• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ورودی نگرفتن فرزانگان1

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع this is me!
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

this is me!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرز 1
شهر
تــــــ هـــــــ رونـــــــــ!
مدال المپیاد
ندارم و علاقه ای هم بهش ندارم اصلــــا
بچه ها،طبق این دفترچه هایی ک ب سوم راهنماییا دادان برای ثبت نام آزمون سمپادُ نمونه دولتی،سال دیگه دبیرستان فرزانگان یک تهران اصلا وروردی جدید نمیگیره :-?
کسی میدونه چرا؟

پاسخ : ورودی نگرفتن فرزانگان1

من فکر میکردم از مقطع دوم راهنمایی های الآن به بعد دیگه ورودی نمیگیره دبیرستان. :-?
واقعاً فکر نمیکنم اگه ورودی بخوان بگیرن مدرسه گنجایششُ داشته باشه.
همین الآن هم از شدتِ زیادی جمعیت گاهی وقتا احساس میکنم بعضی آدما رُ واسه دفعه اول ِ دارم میبینم. ;D
مطمئنید واقعاً نمیگیره؟[یعنی میشه خدا؟! :د]

چون شعبه ی جدیدش فرزانگان 6 هست و فرزانگان 1 فقط کسانی رو که راهنمایی فرزانگان درس خوندن میپذیره
فرزانگان 6 و 1 دارای یک کادر دبیر و یک مدیر هست

به نقل از سـحر :
من فکر میکردم از مقطع دوم راهنمایی های الآن به بعد دیگه ورودی نمیگیره دبیرستان. :-?
واقعاً فکر نمیکنم اگه ورودی بخوان بگیرن مدرسه گنجایششُ داشته باشه.
همین الآن هم از شدتِ زیادی جمعیت گاهی وقتا احساس میکنم بعضی آدما رُ واسه دفعه اول ِ دارم میبینم. ;D
مطمئنید واقعاً نمیگیره؟[یعنی میشه خدا؟! :د]

آره مطمئنم!
+احتمالن به خاطر همین جلوگیری از ترکیدگی مدرسه دارن این کارُ میکنن!

:-h
به نقل از fatti :
چون شعبه ی جدیدش فرزانگان 6 هست و فرزانگان 1 فقط کسانی رو که راهنمایی فرزانگان درس خوندن میپذیره
فرزانگان 6 و 1 دارای یک کادر دبیر و یک مدیر هست

آره خب میدونم که 6شعبه ی یکه،ولی پارسالم مدرسه ما ورودی گرفته از امسال دارن این کارُ میکنن ظاهرا

×شقایق:پست ـای متوالی ترکیب شد . لدفا پست متوالی ندین .

همونطور ک خودت میگی ورودی جدید نمیگیره...ورودیای جدید احتمالا میرن برا فرزانگان های دیگه
ورودی های راهنمایی فرزانگان هم تقسیم میشن...انتقالی های شهرهای دیگه هم ک میفرستن 6...
فرزانگان یک هم بخاطر کوتاه اومدن ی عده جلو منطقه الان این طوری شلوغ شده!همین امسال چند نفر اضافه تر از ظرفیت رو منطقه فرستاده؟برا مدرسه ما ک 30 نفر..برا ما ک فضاشو داریم مشکلی پیش نمیاد...اما برا یک نمیشه..
جریان جدیه حالا؟؟
آخه خیلی از این حرفا زده میشه..خیلی....
مثلا یادتونه ی مدت جریان این بود ک بچه های سوم و پیش فرزانگان 1 بیان فرزانگان 6 و اولا و دومای 1 و 6 هم توی 1 باشن....!
اما دوسال گذشت..هیچ تغییری نکرد...
هه...کلا تکلیفشون با خودشون هم معلوم نیس بابا

• لایک
امتیازات: N.Y.M

آره به ماعم گفتن دیگه ورودی جدید نمیگیره؛

ولی از راهنمایی های دیگه چی؟یعنی از راهنمایی 2 و 3 کسی نمیاد دبیرستان 1؟

شيراز هم دبيرستان فرزانگان يك فقط ده دوازده نفر ميگيره در واقع فقط كلاسايى ك از راهنمايى ميان و سى نفره نيستن سى نفره ميشه!

الان دبیرستان فرزانگان 1 چند نفر جمعیت داره یعنی؟ :د

احتمالا با این امتحانی که گرفته شد از ما سوما.بهترینای راهناییا برن یک.البته امیدوارم این طوری نباشه..

Back
بالا