سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت
حدود ۲۱ روز یعنی ۳ هفته دیگه تا انتهای سال ۱۳۹۱ شمسی مونده و طبیعتا تو این مدت هم توی سمپادیا اتفاقات بزرگ و کوچیک زیادی افتاده .
طبق معمول همیشگی کاربرانی رفتن و آدم های جدیدی به سایت اومدن .
اتفاقاتی ممکنه تو این حین افتاده باشه که هر کدومشون به نوعی برای ما تلخی یا شرینی ای داشتن .
مثلا دلخوری ها و دعواهایی که همیشه توی هر فرومی مخصوصا از نوع دانش آموزیش پیش میاد و به همون سرعتی هم که به وجود اومدن از بین میرن و ... از این قبیل موضوعات .
بگید که امسال در سمپادیا به شما چی گذشت ؟
تجربه و خاطره ای که هر سال در کنار هم بودن در یک جامعه مجازی برای ما داشت ، آیا امسال هم وجود داشت ؟
مهم تر از همه در طول این سال از عملکرد ما مدیران (کل ، اجرایی ، داخلی و انجمن) راضی بودید ؟
اگر نه اشکال کارمون در کجا بود ؟
چکار کنیم که لذت پست دادن تو این سایت مثل گذشته باشه ؟
چکار کنیم (ما و شما) که سمپادیا محل بهتری بشه ؟
در مجموع درباره اتفاقات خوب و بد امسال و مشکلات یا احیانا پیشرفت های سمپادیا صحبت کنید .

البته اگر امسال رو به دو قسمت قبل از شروع سال تحصیلی و بعد از شروع سال تحصیلی تقسیم کنیم یقینا تفاوت بسیار زیادی در کیفیت و کمیت میبینم پس به این موارد هم اشاره کنید .

تاپیک تا لحظه سال تحویل باز میمونه و میتونید حرفاتون رو بزنید .

توجه : بخشی از موضوع این تاپیک بیان خاطرات هست ولی نه هر خاطره‌ای. این تاپیک رو با یک موضوع صرفا خاطره نویسی اشتباه نگیرید !
پست های احساسی و بی ربط به موضوع حذف خواهند شد .

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق
پاسخ : سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

سمپادیا برام ی جای عزیزه...بخاطر آدمایی ک توش هستن...بخاطر اون مخاطبایی ک اون طور ک دوس دارم برخورداشون منطقیه!
بخاطر کسایی ک با حرفاشون مسیر زندگیمو تغییر دادن...سالی ک گذشت سمپادیا شد برام ی جایی ک باید هر روز چکش کنم!...
پستا شدن دفترچه خاطراتم.ب نوعی برا همه همینه!وقتی برمیگردی ب عقاید گذشتت و از اون لبخندای تلخ میزنی ؛اینو میفهمی!...سمپادیا.کام ینی جایی ک برام مقدس تر از مسخره بازیای چت رومه!اینجا باید آدم شد!...فضایی ک هم سنّای خودم بهم راهشونو میگن...فرصتی ک میتونم از بین این همه راه بهترینو بچسبم و ول نکنم!این ینی راه آیندم...با سالی ک گذشت سمپادیا مثله ی دوست کنارم بودن...×همه ی سمپادیا!دوستتون دارم.×

فعلا کات...

shahid

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
13
دانشگاه
علوم تحقیقات تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

سمپادیا یه جایه واسه من که خود خودمم بدون هیچ گونه تغییر خود واقعیم واسه همین خعلی واسم خوبه خعلی راحتم
خیلی از بچه های اینجارو دوست دارم و خود سمپادیا رو خیلی دوست دارم خعلی از بچه ها هم بودن که تو شرایط سخت کمکم کردن و ازشون ممنونم

SANA.P

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یــــــــزد
مدال المپیاد
مدال نقره المپیاد نانو تکنولوژی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
دکتری پیوسته بیوتکنولوژی

سمپادیای 91 واسم یه سالی بود که فکر نکنم حالا حالاها تکرار بشه...سالی بود که خیلی از کنکوریا نمیومدن اینجا!اما من بیشترین زمان استفادم از سمپادیا امسال بود...چون فک میکردم با خوندن پستاش و حرف زدن با بچه هاش از استرسم کم میشه...
سالی بود که پشتیبان ها بدون منت بهم کمک کردن...این یعنی سمپادی بودن واقعی...سالی بود که چک کردن سمپادیا یکی از برنامه های روزانم شده...چون میتونم رو بچه هاش حساب باز کنم...دوستون دارم سمپادیای عزیز >:D<

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من اردیبهشت91 عضو شدم تو سمپادیا...و امروز درست 10 ماهه که اینجام

برخلاف سایر دوستام از همون اول سمپادیا واسه من جالب بود...یه جا که میتونستم تبادل اطلاعات داشته باشم با هم سن و سالای خودم تو سراسر کشور...یه جا که همه عین خودم بودن
میشه گفت نصف تابستون من تو سمپادیا گذشت...با سمپادیا...با کاربراش
درسته که زمان زیادی نگذشته اما همه ی تابستون من با سمپادیا، تبدیل شده به یه سری خاطره...تلخ و شیرین
این تاپیک باعث شد برگردمو پستامو بخونم...تمام خاطراتم زنده شد...خنده دار بودن اما با خوندن بعضیاشون بغض گلومو میگرفت...
خونواده سمپادیا...شب نشینیا...مسابقه ها...سوتزنی...شعرخوانی...خوشنویسی...
از همه اینا بگذریم چیزی که واقعا نه تنها من بلکه همه مدیون سمپادیا و بانیش هستیم دوستان خوبیه که بهمون داده...دوستایی که اگه سمپادیا نبود، اونا هم نبودن
تو پرانتز تاپیک همایش ها واسه من خیلی مفید بوده و هست، نوروساینس هم
یه وقتایی میگم کاش با اینجا آشنا نمیشدم...اما بعد که فک میکنم میبینم سمپادیا بهترین خاطره ی من و عضویت در اون بهترین کار بوده :)

من به شخصه تا اینجا رفتار نامناسبی از مدیرا ندیدم
×پیشنهاد میکنم تاپیک تا روزای اول 92 باز بمونه واسه اینکه خیلیا بخصوص کنکوریا تو عید فرصت میکنن بیان
و دوم اینکه وقتی یه سالی میگذره خاطره هاش همچین بیشتر یاد آدم میاد :D

به امید اینکه بعد از فارغ التحصیل شدن تو سایت باشم و تحت عنوان پشتیبان کنکوری هایِ...

Arghavan S

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
---
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0

یعنی جز یه سری خاطرات مربوط به کارگاه و اینا، هیچ خاطره‌ی خاصی با سایت تو سال نود ندارم.
و یعنی عملا عضویت: نودویک.

شاید مسخره باشه؛ که هست؛ ولی این مدت هزاران دفعه تصمیم گرفتم جمع کنم برم؛ و کتب مجلات / قفسه نگه‌م داشتن. :د
کتب مجلات اون موقع عالی بود. مفید بود. بحث واقعی داشت توش. آدم چیز یاد می‌گرفت.
الان؟ هیچ.
یادمه یه دوره‌ای از نظرسنجی‌های قفسه‌ی برتر بود که هر بار که ریفرش می‌کردی رای‌ها عوض می‌شد. اون دوره‌ای که ساینا و نیلوفر و نرگس و ستاره و بهراز کاندید بودن.
الان؟ هیـچ.
یه وقتی بود که پرنیان مدیر فانتزی بود؛ بعد فانتزی اصن شکوفا شده‌بود. :د بحث هدف‌دار و فلان. :د
الان؟ هــیچ.
کتاب‌خوانی گروهی رو هم بگم؟ که هر دوره نصف می‌شه شرکت‌کننده‌هاش؟ که این دوره جز من و مبینا و همید، ســه تا پست دیگه داشت تاپیکش؟
[جاهای دیگه‌ی سایت نمی‌رم و تبعا نمی‌تونم غُر بزنم راجع به‌شون. :د]

غُر نزنم انقد؛ سایت مفید بود برام؛ حداقل قفسه‌کتاب مفید بود. کتب مجلات مفید بود.
یاد گرفتم خوب بخونم. درست بخونم. احساس رقابتی که با بقیه داشتم هم باعث شد بیشتر بخونم.
یاد گرفتم درست منظورم رو برسونم. «گفتار»طور ننویسم؛ «نوشتار»طور بنویسم.
یاد گرفتم سلکت کنم از بین حرف‌هایی که می‌خوام بزنم.
دوست‌هام.
خیلی آدم‌های ناشناخته رو کشف کردم؛ آدم‌های شناخته‌شده رو بیشتر شناختم؛ آدم‌های خیلی شناخته‌شده رو بیشتر باهاشون رفیق شدم. :د
و این شد که یاد گرفتم قضاوت نکنم.
مهم‌تر از همه. یاد گرفتم دنیای مجازی رو با واقعی قاتی نکنم.

«خیلی خوش گذشت؛ ممنون و خداحافظ.»
-رومن گاری-

negin faqih

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فـرزانـگانــِ امـیـنــِ یکـــ
شهر
جَهــانـــ / ٢
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشکی

عضویت منم بر میگرده به بعد از ظهر روز کنکور . جمعه 9 تیر 91 ....

اگه بر گردم حتما دوباره عضو میشم ...

این پست رو بعدا کامل میکنم ...

خودم از این که اومدم راضی ام :D

پی نوشت :
منم واسه این که ببینم بقیه کنکوریا کنکور واسشون چجوری بوده و آیا امیدی هست و اینا عضو شدم .. نمیگم همه لحظه هاخوب بود ! نه !ولی حس میکنم سمپادیا تاثیر بسزایی تو بزرگ شدنم داشته . نمیگم الان بزرگم ولی حداقل مطمئنم تیر امسال خبلی بچه بودم ...

پی نوشت 2 : شخصا این که یه عده از کاربرای جدید گرفته تا مدیرا مدیریت رو جدی میگیرن این جا نمی تونم درک کنم راستش ! البته از طرف دیگه این که آدمی وقتش رو میذاره واسه ی این جا به نظرم متقابلا باید احترامش نگه داشته بشه ! ...

حق میدم یه عده دلشون واسه سمپادیای قدیم و دوستای قدیم و اینا تنگ بشه :D ولی به نظرم یه موجی تو سمپادیا هست . یه عدهای که فقط دوست دارن با خودشون دوست باشن انگار :D البته اینایی که میگم واسه خودم نمی گم ;;) کلا میگم . یکم از غرورامون کم کنیم بهتر میشه ...
در مورد مدیرا هم : اگه خوب و محترم برخورد میکنید به خاطر خودتون باشه نه به خاطر این کهبگن وای فلان مدیر خیلی خوبه و اینا :D

همچنان این پست نا کامله

speed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
میاندوآب
دانشگاه
تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

یکی از بهترین اتفاقاتی که واسم اینجا افتاد پیدا کردن دوستایی بود که با اینکه حتی یه بارهم همدیگرو ندیده بودیم....اما الان از بهترین دوستام هستن.....
اینجا یه حس خاصی باهامه...یه جایی که انگار همه میفهمن چی میگم...هیچ تکلفی لازم نیست...تا نظرت رو انتقال بدی....
یه بدی بزرگ هم داره که آدم رو معتاد می کنه... :D
مدیریت هم خیلی خوب بود...در حد کافی.....و اینکه هیچی دیگه .....
عاشقتم سمپادیا *-: و عاشق همه کاربرات >:D<

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

واما من!
عضوشدم به خاطر قسمتِ ژنتیک سایت!
که بعدش دیدم کلا ماهی یه پست اضافه میشه بهش دیگه نیومدم تــــــــــــــا تیر و اینا...
تابسون معتاد شدم دیگه 8->از صبح تا شب میگشتم...اون موقع تو "درس و مدرسه"-->سمپاد....خیلی فعالیت میکردم!
دلم پر بود از مرکز های جدید! :-<بعدش فهمیدم شاید خیلی هم بد نباشه..نه اونجوری که فکر میکردم :)
++++ودوستام x:....این که وقتی ناراحتی کسی که نه تو رو میشناسه نه دیدتت نه هیچی دلداریت بده,راه حل پیشناد بده_تانصف شب...میدونی چی میگم؟!خیلی قشنگه..مهم بود برام

سمپادیا نصف دنیاست...شاید نصفه ی قشنگ ترش برای من -__-حتی..!

mehrnoosh kamali

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
تهران
مدال المپیاد
--------------

من قبل از خرداد پارسال عضو شدم و الان هم خیی راضیم...

مواقعی که حوصله ام سر می رفت همیشه میومدم این جا و منتظر می شدم امار فعالیتم زیاد شه!

البته الانش هم همین طوره!

تو تابستون کلا نیومدم و خیلی پشیمونم!! اخه نت نداشتیم!

ولی امسال خیلی خوب بود!

سمپادیا فوق العــــــــــــــاده خوب!

شقایق س.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان - فرزانگان ناحیه یک
شهر
زابل - کرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
فردوسي مشهد
رشته دانشگاه
مترجمي زبان فرانسه

مممم ... سمپادیای دوس داشتنی! 8->
قراره بگیم چی گذش توی این یه سال؟باشه منم میگم .
راستش نود و یک واسه ی من خیلی سال بدی بود ... اصلا دوسش نداشتم.اما تنها چیزی که بهم کمک کرد توی این مدت،همین سمپادیا بود.
یه وقتایی،اینجا که میومدم،اگه ناراحت بودم ،اگه دپ بودم ، همشون یادم میرف .
آدمای اینجا،شدن بخش عمده ی آدمای زندگیم.مخصوصاً همین یه سال اخیر!
دوستایی پیدا کردم اینجا،که الان خیلی خیلی برام مهم ـن .
همیشه گفتم ُ بازم میگم که من اینجا واقعاً بزرگ شدم .
اوایل نود و یک یه سری اتفاقا افتاد برام توی سایت ، که اشتباه بود . پس یاد گرفتم که دیگه یه همچین اشتباهی رو تکرار نکنم.

بعدشم یه موقعی که دقیقا تاریخش یادم نیس ، متاسفانه یکی از کاربرا فوت کرد ... کسی تا اون موقع باهاش برخورد نداشتم،با اینکه شناختی از نداشتم ولی خیلی ناراحت شدم ، فی الواقع هممون ناراحت شدیم.این بهم اون "همدلی"ـی که توی سایت بود رو نشون داد .

توی تابستون هم که دربست در خدمت سمپادیا بودم :D رسماً صُب تا شب ! حتی گاهاً شب تا صُب :)) خیلی خوش میگذش اینجا.
دوستام بیشتر شدن ، با اونایی ـَم که دوست بودم صمیمی تر شدم . 8->
یه سری خاطره ها اینجا،توی همین فضای مجازی رقم خورد ، که بنظر من هیچ تفاوتی با دنیای واقعی نداشت ... [یادش بخیر جرئت حقیقتا :))]
بعدش میرسیم به خونواده سمپادیا ;;) بخش هیجان انگیز ِ ماجرا 8-> من با خونواده سمپادیا با کسایی آشنا شدم که الان خیلی خیلی برام مهم ـن،خیلی خیلی ...

ماها اینجا ، با هم مشکلاتمونو حل کردیم ، به هم کمک کردیم ، واقعا با هم بودیم .
خیلی وقتا ـَم دعوا کردیم و اینا ... که خودش نمکِ ماجراس ، ولی این بحث کردنا معمولا زیاد پایدار نیس :د

اما در مورد مدیریت و اینا ، امسال متاسفاته یه سری اتفاق بد افتاد توی سایت که نباید می افتاد، یه سری نا راحتی و دل خوری ـا بوجود اومد که همه رو ناراحت کرد .
مدیرا خوب بودن ، هر کسی وظیفه ـشو از نظر من درست انجام داد .

در کل خوب بود ... خیلی راضیم از اینجا .

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

سمپادیا توی سالی ک گذشت

خب خیلی اتفاقای عجیب غریب بران افتاد به جرعت میگم اتفاقایی که برا من افتاد تو این یه سال برا هیچ کاربری نیفتاد برا هیچکس.
اولش از یه رابطه شرو شد بین منو یکی از دوستام.دقت کنین دوستام ن هیچ چیز دیگه.اما شرو این دوستی به شکلی بود که من کمکم احساس کردم دارم وابسته میشم اما این قدر برام جذاب بود که نمیخاستم بفهمم دارم چیکار میکنم.اما خدا رو شکر کار بیخ پیدا نکرد و من خیلی زود فهمیدم این رابطه بیشتر از یه دوستی نیس و خیلی زود تمومش کردمو به چشم همون دوستی بهش نگاه کردم.
بعد از یه مدتی یه مشکل خیلی وحشتناک برام تو سایت اتفاق افتاد که باعث شد بن یک ماهه رو هم تجربه کنم.البته اونایی که مشکلمو میدونن بهم حق میدن که درخاست بن دادم.
خب بن یه ماهه هم تموم شد اما اون جریان تموم نشد تا حدود دو روز پیش.
اما همش بد نبودا خیل اتفاقایی توپی هم برام افتاد که بهتریناش دوستایی بود که همشونو تو همین یه سال پیدا کردم.
داداشی گلم که خیلی دوسش دارم و همیشه پشتش هستمو بهم قول دادیم همو ترک نکنیم از بهترین تجربه هام بود.با اون تیکه کلام قشنگش که میگیه جووووووووووووووری چکت بزنم جوووووووووووووری چکت بزنم.......والبته خنده های شیرینش.منو اون روزای شختو آسونی رو پشت سر گذاشتیم همو خیلی دوس داریم.الانم بهش میگم :
داداشی خیلی دوست دارم خیلی برام عزیزی تو وقتایی کنارم بودی که کسایی که فکر میکردم اون موقعا کنارمن دقیقن رو به روم بودن.وقتی اومدی پیشم که به یه پشتیبان نیاز داشتم.داداشی روزای خوبمونم داره میاد منتظرش باش عزیزم.
دوستای خوب دیگه ای که دوسم دارن و دوسشون دارم خیییییییلی دوسشون دارم.
سمپادیا امسال برام خیلی جالب بود چون من تو این سال بود که به جرعت میتونم بگم خیییییییییلی از کاربرا رو شناختم و خیلی از اونا منو شناختن.
و دوست خوبم که به خاطر مشکلش تازه از من کمک خاسته خودش میدونه منظورم با اونه.ش جان با هم همه چیو حل میکنیم از این که به من اعتامد کردی پشیمون نمیشی اونم در موردی که هنو به خونوداتم چیزی نگفتی.رو کمک من به عنوان یه دوست حساب کن.
وااای و همه اونایی که خیلی برام عزیزن اما تعدادشونم خیلی زیاده.همهتونو دوس دارم.

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

حدواد فک کنم 27 بهمن پارسال بود ک عضو شدم. :-/

راستش خاطره ی بد ک نـــه اما خاطره ی خووب زیاد داشتم...اولا ک بنا ب دلایلی یه شخصیت مجهولی بودم چون شهرمو وارد نکرده بودم(!)
حضور بیشترم مصادف شد با اخطارها!...ک سرانجام با اقتدار یکی از مدیران گرامی حل شد!! :))

تابستون با سمپادیا بودنو از دس دادم و این واسم از بین رفتن ی فرصت بود... :-<

سمپادیا توو این یه سال راستش جایی بود ک با آدمای مختلف ،البته آدما ک ن،ولی با طرز فکرای مختلف آشنا شدم.دوستای خیلی
خوبیم پیدا کردم.و راضـــــــــــیَم! :D

بر خلاف میلم خیلی ازون انجمنای خوبش متروک شده ک این میتونه آغازه یک فروپاشی یاشه.
خاهشی ک دارم اینه ک جلوی انهدام(!) این سایتو بگیرین...تاپیکای خوبشو بیشتر کنین...و این ک ب کاربرای جدید بی محلی نکنیم! :>

مدیرا هم...آره بضیاشون خوبن..واقعن خوب..بضیاشونم یه خرده الکی زیاد(!) سخت میگیرن! :D

مسئله ی دیگه ای هم ک اونم خیلی خوب نیس اینه ک اکثر کاربرای خوبش یا نیستن یا کمتر هستن :|

سمپادیارو خیلی دوس میدارم ...خیلی... چون واقعن وجهه ی سمپادی بودنش حفظ شده... ;;)

ازونایی هم ک واسه هر چه بهتر بودن این سایت تلاش میکنن ، ممنونم! :)

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

برخلاف تمام خاطره های خوب شما ٬ سال ۹۱ سال جالبی نبود برای من. سالی که ...
یک نفر وارد اکانت یکی از دوستان من شد و از پ.خ های من بهش عکس گرفت و بعدها دعوا راه افتاد و من تهدید شدم که عکس ها رو منتشر میکنن...
خواستم سایت رو تعطیل کنم و مدتی سایت بسته شد ولی دوباره باز شد ...
و من بیخیال اینجا شدم و اگر قبلا ۱۰۰ درجه اهمیت داشت الان ۱ درجه هم اهمیت نداره برام ...

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

دو سالِ پیش، فِک کنم خرداد بود که عضو شدم.

همیشه در مورد سمپادیا گفتم که ایراد بزرگش مشغولیت فزاینده ی ذهنی هست.

اعتیاد بیش از حد...

اما امسال یک سری دعوا ها شُد ، سایت دو جبهه شد یه جورایی...

ینی افراد رو به روی هم قرار گرفتن، کسایی که یه زمانی با هم خیلی دوست بودن رو به روی هم قرار گرفتن که امیدوارم هیچ وقت دیگه اصَّن اینجوری نشه.

دوستی هایی که هستن خیلی ارزش دارن.

امسال خیلی از قدیمی ها هر کودوم به دلایلی رفتن...شاید واسه همین سایت برای کسایی مثل من زیاد جذاب نبود.

امیدوارم بشه کاری کرد که مثل قبل ها بود...سمپادیا این قدر جذاب بشه که همه ی اونایی که رفتن برگردن...جاشون خالیه... :]

نمیدونم چرا بعضی جا ها حس کردم ضعف مدیریتی هس... تلاشی نمیشه برای انجمنا
مدیرا فقط اسپم پاک میکنن... البته همه جا نه...

@محمّد: ای کاش میبستی سایت ُ ما حداقل من رُ از این توهم مجازی نجات میدادی .... :]

Crixalis

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تهران
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

فک کنم آبان سال پیش تو این سایت اومدم 8->
سال 90 رو چون اوایل فعالیتم بود واقعا دوس نداشتم
ولی 91 ب نظرم عالی بود ... هر چند ی سری که واقعا سایت بهشون نیاز داشت رفتن از اینجا...
واقعا مشکلی با مدیرا نداشتم امسال ... چ کلی ، چ داخلی!
امسال شاید مهم ترین چیزی ک اینجا بدست آوردم دوستایی بودن ک اینجا باهاشون آشنا شدم :)

yeeganeh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه صنعتی شاهرود
رشته دانشگاه
مدیریت صنعتی

شاید خیلیا به من حق ندن که تو این تاپیک حرف بزنم یا فعالیت کنم تو سایت چون کنکوریم ....
اما خواستم منم ساله نودویکو بررسی کنم ....
منم مثه خیلیای دیگه خاطره زیاد دارم اینجا .....
خیلی از لحظه های تلخیو که هیچکس نبود کنارم با سمپادیاوکاربرای سمپادیا تقسیم کردمو اروم شدم ......
یه عالمه دوست پیدا کردم امسال ..... که همشونو خیلی دوست دارم .........
میتینگ گذاشتیم مثلا :Dچقد مخالف داشت .... چقدم خندیدیم .....
درکل زیاد درگیر دعواهای سمپادیا نبودم اما شاهدش بودم ..... مثلا همون بحثه بستن سمپادیا که نمیدونم از کجا شرو شد خیلیارو نگران کرد ودر نهایت منجربه رفتن چندتا از کاربرا شد از جمله اقای مطهری.... با اینکه زیاد نمیشناختمش ولی خیلی ناراحت شدم که سر اون قضیه از سایت رفت وچاره ای هم نداشت البته ............ جاش خالیه
درمجموع کار مدیرای سایت تو سال نودویک خوب بود...... فقط اگه یه کم جواب پ.خ بدن ممنون میشم :D
تنها چیزی که میشه گفت واسه من ازار دهنده بود رفتار بعضی از کاربرا بود .... خب تو این سایت اکثرا همدیگرو نمیشناسیم از شهرای مختلفیم .... ولی گاهی خیلی تلخ رفتار میکنیم ... ای کاش خودمونو به بقیه برتری ندیم و تو تاپیکا الکی جبهه نگیریم خب محیط دوستانست تاپیک میزنیم که اطلاعات مبادله کنیم نه اینکه دعوا کنیم یا اطلاعاتمونو به رخ هم بکشیم ......
یه چیزه دیگه که من هنوز تو کفش موندم اینه که چند روزه پیش همینطوری یهویی 300 یا 400 امتیازم پرید .... نه فقط واسه من واسه بقیه هم اتفاق افتاد .... مهم نیست که پرید فقط میخوام بدونم علت چی بود .....
و اینکه سمپادیا ماله ماست بدی یا خوبی اگه داره از کاربراشه .... اگه خیلیا میگن مثه قبل نیست علت بازم از خودمونه که سرد برخورد میکنیم ..... اگه یکم دیدمونو نسبت همدیگه عوض کنیم شاید این صمیمیته دوباره برگرده به سایت .....
خلاصه سمپادیا خیلی دوست دارم با همه ی بدیها و خوبیهات ...... (;

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان امین
شهر
اصفهان
مدال المپیاد
یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم

من تقریبا از وقتی کنکوری شدم، یعنی مهر 90 ( و یا شاید حتی قبل ترش، از تابستون ) با اینکه باز هم میومدم سایت، و زیاد هم میومدم ،ولی بیشتر توی حرف بزن و تاپیک های انجمن پشتیبانی و تاپیک های انجمن عکاسی میرفتم. حرف بزن واسه اینکه خودم پست بدم و پست آشنا ها رو بخونم، پشتیبانی هم بیشتر از اینکه آدم حواسش به کاربرا و شناختن آدمای جدید باشه حواسش به سؤال ها و جواب ها و پست هاست. در نتیجه از اون موقع تا فروردین 91 که موضوع بحث الانه اصلن موقعیت اینکه کاربرای جدید رو بشناسم نبود. فروردین 91 تا تیر که کماکان کنکوری بودم هم وضع همینطور بود و در نهایت وسطای تیر که دیگه کنکور هم داده بودم و مطلقا بیکار و علاف بودم وقتی میومدم سایت حس میکردم با اون موقع که کاربر جدید بودم هیچ فرقی نداره واسه ام :D اونایی که میشناختم خیــــلیشون دیگه نبودن جدیدا رو هم اصلا نمیشناختم تا موقع اعلام نتایج زیاد میومدم سایت نتایج که اومد هم که رسما وارد دوران افسردگی شدم و فقط ِ فقط حرف بزن میرفتم یه مدت و خب کماکان یکم انجمن عکاسی و هرچند به خودم گفته بودم دیگه بیخیال کنکور و نتیجه اش بشم باز هم میرفتم تو تاپیک های دانشگاه شریف و تهران و خوندن پست اونایی که خوشحال بودن و زار میزدم پشت مانیتور :-"

==> تابستون 91 به همین فلاکت باری تموم شد واسه ام

از مهر تا الان هم با اینکه هر روز میام سایت و 99 % وقتا اگه لپتاپم روشنه تب سمپادیا هم اون بالا هست ولی کماکان اگه پست بدم اکثر وقتا تو حرف بزنه و کماکان 90% کاربرا رو نمیشناسم , و راستش خودمم نمیدونم چرا هنوز میام!

اینقدر از بحث ها و اتفاق های دیگه بی اطلاع هستم که نتونم نظری بدم ولی خب با مقایسه نسبت به چیزی که از موقعی که فعال بودم تو ذهنم هست، اینکه جو سایت آرم تره و تاپیک های اعتراضی خیلی کمتر از قبل شده میتونه نکته مثبت باشه :D

یک حقیقت تلخ رو هم به عنوان یه فارغ التحصیل بگم، وقتی کنکوری شدین و به خاطر کنکور کم اومدین سایت، بعد از اون فعالیتتون و سایت واسه تون به هیچ وجه مثل قبل نمیشه این معنیش بد شدن سایت نیست دلیلش اینه که شما از همه نظر یهو خیلی عوض میشید انتظار چنین چیزی رو داشته باشید :D

آخرین نکته هم ( توضیحش سخته :D ) اگه یه چیزی الان توی سایت هست و شما خوشتون میاد و فعالیت میکنین توش، تمام تلاشتون فقط واسه ی اون کار نباشه یکم هم سعی کنین نسل بعدی ها رو بهش علاقه مند کنین که بعد از شما و وقتی شما فعالیتتون توی سایت کم شد ( که مطمئنا اتفاق میفته یه روزی) کسایی باشن که ادامه بدن

مثلا یه چیزی مثل نشریه ( میدونم الان وجود خارجی نداره واسه همین مثال میزنمش) من اگه کسی هستم که دارم فعالیت میکنم واسه اش اینطوری نباشه که فقط من باشم و چند تا از دوستام که احتمالا از قدیمی های سایت هستیم و ما ها خیلی روش کار کنیم و در نهایت یه نشریه خیلی خوب هم آماده بشه ولی بعدش با رفتن ما اون قضیه هم بخواد تموم شه
میتونیم دنبال این هم باشیم که بین بقیه کاربرا و اونایی که جدید ترن اونایی که میبینیم ممکنه خوششون بیاد از نشریه بیشتر باهاشون در ارتباط باشیم ( بیشتر یعنی نه فقط صاف وقتی که قراره نشریه جدید بیاد بگم بیاین همکاری، یعنی یه چیز طولانی مدت پیوسته )

نسل بعدی ها رو تربیت کنیم! :D

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

طبق پست اول تاپیک اینجا و اینجا٬ جای نصف پست های این صفحه ست و بقیه ش باید پاک شه. وقتی تو نظرات و پیشنهادات زدن این تاپیک رو قطعا هدف فقط دور هم جمع شدن و خاطره گفتن نبوده و میخواستن شما در کنار خاطراتتون با ارزیابی وضعیت سایت و گفتن نظراتتون به بهتر شدنش کمک کنین. :D

Sahar.Z

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فـرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی شريف
رشته دانشگاه
مهندسی كامپيوتر - IT

روزی که عضو شدم یکی از روزای شهریور 91 بود.میدونستم دوستای مدرسه م اینجا عضو هستن و خیلی هم راجع به سمپادیا شنیده بودم.دخترخاله م همه یه زمانی ، وقتی سایت تازه تاسیس بود اینجا عضو بود.

سمپادیا یکی از تجربه های قشنگ زندگی‌م بود با اینکه وقتی عضو شدم چندان دل خوشی ازش نداشتم.دوستایی که اینجا پیدا کردم هم برام خیلی عزیز هستن.شاید مجازی باشن ولی گاهی برام خیلی حقیقی تر از حقیقی ها هستن.امّا دلیل ترک نکردن ِ سمپادیا تا الآن فقط دوستام نیستن.بلکه انجمن هنر هم برام خیلی عزیز ِ واگه روزی بخوام از اینحا برم روزی هست که بخوام و بتونم از مدیریت هنر استعفا بدم.

نمیتونم سایتُ در سال 91 ارزیابی کنم چون چندان وقتی نیست که اینجا عضو هستم ولی سمپادیا هر قدر هم که عوض شده باشه ، به هر فرومی ترجیح میدمش. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا