وقت کم اوورده؟؟به نقل از CLOSED :خواهرم امروز این آزمون رو داد، میگه سوالا فوقالعاده آسون بودن اما یهکم وقت کم آورده، اگه 15-20 دیقه بیشتر وقت داشت میتونس رو نزدههاش فک کنه. [سوم راهنمایی ـه]
من دارم سکته ميکنم يعني شما اين وامونده رو نداريد؟به نقل از فاطمه م. :این ریاضی تکمیلی که همه میگید ندارید منظورتون چیه؟!
ینی یه کتاب محتوا که که در کنار حساب و جبر تدریس شه؟
اینو هیچ کس نداره الان، سطح تدریسه معلمه که بالاس، در کنارشم اکثرا این کتابای مبتکران رو کار میکنن، 1495 تمرین ریاضیات و ریاضیات 1 (کتاب سبزه).
یه درسی هم هست به اسم ریاضی تکمیلی، منطق و ریاضی جدید و یه سری بازی مثل مسترمایند و یه سری هوش دیگه. اینو ندارید ینی؟![]()
نه ندادن به ما، اما کلا کتاب سطح بالا هم زیاد هس جز این کتاب!به نقل از shery :من دارم سکته ميکنم يعني شما اين وامونده رو نداريد؟
يه کتاب مخصوص سمپاده که آبي رنگه روشم نوشته رياضي تکميلي و سازمان پرورش استعداد هاي درخشان تازه آرمم داره
هر سال هم واسه همه بچه هاي مدرسه از خود سمپاد تهران ميفرستن...بدون استثنا هرسال مرسه ما اينو همه خوندن
البته راهنمايي هم هرسال تکميلي مخصوص داشتيم...(سختم بودن خيليا افتادن)
اگه ندارين واقعا خوش بحالتون...
به نقل از ـــــــارا :سلام بچهها، امیدوارم که آزمونتون رو خوب داده باشین، من که خیلی خوب دادم. الان داشتیم با بچهها چک میکردیم، ریاضی و زبان و ادبیات رو (به جز سؤال ادبیات که حذف شد) صد زدم ولی زیست یه دونه غلط دارم. : ( اگر سؤالی دارین بیاین چک کنیم. : )