واقعا اینطوریه؟ مثلا میتونی با کسی دوس باشی ک ظاهرش حرف نداره ولی باطنش گنده؟!!!به نقل از Naz Girl :خوب ظاهرم مهمه من نمی تونم با کسی دوست باشم که از لحاظ اخلاق بهترینه ولی اینقد زشته که نمی تونم نگاش کنم.
مثلا اگه بین دو نفر با اخلاقیات و خصوصیات کاملا برابر بخواین یکیشو انتخاب کنین، اونی که خوشگل تره رو انتخاب میکنین یا اصلا براتون فرقی نمیکنه؟
یه مثال میزنم.مثلا وختی میخوایم لباس بخریم، اول از رنگ و مدلش خوشمون میاد بعد میریم ببینیم جنسش چطوره...
مخالفم...اتفاقا انسانهایی که ظاهر و باطنشون یکی باشه من خیلیییییییی دیدم... مخصوصا تو دانشگاه... :) طرف حتی یه ذره عٌجب هم نداره انقدر آدم خووووبیه...به نقل از ...melika :به نظر منم باطن خیلی مهم تره اما آدم تو نگاه اول ظاهر یه نفرو می بینه....ظاهر فقط منظور چهره و لباس و ... نیست
من خیلیا رو میشناسم انقد ظاهرشونو خوب حفظ کردن که در برخورد اول با حرف زدنشون فکر میکنی چقدر آدم خوبیه در حالی که این فقط ظاهرسازیه!!!ولی باطنش خیلی فرق داره.....جدیدا کم پیدا میشه ادمایی که ظاهر و باطنشون یکی باشه
الآن دقیقا منظور شما از ظاهر چیهبه نقل از ALich :مخالفم...اتفاقا انسانهایی که ظاهر و باطنشون یکی باشه من خیلیییییییی دیدم... مخصوصا تو دانشگاه... :) طرف حتی یه ذره عٌجب هم نداره انقدر آدم خووووبیه...
به نظر من تا ظاهر درست نشه،باطن درست نمیشه!!
حالا امکان داره یکی ظاهرش خوب باشه ولی باطنش نه!!
ولی به نظرم امکان نداره طرف باطنش خوب باشه ولی ظاهرش نه...حداقل باطنش به خوبی اون کسی که هم ظاهرش خوبه و هم باطنش نیست!
به نقل از ALich :مخالفم...اتفاقا انسانهایی که ظاهر و باطنشون یکی باشه من خیلیییییییی دیدم... مخصوصا تو دانشگاه... :) طرف حتی یه ذره عٌجب هم نداره انقدر آدم خووووبیه...
به نظر من تا ظاهر درست نشه،باطن درست نمیشه!!
حالا امکان داره یکی ظاهرش خوب باشه ولی باطنش نه!!
ولی به نظرم امکان نداره طرف باطنش خوب باشه ولی ظاهرش نه...حداقل باطنش به خوبی اون کسی که هم ظاهرش خوبه و هم باطنش نیست!
منظور من از ظاهر اخلاقیات و اعمال انسانهابه نقل از black spider :الآن دقیقا منظور شما از ظاهر چیه![]()
حرف من اینه که تا ظاهر خوب نشه،باطن خوب نمیشه!!!به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :موافقم که کسی که باطنش خوبه ظاهرش هم خوبه ... ولی گاهی ممکنه پیش بیاد که یکی باطنش خوب باشه و سعی کنه ظاهرش هم خوب کنه ولی خب خیلی موفق نشه یا دیر موفق بشه ...
به نقل از ALich :منظور من از ظاهر اخلاقیات و اعمال انسانها
اعمال مثل: نمازخوندن،روزه گرفتن،صدقه دادن و...
اخلاقیات مثل: شجاع بودن،دست و دل باز بودن وحسود نبودن ومغرور نبودن و...
و از باطن اعتقادات و خصوصیات آنها هست...
اعتقادات مثل: خدا رو در عمل یکی دانستن ،به امام زمان حقیقتا باور داشتن و ...
من فک کرد منظورتون زیباییه واسه همین تعجب کردمبه نقل از ALich :منظور من از ظاهر اخلاقیات و اعمال انسانها
اعمال مثل: نمازخوندن،روزه گرفتن،صدقه دادن و...
اخلاقیات مثل: شجاع بودن،دست و دل باز بودن وحسود نبودن ومغرور نبودن و...
و از باطن اعتقادات و خصوصیات آنها هست...
اعتقادات مثل: خدا رو در عمل یکی دانستن ،به امام زمان حقیقتا باور داشتن و ...
بله ... حرف شما هم درسته ... حرف من هم درسته...به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :فکر کنم اخلاقیات جزو باطن آدمه ... نیست ؟؟؟![]()
به نقل از ALich :بله ... حرف شما هم درسته ... حرف من هم درسته...
اخلاقیات یه چیزی بین ظاهر و باطنه که حالا من تو ظاهر آوردم و به نظرم به ظاهر انسان بیشتر نزدیکه :)
موافقم چون اخلاقیات آدم چیزایی نیستن ک زود بشه فهمیدشون و در کل ذاتین.به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :ولی من نظر دیگه ای دارم ... میگم که اخلاق باطنه آدمه که در ظاهر تاثیر میذاره ... درست نیست با ظاهر یکی دونستش
به نقل از #..!!!...f@himeh...!!!..# :ولی من نظر دیگه ای دارم ... میگم که اخلاق باطنه آدمه که در ظاهر تاثیر میذاره ... درست نیست با ظاهر یکی دونستش
مخالفم... اخلاقیات نسبتا ظاهره آدمه و دلیل اینکه چرا طرف این اخلاق رو داره باطنه...به نقل از black spider :موافقم چون اخلاقیات آدم چیزایی نیستن ک زود بشه فهمیدشون و در کل ذاتین.