سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

• شروع کننده موضوع NEO
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

zmaa

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تهران
پاسخ : سمپادیا در سالی که گذشت (۱۳۹۱)

من 4 اسفند 90 عضو شدم ولی اولین پستم رو خرداد دادم فک کنم
سمپادیا باعث شد 2 نفر وارد زندگی من بشن که خیلی بهشون مدیونم تا الان
خب اگه سمپادیا نبود اون 2 نفر هم نبودن

N.Y.M

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
TEH
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

با تمامه خوبی هایی که از بچه هاش یاد گرفتم و دیدم ولی واسم دردسرایی هم درس کرد :rolleyes:
و این وسط ادم هایی بودن که کمکم کردن ازشون ممنونم خیلی خیلی >:D<
در کل خوب بود ای کاش امکان مولتی یوزر بودن وجود نداشت یه سریارو میشد بن کرد نه این که برن با یه یوزر دیگه بیان :|

Toobiii

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
تهران
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
پزشکی

خب,سال 91 و سمپادیا... :-?
کلا همونجور که تو تاپیک خاطرات 91 گفتم امسال سال پر اتفاقی برای من بود,تو سمپادیا هم از این قاعده مستثنا نبودم :D
دوره های مختلف سایت رو توی این سه سال دیده م...شاید خیلی خودم قاطی مسایلش نبودم,ولی تا حدی شاهد بودم.
امسال و اون دعواهه که تو تابستون شد و بعدشم کاربرای خوبی که رفتن از سایت... خب خیلی بد شد که تعداد زیادی از دوستیا اینجوری خراب شد...
ولی ببینید,این نارضایتی از جو,همیشه بوده...ینی سه سال پیش هم تاپیکایی با مضمون اینکه چرا سایت اینجوری شده جدیدا و قبلا بهتر بود و اینا زده میشد(بیشتر از الان حتی :D )...پس از سمپادیای قدیم یه غول نسازید... فقط فرقی که کرده اینه که تعداد زیادتر شده و همه نمی تونن همو بشناسن,چیزی که تو دوره ی کم جمعیت بودنِ سایت دیده میشد.
این معنیش این نیس که بشینیم بگیم چون یه عده رفتن,سایت دیگه مث قدیم نیست و به درد نمیخوره.نه,کاربرای خوب هم یه روز کاربر جدید بودن... پس فعالیت مفید رو همه می تونن داشته باشن...
این چیزی بود که تو سایت میدیدم و حس کردم یکی از دلایلیه که بچه ها خیلی انگیزه واسه فعالیت مفید ندارن,همینه که هی میشینیم میگیم سایت قبلا فلان بوده,سایت قبلا بهمان بوده... خیلی از اونایی که رفتن دلیلشون اصن بد بودن سایت نبوده,شاید دیگه می دیدن کاری اینجا نمیتونن بکنن و بهتره برن به ادامه ی راهشون (چیزی که خودمم دارم حسش میکنم,ولی دلم نمیاد نیام :-" )
حالا از این موضوع بگذریم...
خب امسال سمپادیا برا من چیزای زیادی داشت,دوستای الانم تو دانشگاه رو اولین بار اینجا پیدا کردم,ینی پایه ی اکیپی که الان توش هستم,از اینجا درست شد :D
روحیه هایی که میومدم قبل کنکور از بچه ها و انجمن پشتیبانی میگرفتم,راهنمایی هایی که از بچه ها گرفتم,آشنایی با تفکرای مختلف و عجیب غریب,مث سالای قبل(البته یه کم بیشتر :D ),دوباره شروع کردن به کتاب خوندن با دیدن قفسه های پر و پیمون بچه ها :D
خیلی از روزایی که تنها بودم اینجا تنهاییمو پر میکرد,بچه ها و همینکه یه عده بودن تا وقتامو باهاشون بگذرونم,هرچند مجازی,واسم قشنگ بود...
خلاصه اینکه از این جهت تعدادی از بهترین دوستامو مدیون اینجام :D

از ما که گذشت,ولی شما تازه نفسا(:-مادربزرگ :-" )نذارید سایت به روند نزولیش ادامه بده,هر چقدرم یه مدیر فعالیت کنه,تا بچه ها نیان انجمنه به درد نمیخوره... یعنی هم مدیرش باید انگیزه داشته باشه و وقتی مسئولیتی رو قبول میکنه واسش مهم باشه،هم بچه ها باید باشن.علاقه تونو پیدا کنید و تو زمینه ش فعالیت کنید (اصن دارم از شدت حس مادربزرگی منفجر میشم الان :-" )

همین دیگه :D امیدوارم سال دیگه بیایم و بگیم سمپادیای 92 از سال 91 بهتر گذشت... (;

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
94

راستش عضویت من توی سمپادیا برمیگرده به حدود یک سال پیش . اما این اکانتی که الان باهاشم دومین اکانتمه . اون یکی رمزش یادم رفت و ... ! ترسی هم از بن شدن نداریم آغا ! :D
راستش سمپادیا توی کل تجربه های اینترنتی من , به جرئت میتونم بگم , بهترینش بوده و هست . جایی که وجود جو درس خونی و رقابت باعث شده جلوی خیلی کارا گرفته بشه . من خودم شخصا خیلی از دانسته هامو مدیون سمپادیام و از این بابت ازش متشکرم .
ولی یکی از ایراد هاش که خیلی از بچه ها هم تو هر کجای سایت بهش اشاره کردن , نداشتن مدیریت ثابت و محکمه . نه اینکه منظورم نیما یا محمد مطهری باشه . نع . منظورم مدیریت تاپیک هایی مثل حرف بزن و ایناس . خصوصا تو این چند ماه اخیر که مدت مدیریت هر مدیر کمتر از یه ماه هم نمیشد ! خواهشم از بچه هایی که درخواست اداره تاپیک رو میدن اینه که اول لطفا به توانایی ها و وقتشون فکر کنن بعد درخواست بدن . اینجوری نشه که ما هر هفته یه مدیر جدید داشته باشیم و تاپیک به هم بریزه . خب درک میکنم مشغله های سمپادی جماعت زیاده ! خواهشا کسایی که توانایی مدیریت مطلوب رو دارن مدیر بشن . نه فردی در سطح راهنمایی که طابع احساستشه !
مورد دوم انتقاد من هم مربوط میشه به زدن تاپیک های بی سر و تهی که عمرشون از لحظه ایجاد تا قفل شدن سر جمع به یه روزم نمیکشه ! خب خواهر/برادر من , وقتی میدونی بحثت نتیجه نخواهد داشت چرا فضای سایتو اشغال میکنی ؟ اینجوری حجم سایتم میره بالا لود شدنش خصوصا برای دایل آپی ها در حد ای کلاسیکو سخت میشه ! :D یکم مراعات کنین . مدیران هم بهتره تاپیک هایی که قفل میکنن رو بعد یه مدت[مثلا یه هفته]حذف کنن تا انجمن ها شلوغ نشه . اینطوری فکر کنم کیفیت سایت هم بره بالا و بحث ها منطقی تر باشه . البته این گفته من در حد یه پیشنهاده و نه بیشتر !
در آخر هم بی نهایت تشکر میکنم از کسایی که حتی شده جزئی , ولی سهمی تو اداره بهترین سایت سمپادی ها داشتن .
به عضو بودنم توی این سایت افتخار میکنم !
به درود . :)

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

سالی که گذشت خوب بود مگه میشه سال خوب نباشه! ادماشن که خوب نیستن..

نمیدونم دلیلش اینه که سنم از مدیرای این جا بیشتر شده یا مدیرا سنشون کم تر شده..ولی لج میکنن..

یه بار سر قضیه مدیریته " پرنیان" گفتم که خوب یه نفر دیگه هم همین جوریه و من قبلا در موردش با مدیر1 بحث کردم..گفتن نه اینی که میگی درست نیست..بیا تو پ خ اسم طرفو بگو و دوباره بحث کن..

منم تو پ خ گفتم و البته اول مدیر2 با یه لحن بدی صحبت میکرد..و میگفت قبلا هم اینو به کسی نگفته بودی..بعدش که پ خ های بحثم با مدیر 1 رو براش فرستادم که رسیدگی نکرده ، مدیر شماره 2 هم جوابمونداد نه در مورد این فرد که داشتیم بحث میکردیم و نه در مورد ادعاش مبنی بر این که من خالی بستم.. و من فرد مورد نظر رو هنوز میبینم که همون جوریه! خیلی زشته این حرکت!
نه این که اون فرد بد باشه! نخیر ولی حرکت بچگانه مدیران این جا...

حرکت دوم مربوط میشه به یه انجمن دیگه...یه پستی دادم که حاوی مطلب خاصی نبود فقط و فقط میخواستم پست اول رو چند خط دلیل ننویسم و سوال جوابی بنویسم..پله پله با هم بحث کنیم..پست دومم رو دوبار گذشتم و مدیران گرامی دو بار پاک کردن..پست دوم حاوی توضیحات بود.. بعد به مدیر انجمن پ خ دادم که این چه حرکتیه و چرا پاک میکنی؟ که ایشونم جواب نداد..

خیلی زشته پست پاک میکنن و جواب نمیدن!
حداقل بیا بگو پاک کردم به فلان دلیل!

حالا قسمت جالب کجاست؟ هروقت که هر کدوم از این اتفاقا میوفتاد یه پیغامی از "سمپادیا " که مشخصاتت کامل نیست..مثل این بچه هایی که تا یه چی میشه گرو کشی میکنن!
من توی این چند ساله فقط پس از این اتفاقا از سمپادیا پیغام میومد برام..

خلاصه نمیدونم چرا..عامل مزاحمم دیگه! ولی همچنان میام صوتی ها رو میخونم.. /m\

در ضمن هیچ علاقه ای به بحث کردن هم ندارم! که هی بیایید بگید سند بده و اینا! حالا اگه حوصلشو داشتم میام میذارم..

kasandan s

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
نیشابور
دانشگاه
پردیس فرهنگیان مشهد
رشته دانشگاه
علوم تربیتی

خب منم بنویسم....
راستش از پارسال تا امسال خیلی نظرم به سایت تغییر کرده...خیلی دوستای جدیدی پیدا کردم... بیشتر بچه های اینجا رو دوس دارم...خیلی صادقن... هرکاری از دستشون بر بیاد واست انجام میدن.... این که خودمونیم و خودمون خیلی خوبه...بوی دنیای آدم بزرگا کمتر اینجا میپیچه... روت به همه کس بازه....
خب سمپادیا خیلی به حرفام گوش میدی هم وقتی حالم خوبه هم وقتی یکم ناسازگارترم....
غزیزانی که اینجا شناختمتون خیلی دوستون دارم >:D< >:D< >:D< از صمیم قلب ..... (;

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

عاشق سمپادیا م ..خیلی عاشق دوستای سمپادی
سالی که گذشت هم خوب وهم بد ..عاشق شدم بایک نفر دوست داشتم ..که خانوادم فهمیدن ..ولی هنوز دوسش دارم...سایت پارسال بهتر ..الان یکم جوش سنگین تر شده .ادماش خیلی فرق کردن ..همه عصبی شده وونکته ی قابل توجه که 90درصد کاربرا عاشقن ;))
تعداد کاربر ان سایت تقریبا2برابر شده
دوست دارم سمپادیا کاربران زیادی اینجا هستن که واقعا به درس اهمیت میدن ...تواین اینجا دوستایی دارم که ازخواهر به هم نزدیک ترن ..مدیران داخلیش هم فوق العاده ان ازپس همه ی کار برمیان این معنیش این نیس که بشینیم بگیم چون یه عده رفتن,سایت دیگه مث قدیم نیست و به درد نمیخوره.نه,کاربرای خوب هم یه روز کاربر جدید بودن... پس فعالیت مفید رو همه می تونن داشته باشن...
این معنیش اینه که مردم کارزندگی دارن ..من هم خودم به شخصه زیاد سایت نمیام ..یعنی خانوادم محدودم کردنمن 12 اسفند عضو شدم اینجا پارسال ..یادش بخیر

کاربر حذف شده 8031

مهمان

خوب من از تابستون سوّم راهنمایی به اوّل دبیرستان عضو اینجا شدم .فک کنم بشه تابستون سال 90 دیگه :د
تقریبا 6 ماه اول سال رو تو سایت نبودم ! سه ماه پاییز رو هم میودم و میرفتم در حدّ یه ساک ساک !امّا از امتحانای دیماه به بعد متاسّفانه یا خوشبختانه فعالیتم به شدّت بالا رفت !خوب هم حرف بچّه هاست و هم فکر خودم که این سه ماه تاثیرش رو گذاشته و افت محسوسی توی درسم دیده میشه . البته بازم بی جنبگی خودم بود :د
خوب تو سال 91 به مقام مدیریت المپیاد ریاضی نائل گردیدیم که کلّا عقده ای در دل ما ایجاد کرد که عایا میشه تو یه روز این انجمن سه پست یا بیشتر داشته باشه ! امّا خوب این انجمن باعث شد دنبال سوال و مطالبی برم که بلد نبودم ولی به واسطه ی اینجا یاد گرفتم.(ولی اون زمون که مدیر برنامه نویسی بودم خیلی بهتر بود . لااقل این عقده رو نداشتم :د)
تو سال 91 خوشبختانه یه عدّه کاربر که که فکر میکردن خیلی شاخّن رفتن ، هم خودشونو راحت کردن هم مارو . (هر چند بعضیاشون دیدن که نازشون خریدار نداره برگشتن و مثلا هم روشون نمیشه دیگه پست بدن :س)
کلّا تو این سال کاربر غرغرو زیاد شده بود . چه اونهایی که میگفتن :«هعی ! این کاربرای قدیمی کجایند و سایت چقد بد شده و ...!»شدنش شاید شده باشه ولی چرا غرغرانه و به صورتی که بهش گفته میشه "چوس کنی" میاید ناله میکنید ؟! برید نقد کنید که درست بشه سایت دیگه !
کلا شخصیت دو دسته بالا خیلی دیسلایک داره و حال مارو تو این سال زدش بهم .
امّا بین خودمون کاربر جدید فعّال و خوب امسال سمپادیا نداشت ! شاید داشته ولی قلیل . (الان دوستانی که بالا بهشون اشاره کردم میگن «اینو ! خودشم که حرف مارو میزنه ! هه !») درسته حرف شما رو میزنم ولی این اوّلین باریه که این حرف از طرف من زده میشه ! و به قول خودم "چوس کنی" نیست !
امّا تو این سال دوست هم زیاد تو اینجا پیدا کردیم که خیلی راضیم ازشون ، خیلی !

ماهِ ـشاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان هفت تهران
شهر
تهران
دانشگاه
شهيد بهشتى تهران
رشته دانشگاه
اقتصاد

راستش من تقریبا 9 ماهه که عضو هستم اولش نمیومدم زیاد ولی بعدش بخاطر یکی از دوستان هرروز میومدم و میام
من خیلی پست نمیدم بیشتر پستا رو میخونم و گاهی واقعا خوشحال میشم و گاهی واقعا ناراحت میشم از بعضی نظرات و دعواها و .......
ولی یکی از اتفاقای خیلی بد زندگیم 8 روز پیش بود که خیلی ناگهانی مامانم خبر فوت یکی از عزیزانم رو داد که واقعا عاشقش بودم . اون موقع واقعا حالم بد بود تنها هم بودم دیگه بدتر و همون موقع یکی از دوستام به دادم رسید و واقعا کمکم کرد هیچوقت اون روز رو یادم نمیره .اگه سمپادیا نبود نمیدونم واقعا چی میشد
دوستت دارم سمپادیا x:

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

من کلا نیمه ی دوم سال یکی دوماهش رو بودم فکر کنم...از همین رو وقتی میگم نیمه ی اول منظورم نیمه ی اول نیمه ی اول :-"و وقتی میگم نیمه ی دوم مقصود نیمه ی دوم نیمه ی دوم هست :-"
نیمه ی اول سال خوب بود....عالی نه ولی خوب بود...
و نیمه ی دوم سال اونقدر آشغال بود ک خیلی از فدیمیا برن از سایت...
خود بنده فکر کنم دقیقا توی این نیمه ی دوم سال چیزی کمتر از 10پست مفید(اینجوری نیست ک پست های گفت و شنود رو بد بدونم...منتها فکر کنم تعریفم از پست مفید واضح باشه براتون)داده باشم...
و اگه فکر میکنین من کلا اهل پست توی حرف بزنم صرفا میتونین مراجعه کنین ب آمار فعالیتم و تعداد پست هام توی انجمن هایی مثل فلسفه یا جامعه و روان...
افتضاح بود...دقیقا یادمه قبل از 4 5 ماه بن انقدر اوضاع سایت افتضاح بود ک یکی از دوستان مدیر 4 5 روز بود درخواست بن داده بود و نبود تو سایت و همچنان مدیر بود(خواستین میتونم تو پخ اسم مدیر و انجمنش رو هم بگم)...

کلا خیلیا رفتن و اینک بخوایم سال 91 رو متاسفانه نقطه ی عطفی برای این تغییرات منفی بدونیم اشتباه نیست :|

lady star

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تبریز

به معنای واقعی جمله سایت سقوط کرد :|
من میدونم همیشه یه سری اختلاف هست اما خب اواسط تابستون این اختلافات زیاد شد،از اختلاف سلیقه شروع شد آخر سر شد خصومت شخصی،بعضی از حرمت ها شکسته شد،سایت دو جبهه شد،یه جبهه شد برا قدیمیا و یه جبهه شد مال کاربرای جدید
من از اون کاربرایی بودم که از اینکه همه ی کارای سایت دست قدیمیا باشه برام خوشایند نبود،همیشه دوست داشتم تعادل برقرار باشه،به کاربرای جدید هم فرصت داده شه اما کاربرای قدیمی رو کارشون نظارت داشته باشن،متاسفانه نتونستن تعادل رو برقرار کنن
یه شب خوابیدیم فردا صبحش دیدیم یه کاربر که شاید 3 ماه بود که اومده بود سایت شد مدیر داخلی،چه میدونم شد مدیر یه جا دیگه...خب سنگین بود برا قدیمیا،دقیقا اختلافا از همون موقع شروع شد :)
امسال کسایی رفتن که واقعا زحمت کشیده بودن برا این سایت،خیلیا بودن متاسفانه حضور ذهن ندارم،یکی از دوستای خوبم که واقعا من از رفتنش ناراحت شدم علی ع بود،قدیمیا خوب میشناسنش،همیشه حضور داشت،خیلی زحمت کشید اما خب الان فقط کافیه یه سر به پروفایلش بزنین
کاربرایی مثل علی ع زیاد بودن،اونا رفتن اما یکی باید میرفت دنبالشون،صادقانه میگم برا نگه داشتن این بچه ها هیچ تلاشی نشد :)
من طوبی رو خیلی دوست دار،از قدیمی های گل این سایته اما با حرفش یه کوچولو مخالفم،درسته الان جمعیت سایت زیاد شده اما خب اونموقع هم نسبت به خودش زیاد بود اما وضعیت این نبود،من میخوام الان به طوبی بگم که طوبی من الان تو این سایت احساس غریبگی میکنم همون سایتی که هر کی میومد 1 ساعت توش فعالیت میکرد همه چی از یادش میرفت الان برا من غریبه شده :) اون تغییری که طوبی ازش گفت تدریجی میشه نه که یه دفعه ای :)
محمد امسال کلا کشید کنار،شاید الان دورادور سایت رو کنترل کنه اما دیگه حصور اونم الان کمرنگ شده و فکر کنم اینم یه عامل برا وضعیت پیش اومده برا سایت باشه :)

babak_eb

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای ۱
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
91
رشته دانشگاه
روانشناسی
اینستاگرام

با سلام فراوان
من 2 سال و 1 ماهه که توی سایت عضویت دارم
خاطره هم که بسیار
از شروع ارتباطی که شهریور ماه , همزمان با خانواده سمپادیا 5 , شکل گرفت
و پایان همون ارتباط که اسفند ماه , همزمان با خانواده سمپادیای 6 , رخ داد
و این شش ماه که تغییرات زیادی توی زندگی من ایجاد کرد.

اما از نظر من
سال 91 = سال کاربرای بسیار زیاد و جدید (مخصوصا نیمه ی دوم سال)
این مساله , خوبیش اینه که آدمایی با تفکرات مختلف وارد سایت میشن و این یعنی نظرات جدید و دیدگاه های جدید و ...
اما خب رفتن کاربرای قدیم هم باعث شد که سایت چهره ی جدیدی به خودش بگیره .
و این از دیدگاه بعضی ها خوبه و از دیدگاه بعضی ها بد ...

ویرایش***دوستمون شاکی شد , پر رنگش کردم
مساله ی بعدی اینکه به جز تعداد اندکی از کاربران ,
دیگه کسی به فکر تولید محتوا و پست های به درد بخور و ... نیست

حرف بزنم که وصفش نگفتنیه
همه یا از غم عشق و نامردی رفیق و زخم روزگار میگن
یا کپی پیست و فکر گرفتن لایک و ستاره های رنگ و وارنگ
یه جورایی واسه بعضیا سمپادیا فقط شده حرف بزن.

این پشتیبانی کنکور و مشاوره و اینا
انصافا مدیراشون زحمت میکشن

یه سری تاپیک ها هم که کلا خوابیده متاسفانه

به هر حال سمپادیا سال عجیبی رو گذروند به نظر من

اما در هر حال
تحت هر شرایطی سمپادیا سمپادیاست
اگه واسه یکی تکراری شده , در همون موقع واسه یکی دیگه اوج جذابیته ...

سال دیگه همچین موقعی خیلی های دیگه نیستن
و همچنین خیلی ها جدید اومدن
و جدیدای الان میشن قدیمی های اون موقع
و و و ...

سمپادیا ,
ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران , وای به حال دگران

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

بنده اصلا با نظرات متفاوت مخالف نیستم اما دوستان شما شاید امسال رو اوج فعالیتتون توی سایت بدونین...با این اوصاف حق دارین بگین سمپادیا سمپادیاست و اومدن کاربرای جدید هم خوبه هم بد و...
دوستان بحث صرفا سر رفتن کاربرای قدیمی نیست...این پروسه تماما هم چیز بدی نیست...
بحث اینه ک سایت صرفا شده حرف بزن و سوتی ها و...
خیلی کم شده تاپیک های دیگه...
و اگر هم خواسته شده ب جبران اون تاپیکی در انجمن هایی مثل روانشناسی زده بشه تاپیک هایی زده شده ک متاسفانه صرفا جنبه ی خاله زنک بازی داره...

البته اصلا مسئله ای نیست...اگه سایت براتون یعین خاله بازی خیلی هم تاثیر مثبت داره این روند...
ولی اگر نه چیزهایی مثل خانواده ی سمپادیا صرفا یعنی خاله بازی و نه شناخت...شناخت بسیار متفاوت است

البته از حق نگذریم...اگه اشتباه نکنم پروژه ی قفسه ی کتاب یا فیلم شناسی امسال شروع شد...عالی بودن اینا....واقعا عالی
ولی در کل...

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

شاید گسترش دادن این بحث تو این تاپیک درست نباشه اما این رو لازم دونستم بگم.
دوستان اگه میگید سایت بده، یا قبلا بهتر بوده و امسال بیهوده و بی‌فایده شده، جدا چرا خودتون سعی نمی‌کنید بهترش کنید؟
سوالم رو کاملا سوالی بخونید و نه با لحن دعوا. :D جدی میگم. میشه گفت 98% بحث‌ها و محتوای سایت دست کاربراست و اونا هستن که باید با بحث‌های مفید کنترل‌ش کنن.
چرا احیا نمی‌کنید سایت رو؟ تاپیک مفید بزنید، بحث تاپیک‌های مفید قبلی رو از سر بگیرید، فعالیت کنید کلا. سایت اینجوریه که خوب میشه و بامحتوا.

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از ریـحـانـه :
شاید گسترش دادن این بحث تو این تاپیک درست نباشه اما این رو لازم دونستم بگم.
دوستان اگه میگید سایت بده، یا قبلا بهتر بوده و امسال بیهوده و بی‌فایده شده، جدا چرا خودتون سعی نمی‌کنید بهترش کنید؟
سوالم رو کاملا سوالی بخونید و نه با لحن دعوا. :D جدی میگم. میشه گفت 98% بحث‌ها و محتوای سایت دست کاربراست و اونا هستن که باید با بحث‌های مفید کنترل‌ش کنن.
چرا احیا نمی‌کنید سایت رو؟ تاپیک مفید بزنید، بحث تاپیک‌های مفید قبلی رو از سر بگیرید، فعالیت کنید کلا. سایت اینجوریه که خوب میشه و بامحتوا.
بر منکرش لعنت اما آیا غیر از اینه ک کسی ک قبول میکنه مسئولیت مدیریت یک انجمن رو بدین معناست ک جدا از مدیریت اون انجمن و مثلا پاک کردن پست های بی محتوا باید تولید محتوا هم بکنه؟...واقعا همچین چیزی رو اونقدر ک باید میدیدیم؟(من 4 ماه نبودم و اگر بگین مثلا بوده و فلان جا بوده میرم میبینم و اگه درست باشه میپذیرم مسلما...اما چیزی ک فعلا میبینم)...
حداقل حس من اینه ک شده ب ی نفر چندین انجمن داده شده صرفا و صرفا ب این خاطر ک دهن پر کن باشه و کسی نتونه بگه چرا فلان انجمن بدون مدیره...
واضحه ک کسی ک ادعای تغییرات و اصلاحات میکنه خودش باید بخشی از اون اصلاحات باشه اما میدونیم حتی اسم مدیر انجمن بعضا کافیه برای اینک ی تاپیک پر بازدید بشه...همچین تلاشی بوده واقعا؟...
و نکته ی دیگه ای ک تو حرفام گفتم جویه ک توی حرف بزن و خانواده ی سمپادیا راه می افته و خیلی ساده سایت میشه لایک و دیس و عمو جان و بابایی چطوره!...

پ.ن:همچنان تشکر از نکات بسیار مثبت هست و این نقدها دلیل بر نادیده گرفتن اونها نیست

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

قطعا همین‌طوره. مدیر انجمن بخش عظیمی از کارش تولید محتواست. اگه به مدیرای انجمن انتقاد دارید که کلا بحثش جداست و جاش اینجا نیست. امّا حرف من اینه. اگه کاربرا بیان و بحث ایجاد کنن، مدیرانجمن هرچقدر بد به چالش کشیده میشه. فکر میکنه: خب زشته من مدیر فلان انجمن باشم و اطلاعات نداشته باشم. میره مطالعه میکنه، اطلاعاتش رو زیاد میکنه و تو بحثا شرکت میکنه. حرف ِمن اینه: اگه حس میکنید هر قسمتی از سایت مشکل داره، شما انقدر خوب باشید که عوامل ِاون قسمت رو به چالش بکشید.

به نقل از پوریا عابدی :
حداقل حس من اینه ک شده ب ی نفر چندین انجمن داده شده صرفا و صرفا ب این خاطر ک دهن پر کن باشه و کسی نتونه بگه چرا فلان انجمن بدون مدیره...

خب این حس‌تون کاملا اشتباهه. اگه قرار بود این کار رو بکنیم این تعداد از انجمنای سایت بی مدیر نمیموند.

به نقل از پوریا عابدی :
و نکته ی دیگه ای ک تو حرفام گفتم جویه ک توی حرف بزن و خانواده ی سمپادیا راه می افته و خیلی ساده سایت میشه لایک و دیس و عمو جان و بابایی چطوره!...

حرف بزن و خانواده‌ی سمپادیا خیلی وقته که هست. به نظر من یکی از دلایلی که الان اینجوری شده همین کنار کشیدن بعضی کاربراست. به نظرم حتی میشد از پست حرف بزن عده‌ای الگو گرفت که متاسفانه به اسم جو خودشون رو کشیدن کنار.
در نهایت باید بگم دوستان! اگه سایت بده، اگه مدیراش بده، اگه کلا عوض شده، شما کمک کنید تا بسازیمش. با انتقادهای درستتون، با فعالیتتون، با تولید محتواتون و خلاصه با حضورتون.
این بحث هم جاش اینجا نیست و تموم شه لطفا.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا