- نام مرکز سمپاد
- دبيرستان فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- رتبه ی 1 کشوری المپیاد زبان انگلیسی دوره ی راهنمایی :دی
پاسخ : بررسی مسئولان و دبیران سمپاد
بله،درسته،خيلي از دكترا هستن كه بار علمي زيادي ندارن،وقت كلاس رو به بطالت و بيهودگي مي گذرونن!
اما من مي گم هستن عده اي از دكترا كه خيلي از نظر علمي در سطح بالايي قرار دارن اما اينجا هستن و موندن!
مي شه لطفا بگين چرا فكر مي كنين من دنبال هدف هاي كوچك هستم؟!
هر كسي براي خودش دلايلي داره!شايد ما نتونيم درك كنيم كه دلايل اونا چي هست،يوده و يا خواهد بود!
نه،من فلسفه دان نيستم!اما تا حدودي با طرز تفكر دكترا آشنايي دارم.به نقل از Jinx :آخه من به تو چی بگم یه جوری میگی مثله شما فک نمیکنن انگار خودت فلسفه دانی... آخه عزیزم .....وقتی یه مولفه متاب که دکترا داره میاد یه کتاب مینویسه پر از اشکالاته علمیه و بعد از 10000000000بار ویراش هنوز اشکال داره .......آخه من چی بگم که بیشتره دکترای این مملکت هم بی سوادن ........با دادشم نشستیم سره یه کتاب وقت گذاشتیم اشکالاتش رو واسشون پست کردیم انگار که نه انگار کی اینجا به این چیزا اهمیت میده همه اینجا مثله شما دنباله هدف های کوچک هست .......دلایلشون هم شما میدونی که داری الکی حرف میزنی ....؟
بله،درسته،خيلي از دكترا هستن كه بار علمي زيادي ندارن،وقت كلاس رو به بطالت و بيهودگي مي گذرونن!
اما من مي گم هستن عده اي از دكترا كه خيلي از نظر علمي در سطح بالايي قرار دارن اما اينجا هستن و موندن!
مي شه لطفا بگين چرا فكر مي كنين من دنبال هدف هاي كوچك هستم؟!
هر كسي براي خودش دلايلي داره!شايد ما نتونيم درك كنيم كه دلايل اونا چي هست،يوده و يا خواهد بود!