو بنویسید. مسلما خیلی پیش اومده که خواستید به معلم یا مسئولی چیزی بگید ولی نشده.

لطفا حتما موارد زیر رو ذکر کنید :
نام مرکز و شهر
اسم معلم و درس یا اسم مسئول و مسئولیتش

اخییییییی!!

بالاخره یک جایی پیداشد من حرفامو بزنم!! :-" ;D
فقط یک نکته من اسمشونو نمیگما!!! ^#^

1-ادب:ادب بعضی از معلمامون واقعا بده!!انگار نه انگار که داره تدریس میکنه!!!هرچی دلش میخواد میگه!!

مثلا دبیرای ما اینجورین که تا1سوالو2بار میپرسی میگن شما چه جوری اینجاقبول شدین؟؟!!

وما: :-w ~X( :-L
هیچی هم که نمیتونیم بگیم!!!(البته من هردفعه میخوام یک چیزی بگما!!بچه ها نمیزارن!) ;D

2-از ما توقع دارن همون دفعه اول بفهمیم!بابا بعضی درسا سخته دیگه!!دوبار توضیح بدی نمیمیری که!!میمیری؟؟!! :-w

3-واقعاپررو تشرف دارن!! :-w
خودش کنار پنجره میشینه ها!!به مامیگه بیاین پرده رو بندازین!! :-wرو من افتاب میوفته! :-w ~X(

واین بود مشکلات دبیران ما....(البته هنوزم هستا!یادم نمیاد! ;D)

شهر:نیشابور
مرکز فرزانگان

راهنمایی فرزانگان یک تهران ، سرکار خانم طباطبائی ، دبیر تاریخ سوم راهنمایی

خب ، من فکر می کنم بچه ها توی راهنمایی توی ِ یه سنی هستن که مغزشون راحت ادیت میشه ، یعنی خیلی راحت تر میشه دیدشون رو نسبت به چیزی عوض کرد در مقایسه با وقتی که میان دبیرستان ! و خیلی مهمه توی این سن کسی باشه که به بچه ها بی طرفی توی ِ قضاوت ها رو یاد بده ، منطقی نگاه کردن به اتفاقات رو یاد بده ، اهمیت دونستن علوم انسانی رو یاد بده ، یاد بده بچه های ِ تیزهوش فقط نباید بتونن معادله درجه Nم حل کنن باید بتونن جایگاه اجتماعی خوبی داشته باشن ، باید 4 تا کتاب درست حسابی خونده باشن ، باید یاد بگیرن تحلیل کنن ، بایـد یاد بگیرن تاریخ ِ کشورشون برای چی مهم باید باشه براشون و کلا یاد بگیرن آدم ِ درست و حسابی‌ی بشن توی ِ آینده ;D
و چه قدر خوبه که این چیزارو آدم توی ِ یه درس علوم اجتماعی یاد بگیره ! که در ارتباطه با زندگی و جریاناتش ؛ و خب خانم طباطبائی خیلی نقش زیادی توی این نوع افکار ما داشتن ! ;D

علامه حلی تهران ... پایه سوم... .
خوب ما امسال نسبت به پارسال دبیرامون بهترن....به خصوص عمومی ها... .

دبیر ادبیات (اسمش یادم نیس!!!!)
نسبتا با نظم خوبی میریم جولو...کلاس دستشه ... حل کردن تست هاش توی آزمون های جمعه خیلی کمک میکنه به خوندنمون.... .

دبیر عربی(جناب شوشدری)
معلم کاملا کار بلد....مسلط به نکات کنکوری ...دادن تکالیف زیاد(بعضی وقتا بی فایده).

دبیر شیمی(آقای صادات حسینی)
جملاتشون فعل نداره :-w :-w ...به ها تو فهم حرف هاشون مشکل دارن....اما جزواتشون قویه.... .

دبیر ریاضی(آقای صابر)
از همه نظر عالی...ارائه جزوه های چاپ شده عالی... .کلاس اصلا خشک نیست.... .

به نقل از کویر :
اقای امیدمعظم(زیست دبیرستان)
اقای صابر(ریاضی دبیرستان)
+
آقای حبیبی(زیست جانوری)
آقای قلی نژاد (زمین شناسی)

خانم توانا - آقای ناسوتی (هندسه)
آقای کربلایی - آقای زمانی (حسابان)
خانم لطفعلی زاده (فیزیک)

اینا ، ملاک ، توانایی شون توی درس دادن هست ! اما بر حسب اتفاق اخلاق ِ همشون هم عالیه ! :x ;D

بررسی کنیم که چی بشه ؟!

Back
بالا