پاسخ : ۲۸اُمین کارگاه علوم دبیرستان فرزانگان تهران
نه بابا!مشکل پوشش چیه عزیزم!
میگم با مانتو مدرسه بودم
خب من بگم؟!
اولش رفتم,بعد میپنداشتم مثل مالِ خودمون از ساعت8شروع میشه,ظاهرا قصد داشته از 10 شروع شه!بد من رفتم دم در یه آقاهه بود.
من نفر اول بود طبیعتا!بعد هی میگفت از مدرسه های دیگه باید با سرپرست باشید ,هی من میگفتم این برا پسراست,هی میگفت نه چه فرقی میکنه!!(معلوم نیس فرقش واقعا
)
ـآخرش دیدم سرکله زدن با ایشون فایده نداره ,گفتم برم وقتی یه مسئولی چیزی اومد بیام.این شد که رفتم مشغول متر کردن خیابون شدم از ساعت9:05تا 10
تو این مدت سه بار اومدم سر زدم باز نذاشت برم تو
آخرش 10:10 موفق شدم برم تو
بعد گفتن از کدوم مدرسه ای,گفتم فرزانگان2,گفتن کارت شناسایی!بعد کارت کتابخونه َم رو گرفتن گذاشتن تو اون پوشه شون.
بعد ..آها.بچه ها اون پارچه ها و بالنِ خیلی خوب بود. نقاشی های کف زمینم من فقط اول لوگو رو درک کردم و اون دختره که کنارش رنگین کمان بود!قشنگ بودن باز.
بعد لیدر اومد و اینا,گفت همه قسمت هارو باید بریم به ترتیبم باید بریم بعد اگه نخواستین توضیح و اینا نمیدن,در هر حال همه جا رو باید ببینیم!!
خلاصه رفتیم نجوم اول.یه پروژه که بیشتر برام جالب بود سیر تکاملی کهکشانا و اینا رو برسی کرده بود .پروژه ی قوی ای بود و فاز های بعدیش که توضیح داد برام خیلی خوب بودش
..بقیه اش همش چیزایی بودن که ازقبل بودنبد ادما اینا رو میگفتن,مثلا یه اندازه گیری فاصله ستاره ها بودبا استفاده از درخشندگی و اینا,بعد من کلی جذب شدم که مثلا الان این فرموله چیز جالبیه و کاربردیه و اینا..(آخه همه فعل هاشون کردیم و فهمیدیم و بدست آوردیمو اینا بود!)آخرش که سوال کردم فهمیدم اینا همه بوده و هیچ چیز جدیدی اضافه نشده,بعد گفتم عملی رصد و اینا انجام دادین گفت ما اینا رو پیدا کردیم نوشتیم تو پوستر
دیگه هوا فضا که چون چیزی سرم نمیشه ازش نظری ندارم!
بعد عکس های توی راهرو هم خیلی قشنگ بود!
سپس تشریف بردیم به قسمت مهدویت و یه نفر برامون ثابت کرد که همیشه باید یه منجی روی زمین باشه
بعد چون وقت قسمت مهدوویت داشت تموم میشد دیگه نرسید چیز دیگه ای ببینیم,یه فیلم دیدم
بمون شربت دادن بعد رفتیم.
نانو خوب بود ولی جالب نبود!
تو عکاسی هم یه عکس بود باید حدس میزدیم چیه!(کارگاه تون تموم شد بگید بدجور ذهنمُ مشغول کرده!)
رباتیکم که مثل همه مدرسه ها ربات ها نبود به خاطر ایران اپن!
شیمی خییلی آلودگی صوتی داشت کر شدم اصلا!خوب بود پروژه هاش و تعداد خوبی کار قوی وجود داشت ولی یه سریش شاید بهتر بود روش کار میشد برا سال دیگه.خوبش به نظرم تولید زیست گاز از پسماند خانگی بود!
زیست!اون همه پروژه بعد گفتن باید بیست دقیقه ای ببینم!
خلاصه یه پروژه بود به این نتیجه رسیده بود که نورپلاریزه مضر هست,بعد گفتم پس چرا عینک باشیشه پلاریزه درست میکنن و اینقدرم گرونه؟گفت خیلی چیزا مضر هست ولی استفاده میکنن
راضیم!
یه پروژه تو گلخونه بودش,خیلی خوب بود ,خوب جمعش کردن و خوب توضیح دادن.بعدرفتم سر پروژه ساینا و مه شید!کلی دلشون پر بود!لیدرِ رو زدن رسما
واقعا خوب بود پروژه شون !کلی خوب بود و جالب.اینم که از نزدیک دیدم خوب بودش
ریاضی هم اونا یی که دیدم متوسط.بازم همون جریان ارائه ی یه مسئله ی مطرح و معروف .(تو کارگاه خودمونم دیده میشد این مشکل)
فیزیک هم علت پیچیدن عسل جالب بود و محاسبه gبرای کل دنیامون!(جالب بود به معنی این که متوجه شدم نیستا!ولی خب اون اشکال خط قبل اصلا بهش وارد نمیشد!)
بضی قسمت ها توفیزیک معلوم بود موضوع خوبیه ولی ارائه دهنده اصلا نمیتونست توضیح بده ..خیلی کتابی و بدون اِست رس(!)
انگار داشت یه کتاب قدیمی رو خیلی آروم برای خودش میخوند.
یه پروژه هم بود عوامل موثر در جهیدن توپ روآب دریاچه رو برسی کرده بود,خوب بود.یه مشکل که خیلی به چشم میخورد این بود که تعدادی نمیتونستن سوالای بازدید کننده ها رو جواب بدن.مثلا درباره همین جهیدن توپ روی آب..از توپ پلاستیکی و تفنگش استفاده میکرد دختره ویه سری زادیه بهینه در آوردخه بودبرا ی این که نشون بده کی توپ بیشتر میجهه.ولی مثلا پرسیدم اگه توپ سنگین تر بود کمتر میشد زاویه یا بیشتر, یا این که سنگ وزنش خیلی بیشتر از توپه و نیرویی که وارد میکنه بیشتره ,پس چراسطح آب شکافته نمیشه گفت نمیدونم..درصورتی که اصلا چیز خاصی نبود و شکافته شدن سطح آب به فشاری که سنگ وارد میکنه ربط داره نه نیرو(سطح سنگم بیشتره دیگه
).بچه ها رو موضعاتی که باید ,خوب تسلط داشتن و لی اگر یه ذره از اون حیطه خارج میشدی میموندن!
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای.. قشتگ به غلط کردم افتادم که از بوفه چیز سفارش دادم..میتونم بگم بزرگترین اشتباه یه ماه اخیرم بودش!!میتونست خیلی بانظم تر باشه.واقعا سازماندهی اش بد بود.
عوم انسانی هم اومدم برم,دیدم در رو بستن میگن پسرا داخل اند نمیشه برید تو.بایدصبر کنید اینا برن بعد بیاید
بعد از اونام از منطقه اومدن این شد که بیخیال علوم انسانی شدم
آخر اون هواپیماهه پرواز کرد یا نه؟!من یه ساعت دایسادم دیدم خیال نداره پاشه ,رفتم.
من 7 تا پروژه دیدم که قبلا دیده بودم..دو تا از مدرسه خودمون (پارسال رو میگما.پروژه ای بود که خوارزمی هم مقام اورده بود)و 5تا از حلی یک!
خوب ترین قسمتش دیدن خانم یوسفی بود.بعد ارز یک سال و چهار روز
(گریه ام گرفت
)
آها یک یاز معلم های المپمون و چند تا از بچه های راهنمایی رو هم دیدم که اومده بودن1...کلا خوب بود!
خسته نباشید.زیبایی بسیار خوب بود! باز!