DVD های آموزشی

• شروع کننده موضوع gjit
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
  • شروع کننده موضوع

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
لطفا برای درسای اختصاصی تجربی و عربی اگر DVD خوبی سراغ دارید معرفی کنید

هیچوقت درسخون نبودم. خلاصه که ذهنم از درسا پاکه پاکه :((
حالا امسال خودمو به در و دیوار میزنم پیش نمیره! چون خودم باید بخونم و بفهمم
الان بالای 50% از همه درسا مونده. شاید معلم توضیح بده انقدر لاکپشتی پیش نره

تعریف دادگستری رو برای زیست شنیدم. نظر شما چیه؟ برای زیست پایه خوبه؟
مسعودی و منتظری همه محصولاتشون خوبه؟

بعضیا میگن مسعودی و منتظری طبق کتاب درسی و اصولی درس نمیدن، یکسری تکنیک من درآوردی دارن برای حل سریع سوالا. بنظرتون اصلا فایده داره؟
بنظرم اگر درسو آدم خوب یاد بگیره احتمالا از یاد رفتنش از یکسری نکته و تکنیک کمتره.
من بیشتر دنبال یکی ام که درسو قشنگ و مفهومی یاد بده.

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---
پاسخ : DVD های آموزشی

مسعودی و دادگستری اورمیه ای هستن...چندتا از دوستای تجربیم کلاس دادگشتری رفتن و راضی نبودن!

و امیر مسعودی رو به هیج وجه پینهاد نمیدم...از درس نامه خیلی سبز بخونید خیلی خیلی بهتره...!

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

مسعودی؟ اگه اونی که تو ذهنمه رو میگید به هیچ عنوان وقتتون رو تلفش نکنید . نیم ساعت نشستم یه فیلم آموزشی شو دیدم فهمیدم این آدم فقط ادعاست و بس

• شروع کننده موضوع

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

انتظار مشارکت بیشتری رو داشتم! =((

زیست پژوهندگان و ونوس چطورن؟
ونوس تو سایتش زده که مدرس زیستشون آقای فخری دبیر علامه حلی تهران هست. همینطوره؟
بچه های علامه از تدریسش راضی هستین؟

کسی پژوهندگان نداره بعضی فصلاشو کپی کنه برام؟
پکیج خودشون خیلی گرونه!

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

در مورد مسعودی عرض کنم که محصولات قدیمیش فقط تکنیک بودن و مفت نمیارزیدن ولی محصولات جدیدش فوق العاده هستن همه قسمت های فیزیک رو آموزش مفهومی کامل داده و بسیار عالی هست. من فیزیکش رو کامل خریدم و کاملا هم راضی هستم ازش. من از نور و شکست نور هیچی نمیفهمیدم ولی الان مسعودی طوری یاد داده که تست های شکست نور برام مثل جدول ضرب شدن ! در الکتریسیته و حرکت شناسی و دینامیک هم همینطور هستن محصولاتش.
دادگستری هم همینطور. امسال ویرایش کرد و محصولات بسیار عالی زیست شناسی رو داد. من خودم همه زیست شناسی دادگستری رو داشتم و الان هم جدیدش رو خریدم. قبلا طوری بود که میومد مثلا رمزگردانی میکرد که چطوری مطالب رو حفظ کنی ولی الان میاد و کاملا مفهومی همه چیز رو تدریس میکنه. من اصلا مساله ژنتیک نمیتونستم حل کنم ولی ژنتیک سه بعدی دادگستری رو که دیدم خیلی حرفه ای شدم توش. البته توی ژنتیک یه اشتباه هم داره دادگستری و یه جا تعداد پیوندها رو اشتباه جمع میزنه ولی در کل محصولات زیست شناسیش عالی هستن. زیست شناسی گیاهی دادگستری هم خیلی خوبه هرکی نگاه کرده گفته مشکلاتمون حل شده !
برای عربی من همه چی خریدم از استاد احمدی و جوکار تا مبتکران ولی چیز به درد بخوری توش ندیدم حالا جوکار قراره بازم عربی ویرایش کنه ببینیم چی میشه.
برای شیمی هم من هم یزدانی رو خردیم و هم تقی رو و هم سیروس رضایی رو. و سیروس رضایی جدید رو بیشتر میپسندم. بهمن بازرگانی هم برای شیمی 2 و پیش 1 داده و عالی تدریس کرده اما خیلی قدیمی هستن به درد نمیخورن.

برای ریاضی هم مسعودی بسیار عالی هست مخصوصا در مشتق .

اینا قبلا محصولاتشون طوری بود که تکنیک یاد میدادن و اون تکنیک در سه تا تست کار میکرد و در سی تا تست کار نمیکرد و توی فیلماشون میگفتن که برای یادگرفتن بهتر باید بیاین کلاس خصوصی ما ! ولی الان همه مطالب رو خداییش خیلی عالی تدریس میدن.

بازم تاکید میکنم که محصولات 2-3 سال پیش اینا رو نخرین. به درد نمیخورن. الان خودشون کل فیزیک قدیمی رو میدن 30 تومن در حالی که کل فیزیک جدیدشون بالای 600 تومنه.

هرکسی سوالی چیز در مورد DVD های آموزشی داشت میتونه از من بپرسه.

*first amir:توصیه میکنم در مورد تبلیغات بیشتر تحقیق کنید...نه فقط این پست...هر تبلیغی

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

600 تومن فیزیک؟!
دورش بگردم الهی! اشتها که اشتها نیست :D
آها گفتی مسعودی یادم اومد
اون تیکه فیلمی که ازش دیدم خیلی باحال بود . اومد گفت یه روش جدید واسه زدن تستهای گرما ! اگه اشتباه نکنم گفت 7 سال روش کار کردم! :)) کسی ازش استفاده کنه و اینا شرعا و قانونا اشکال داره ! 5 دقیقه ازین حرفا زد بعد نمیدونم اسم باحالیم گذاشته بود یادم نیست چی بود .پول داشت توش
روشی که به ذهن هر عقل سلیمی بدیهی بود ! و فک کنم خیلیا بدون اینکه بدونن روش رو تو سوالا استفاده میکنن ازش! بعد حالا نکته اینجاست که تو N تا جا هم گیر میکنه. یکیشو تبصره زد مالید بش . بقیش دلتون پاک باشه :D
با این حساب دبیر ما بره دی وی دی آموزشی بزنه فک کنم 4 5 تومن بیارزه! :D
خب چه کاریه کلاس خصوصی بگیری بهتر نیست؟

• لایک
امتیازات: farz

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

دوست عزیز همه محصولات این موسسه گرونقیمت هست البته برخی هاشون واقعا بیشتر از قیمتش می ارزه.
مسعودی تکنیک هاش توی نور رو شما برین ببینین ( اختصاص عدد برای جسم و تصویر ) واقعا محشر هست و هر عقل سلیم که سهله به عقل جن هم نمیرسه همچین تکنیکی. توی هیچکدوم از کتاب های ایرانی فیزیک هم چنین چیزی نوشته نشده. کل ویژگی های کیفی تصویر رو توی یه تکنیک خلاصه کرده که من استفاده کردم هم سوالات گاج هم مبتکران رو بدون استثنا میشد باهاش زد.
محصولات قدیمیش البته مفت نمیارزن و خودشون هم تقریبا مفت میفروشنش ولی دادگستری و مسعودی در حال حاضر دوتا از بهترین اساتید کنکور کشور هستن. من به شخصه سر کلاس کازرانی و غلامعلی محمودزاده نشستم ولی هیچکدوم به اندازه مسعودی منو راضی نکردن. دوستم هم که سر کلاس مصلایی نشسته بوده مسعودی رو بیشتر میپسنده.
منتها محصولات جدیدش رو باید تهیه کنین نه قدیمی ها رو. حالا من صد بار هم بگم که جدید ها آموزش مفهومی هستن و تکنیک هاشون هم مثل قدیمی ها نیست بازم یه عده میان میگن قدیمی و جدید فرق نمیکنه :-?

در مورد دادگستری هم کسی که ازش انتقاد کنه یا محصولات قدیمیشو گرفته یا اینکه دادگستری رو با عرفان اکبری اشتباه گرفته ( که فقط میاد جملات کتاب رو مینویسه روی تخته و میره ) دکتر دادگستری خودش پزشک و متخصص بیهوشی هست. ( رشته ای که در حال حاضر از داخلی و اطفال و جراحی هم سخت تره قبول شدنش ) همه چیز رو خیلی عالی و مفهومی توضیح میده مخصوصا قسمت های سخت کتاب رو.

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از The Sniper :
دوست عزیز همه محصولات این موسسه گرونقیمت هست البته برخی هاشون واقعا بیشتر از قیمتش می ارزه.
مسعودی تکنیک هاش توی نور رو شما برین ببینین ( اختصاص عدد برای جسم و تصویر ) واقعا محشر هست و هر عقل سلیم که سهله به عقل جن هم نمیرسه همچین تکنیکی. توی هیچکدوم از کتاب های ایرانی فیزیک هم چنین چیزی نوشته نشده. کل ویژگی های کیفی تصویر رو توی یه تکنیک خلاصه کرده که من استفاده کردم

همين كه بايد مجموع شماره جسم و تصوير ي عدد ثابت باشه (عددش رو الان يادم نيس)
اگه اينه دبير ما هم ي گفته تو جزوه ش ولي ٦٠٠تومن هم نگرفته {-8

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

مغلطه نکنین دوست عزیز. مسعودی برای نور 600 تومن نمیگیره برای کل نور میشه 45 تومن ! الان یه کتاب فیزیک بخوای بخری میشه کم کم 20 تومن !

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از Farz :
همين كه بايد مجموع شماره جسم و تصوير ي عدد ثابت باشه (عددش رو الان يادم نيس)
اگه اينه دبير ما هم ي گفته تو جزوه ش ولي ٦٠٠تومن هم نگرفته {-8
دبیر ما هم به ما گفته . مکان جسم و تصویر رو به یه صورتی a و b نامگذاری میکنیم . a+b=8
مسعودی البته به طور خاصی گفتا! :D ماژیک رو چنان فشار میداد و محکم و استوار میگفت این رابطه همیشه برقراره! که آدم فک میکرد نظریه نسبیت رو رد کرده کامل! خیلی راحت همه چیو به خودش نسبت میده که اینا رو من ابداع کردم.
محمودزاده و مصلایی و اینا هم مفت نمی ارزن .محمود زاده سه جلسه کلاسش به اندازه یه جلسه کلاس درسی ما نیست. اصولا هر کی اسم و رسم داره شاخ نیست. یه مشت مهندس اومدن کتاب کمک آموزشی نوشتن گند زدن رفتن. جوکار که مثلا شاخشونه اصلا دبیر ما میگفت یه سری چیزا رو اشتباه گفته از لحاظ علمی به مدت چندین سال. یعنی بنده خدا خودشم اشتباه یاد گرفته. این نصیحت رو دبیر فیزیکمون کرد منم به شما میگم .پس فردا مهندس شدین تو کار علوم پایه ای ها دخالت نکنین. از علمی که تولید میکنن استفاده کنین فقط .
حوصله ندارم اون روش گرماشو بگم . ولی کسی که میگه من 7 سال رو کشف این روش کار کردم دیگه نوبرشه. میومد میشست کنار من یه ربعه . نه حالا مبالغه نکنم . نیم ساعته یه روش میساختیم که نصف تبصره های اینم نداشته باشه.
به نقل از The Sniper :
مغلطه نکنین دوست عزیز. مسعودی برای نور 600 تومن نمیگیره برای کل نور میشه 45 تومن ! الان یه کتاب فیزیک بخوای بخری میشه کم کم 20 تومن !
یه چیزی میگیا. تو 600 بدی به اون دیگه کتاب نمیخری دیگه> ؟ یه کتاب سی تومن میدی کل درسا توشه . یه فصل چهار تا تست میاد ازش تو کنکور 45 تومن.
سعی در اثبات به صرفه بودن اینکار از لحاظ اقتصادی بیخوده
به فرضم 600 پول تو جیبی هر روزت باشه. اونو بریزی تو جوب بری بشینی خودت بخونی حداقل وقتتو تلف نکردی. لا اقل چهار تا آدم حسابی میگفتی آدم دلش نسوز پول بی زبون رو بریزه تو جیبشون.

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

شوالیه جان صرفه اقتصادی ارتباطی به کنکور نداره. باور کن منی که اینها رو خریدم خودم حقوق کارگری خودم رو پس انداز کرده بودم براشون. ولی خب خیلی ها فقط با استفاده از کتاب نمیتونن بخونن. یعنی یا حوصلشون نمیکشه یا قدرت ذهنیشو ندارن. برای این افراد کلاس خصوصی و DVD کمک آموزشی و ... لازم هست. در فیزیک هم محصولات جدید مهندس مسعودی در حال حاضر بهترین محصولات آموزشی هست. من هرچی DVD بگی خریدم برای فیزیک. به طور قاطع میگم مسعودی بین محصولاتی که من دیدم رقیب نداره.
اگه بخواین در موردش منصفانه قضاوت کنین باید همه محصولاتش رو دیده باشین. نه اینکه یه تیکه ازش یه جایی دیده باشین و بقیه حرفها رو از روی شنیده ها بیان کنین.
دبیر شما هم اشتباه کرده مهم نیست رشته تحصیلی شما چی باشه مهم اینه که مطلب رو چطور فهمیده باشین و مهمتر از اون؛ قدرت انتقال مطلب شما چقدر باشه. الان همینDVD های منتظری بهتر از هر DVD آموزشی ریاضی هستن ! حتی از مسعودی ! در حالی که طرف مهندسی خونده نه ریاضی.
به رشته نیست دوست من. شما ایاد فیلی رو در نظر بگیرین. یکی از بهترین های عربی کنکور هست. کتابهاش هم بدون رقیب هستن در کشور ولی رشته تحصیلیش حقوق و فقه هست نه عربی!
یا مهندس مهربان از انتشارات رمزینه که یکی از بهترین ها در ریاضی کنکور هست و اکثر داش آموزا کتاب دیفرانسیلشو دارن ولی مهندس خونده و الان هم میخواد تحصیلاتش رو با معماری یا نمایشنامه نویسی ادامه بده ( شاید هم شروع کرده باشه یکیشون رو )
تقریبا تمامی مولفین و اساتید برتر زیست شناسی کنکور هم همگی پزشکی خوندن ( مولفین خیلی سبز - گاج - مهر و ماه - تخته سیاه ) همگی تحصیل کرده پزشکی هستن نه علوم پایه ! دکتر دادگستری که انقدر خوب زیست گیاهی رو تدریس میکنه متخصص بیهوشی هست که کوچکترین ربطی به رشته تحصیلیش نداره.
مهندس بازرگانی هم که دیگه خیلی بعیده کسی DVD آموزشی و کتاب هاشو دیده باشه و نگه که بهترین استاد ممکن هست؛ علوم پایه نخونده مهندسی خونده اونم تا جایی که من اطلاع دارم در دانشگاه آزاد. ( زیاد مطمعن نیستم )
با این همه مثال نقض نمیشه گفت علوم پایه خوندن ملاک هست دوست عزیز؛ ملاک اینه که چقدر فهمیده باشی و قدرت فهموندن داشته باشی.

• لایک
امتیازات: gjit

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

میدونین مساله چیه
اینه که شاید خیلی از معلم ها از چنین تکنیک هایی استفاده کنن بدون این که پز بدن یا کتاب چاپ کنن!
ی جایی مث سنندج یا قم یه دبیر هیچ وخت نمیره ی کتاب چاپ کنه ولی تو تهران اینجوری نیس
واسه همین اون معلم ها خیلی خودشون رو تحویل میگیرن و بقیه رو کوچیک میشمارن! (من 7ساله رو این فکر کردم و اینا :-" )

ehsanta

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدقدوسی
شهر
قم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از The Sniper :
شوالیه جان صرفه اقتصادی ارتباطی به کنکور نداره. باور کن منی که اینها رو خریدم خودم حقوق کارگری خودم رو پس انداز کرده بودم براشون. ولی خب خیلی ها فقط با استفاده از کتاب نمیتونن بخونن. یعنی یا حوصلشون نمیکشه یا قدرت ذهنیشو ندارن. برای این افراد کلاس خصوصی و DVD کمک آموزشی و ... لازم هست. در فیزیک هم محصولات جدید مهندس مسعودی در حال حاضر بهترین محصولات آموزشی هست. من هرچی DVD بگی خریدم برای فیزیک. به طور قاطع میگم مسعودی بین محصولاتی که من دیدم رقیب نداره.
اگه بخواین در موردش منصفانه قضاوت کنین باید همه محصولاتش رو دیده باشین. نه اینکه یه تیکه ازش یه جایی دیده باشین و بقیه حرفها رو از روی شنیده ها بیان کنین.
دبیر شما هم اشتباه کرده مهم نیست رشته تحصیلی شما چی باشه مهم اینه که مطلب رو چطور فهمیده باشین و مهمتر از اون؛ قدرت انتقال مطلب شما چقدر باشه. الان همینDVD های منتظری بهتر از هر DVD آموزشی ریاضی هستن ! حتی از مسعودی ! در حالی که طرف مهندسی خونده نه ریاضی.
به رشته نیست دوست من. شما ایاد فیلی رو در نظر بگیرین. یکی از بهترین های عربی کنکور هست. کتابهاش هم بدون رقیب هستن در کشور ولی رشته تحصیلیش حقوق و فقه هست نه عربی!
یا مهندس مهربان از انتشارات رمزینه که یکی از بهترین ها در ریاضی کنکور هست و اکثر داش آموزا کتاب دیفرانسیلشو دارن ولی مهندس خونده و الان هم میخواد تحصیلاتش رو با معماری یا نمایشنامه نویسی ادامه بده ( شاید هم شروع کرده باشه یکیشون رو )
تقریبا تمامی مولفین و اساتید برتر زیست شناسی کنکور هم همگی پزشکی خوندن ( مولفین خیلی سبز - گاج - مهر و ماه - تخته سیاه ) همگی تحصیل کرده پزشکی هستن نه علوم پایه ! دکتر دادگستری که انقدر خوب زیست گیاهی رو تدریس میکنه متخصص بیهوشی هست که کوچکترین ربطی به رشته تحصیلیش نداره.
مهندس بازرگانی هم که دیگه خیلی بعیده کسی DVD آموزشی و کتاب هاشو دیده باشه و نگه که بهترین استاد ممکن هست؛ علوم پایه نخونده مهندسی خونده اونم تا جایی که من اطلاع دارم در دانشگاه آزاد. ( زیاد مطمعن نیستم )
با این همه مثال نقض نمیشه گفت علوم پایه خوندن ملاک هست دوست عزیز؛ ملاک اینه که چقدر فهمیده باشی و قدرت فهموندن داشته باشی.
اصلا هم این خبرا نیست.
اینکه هرکی اسم در کرد دلیل نمیشه که بهترین باشه. نهایتش معروف ترین باشه. آره خب ایاد فیلی معروف ترین دبیر عربی کشوره اما اگه شما یه جلسه با دبیر عربی ما داشتید هیچ وقت همچین حرفی نمی زدی.
و فیزیک و دیف و بقیه ی درسا
بهمن بازرگانی خوبه . چرا؟ چون توی کتابا و کلاساش یه چیزایی میگه که المپیادی شیمی هم نیاز نداره. بعضی از مطلباشو دانشجوای شیمی تازه دارن می خونن. اگه اینطوریه خب برو سیلبربرگ رو بشین بخون خیلی هم بیشتر گفته.
و بقیه ی این اسمای بالا همینطور.

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از سـ ــ ـیــد احــسـ ــ ـان :
اصلا هم این خبرا نیست.
اینکه هرکی اسم در کرد دلیل نمیشه که بهترین باشه. نهایتش معروف ترین باشه. آره خب ایاد فیلی معروف ترین دبیر عربی کشوره اما اگه شما یه جلسه با دبیر عربی ما داشتید هیچ وقت همچین حرفی نمی زدی.
و فیزیک و دیف و بقیه ی درسا
بهمن بازرگانی خوبه . چرا؟ چون توی کتابا و کلاساش یه چیزایی میگه که المپیادی شیمی هم نیاز نداره. بعضی از مطلباشو دانشجوای شیمی تازه دارن می خونن. اگه اینطوریه خب برو سیلبربرگ رو بشین بخون خیلی هم بیشتر گفته.
و بقیه ی این اسمای بالا همینطور.

شما اصلا نفهمیدی من چی عرض کردم دوست عزیز
بازرگانی خوبه برای این که خوب بلده یاد بده. این حرفا چیه که جیزای اضافه میگه ؟ خیلی اشتباه هست که چیز اضافه میگه ولی بهترین بودنش برای اینه که توی کتابش بهتر از بقیه توضیح داده که اوریتال و آرایش الکترونی یعنی چی.
شما کلا مطلب رو نگرفتی دوست عزیز. من عرض کردم مهمتر از سواد؛ قدرت انتقال مطلب هست و کل متنم رو هم بر پاسه اون نوشتم. درک و فهم زیادی هم نمیخواست پی بردن بهش. کسی به خوبی بازرگانی نتونسته رسم ارایش الکترونی رو توضیح بده . حالا شاید یکی بیاد که سوادش از بازرگانی هم کمتر باشه ولی بهتر از اون توضیح بده. مهم اینه که چطور بتونی بفهمونی مطلب رو نه اینکه چقدر سواد داشته باشی . استاد بی سواد نداریم که

ehsanta

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدقدوسی
شهر
قم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از The Sniper :
شما اصلا نفهمیدی من چی عرض کردم دوست عزیز
بازرگانی خوبه برای این که خوب بلده یاد بده. این حرفا چیه که جیزای اضافه میگه ؟ خیلی اشتباه هست که چیز اضافه میگه ولی بهترین بودنش برای اینه که توی کتابش بهتر از بقیه توضیح داده که اوریتال و آرایش الکترونی یعنی چی.
شما کلا مطلب رو نگرفتی دوست عزیز. من عرض کردم مهمتر از سواد؛ قدرت انتقال مطلب هست و کل متنم رو هم بر پاسه اون نوشتم. درک و فهم زیادی هم نمیخواست پی بردن بهش. کسی به خوبی بازرگانی نتونسته رسم ارایش الکترونی رو توضیح بده . حالا شاید یکی بیاد که سوادش از بازرگانی هم کمتر باشه ولی بهتر از اون توضیح بده. مهم اینه که چطور بتونی بفهمونی مطلب رو نه اینکه چقدر سواد داشته باشی . استاد بی سواد نداریم که
من دقیقا می فهمم تو چی عرض کردی.منم گفتم نه اینطور نیست. بهمن بازرگانی بهترین معلم شیمی ایران نیست. چه توی فهموندن چه توی سواد و چیزای دیگه.
تو برو روش بهمن رو توی لوییس ببین. بعد برو این روشی که من یه جایی توی همین انجمنم گفتم ببین. هم سرعتش بیشتره هم اگه یه ساختار جدید و پیچیده بهت بدن توش نمی مونی. تازه من همینو از یه دانش آموز کنکوری یاد گرفتم.
همینطور بحثای دیگه.
اصلا دوست ندارم مثالای اینطوری بزنم و خیلی کار درستی هم نیست . اونی هم که گفتم مطلب زیادی میگه دقیقا منظورم این بود که نصف کتابای این بابا مطلب خارج کنکوره و به درد کنکور نمی خوره. 20 صفحه خارج کتاب گفته که با نتیجش یه نکته بسازه که یه تست کنکور که 5سال یه بار میاد رو حل کنه.

!sadaf

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اراک
مدال المپیاد
:-<
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از Farz :
میدونین مساله چیه
اینه که شاید خیلی از معلم ها از چنین تکنیک هایی استفاده کنن بدون این که پز بدن یا کتاب چاپ کنن!
ی جایی مث سنندج یا قم یه دبیر هیچ وخت نمیره ی کتاب چاپ کنه ولی تو تهران اینجوری نیس
واسه همین اون معلم ها خیلی خودشون رو تحویل میگیرن و بقیه رو کوچیک میشمارن! (من 7ساله رو این فکر کردم و اینا :-" )

موافقم با حرفت در کل...اما تو هر شهری که از این معلما یافت نمیشن :rolleyes: خوب مثلا معلم شما در مورد نور همچین چیزی گفته
اما معلم فیزیک ما :D ... چیزی نگم بهتره ;)) خودتون منظورم رو می فهمین ;;)
واسه همین شاید مسعودی یا یه معلم تو همین مایه ها! اگه بعد از اون واسه ما میومد سر کلاس! هممون کف می کردیم :D اما اگه میومد سر کلاس شما اصلا حسابش نمی کردین B-) به تفاوت معلم هایی که تو مدرسه هامون هستن باید دقت شه...رو قضاوتمون در مورد سایر اساتید! خیلی تاثیر میذاره ;;)

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از The Sniper :
ببین به شخصه حتی یک نفر از کسایی رو که گفتی از لحاظ علمی قبول ندارم . در حدی نیستن که بخوان نظر بدن تو رشته ای که تدریس میکنن . به قول احسان یه جلسه بیا بشین سر کلاس عربی یا فیزیک ما . ببینم دیگه اسم مسعودی رو میاری؟ میگی ملاک اینه که چقدر فهمیده باشی و ... ! این ها نمیفهمن اون چیزی رو که تدریس میکنن . یه مهندس شیمی یک دهم یک لیسانس شیمی بارش نیست. خیلی عوامل دیگه تاثیر دارن که بهمن بازرگانی شده امروز عمو بهمن ما و من هم پایه هم پیش کتابشو بخونم. و گرنه استاد رزاقی دبیر ما قابل قیاس با بهمن بازرگانی نیست. فقط ایشون یکم گردن کلفت داشتن یکم سر و صدا داشتن که الان تو کتابشون چرند میگن و ملت به افتخارش کف میزنن.
داریم بحث بیخود میکنیم . این حرفی که من در مورد مهندس های نادانی که دانا فرض میکنن خودشونو درسته . جای این که بخوای نقضش کنی فک کن ببین چرا درسته (دبیر فیزیکمون اینجور حرف میزنه) میمونه این دی وی دی ها . 600 هزار تومن رو به دی وی دی خام هم بدی چون 600 تومن پول دادی با دقت میشینی نگاش میکنی از هیچی میشی فیزیکدان. خدا رو شکر مدرسه بیخودی هم درس نمیخونی که . دبیرای ما یکم بهتر و بدتر همشون خوبن. اگه دبیرتون 600 تومن ازت میگرفت سر کلاس گوش میکردی نیاز به دی وی دی نداشتی . فقط هم انگار فیزیکت نیست. همه نیاز دارن واسه یادگیری همه درسا برن خدا تومن بدن دی وی دی؟ 600 تومن رو بده به دبیر خودتون میاد خونتون درس بت میده و هرجا نفهمیدی برات توضیح میده و میره.

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

دوست عزیز آخه شما که ناسلامتی سمپاد هستین چرا اینطوری نظر میدین ؟ مگه مهمه که دبیر شیمی چقدر شیمی حالیش باشه ؟ بله اگه قرار باشه محاسبه گرمای ماکرومولکول ها رو بهت یاد بده آره باید دبیر خیلی باسواد باشه. ولی وقتی پیچیده ترین مطلب شیمی کنکور موضوع اسیدها و الکتروشیمی هست سواد دیگه چه مفهومی داره ؟ هرکی که این مطالب رو به اندازه کافی مسلط باشه سواد کافی برای تدریس کردن رو داره. آیا اون دبیر شما که میگید ده برابر بازرگانی شیمی حالیش هست؛ همه اون ده برابر رو به شما تدریس میکنه ؟ عملا سوادش اضافه هست در حد شما. برای شما در حد کنکور تدریس میکنه نه در حد لیسانس.
بزار یه مثال واست بزنم. من راهنمایی رو نمونه دولتی امیدانقلاب اردبیل بودم؛ اونجا دبیر ریاضی ما آقای کرامتی فوق دیپلم تدریس ریاضی از دانشگاه تبریز داشتن. یه دبیر دیگه هم داشتیم که لیسانس ریاضی از دانشگاه تهران داشت و سرگروه استان هم بود. یه استاد هم سال سوم برای آزمون تیزهوشان ما آوردن که دکترای ریاضی گرایش جبر داشت . به جرات میتونم بگم بهترین دبیر شهرمون همون آقای کرامتی بودن. با این که شاید یک صدم اون آقای دکتر هم سواد ریاضی نداشته بود ولی به بهترین وجه ممکن تدریس میکرد و قدرت انتقال مطلبش عالی بود. از نظر حق التدریس خصوصی هم هزینه ای که داشت از دبیرای کنکور شهر هم بالاتر بود. همینطور یه آقای مهندس قربانی هم داشتیم که رشته تحصیلیش بیوشیمی و تکنولوژی آموزش بود و دبیر مطالعه و تحقیق مدرسمون بود. ایشون هم برای علوم و ریاضی ما تدریس تقویتی و آزمون تیزهوشان میکرد و عملا از آقای کرامتی هم بسیار بهتر بود به طوری که شما از هر 10تا اردبیلی ( پسر ) که سمپاد قبول میشه حداقل 4 تاشون رو میبینین که یا علوم یا ریاضی رو شاگرد ایشون بودن. من خودم مطمعنم بدون کلاس عبوم ایشون ممکن نبود سمپاد قبول بشم. با اینکه نه لیسانس ریاضی داشت نه تدریس علوم نه هیچی. فقط برای مطالعه و تحقیق و کامپیوتر فرستاده بودنش مدرسمون ولی عملا در ریاضی و علوم بهترین بود.
ما دیگه به حدی رسیدیم که بتونیم درک کنیم که فقط سواد ملاک نیست هرکسی مطلب رو کامل فهمیده باشه و قدرت انتقال مطالب رو داشته باشه میتونه دبیر خوبی بشه. نباید این بحث های عوامانه رو انجام بدیم که فلانی لیسانسش مهندسی هست ولی دبیر ما لیسانسش شیمی هست پس یک دهم دبیر ما هم شیمی حالیس نیست ! هیچکدوم از دبیران شما هم یک دهم اینشتین و هایزنبرگ و شرودینگر فیزیک حالیشون نیست ولی آیا اون دانشمندا اگه زنده بشن بیان سر کلاس شما میتونن به شما تست زدن یاد بدن ؟ حداقل یه سال طول میکشه که خودشون تست زدن یاد بگیرن ! این حرف ها رو دبیر ها توی گوش بچه ها میکنن که نرن سراغ اساتید کنکور که رشته شون مهندسی و پزشکی هست ( دلیلش هم مشخصه چون ترجیح میدن هزینه ای که برای کنکور صرف میکنین توی جیب خودشون بره تا بقیه اساتید )

• لایک
امتیازات: gjit
  • شروع کننده موضوع

gjit

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان

ماشالا تاپیک حسابی منحرف شده! :D
دوستانی که میگن وقتی معلم خودمون خوبه و... چرا dvd
منم صددرصد با شما موافقم. من اگر دنبال dvd هستم برای اینه که فارغ التحصیلم و تغییر رشته ای، معلم ندارم. بیشتر درسا هم یادم رفته.

منم تابستون که تصمیم گرفتم یه بار تو زندگیم شده درس بخونم. گفتم قباحت! داره بخوام با dvd درس بخونم من تیزهوشم.
اما اسفند که تموم شد دیدم چه اشتباهی کردم. انقدرم دیر شده که dvd فایده نداره. یعنی برای شیمی گرفتم دیدم انقدر طول میکشه که بیخیال درسای اختصاصی شدم. مثلا ریاضی منتظری 32 تا dvd هست تازه هندسه و آمار نداره

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

دوستان عزیز درسته که معلمای زیادی هستن که بدون پز دادن این تیکنیک ها و نکته های مفهومی تست زنی رو بهتون یاد میدن خدا خیرشون بده شما مسعودی و منتظری رو رو نگاه نکنین برین اون معلم ها رو اگه میتونین بشینین سر کلاسشون یاد بگیرین. خیلی هم بهتره. منتهی خیلی ها این امکانات رو ندارن و وقت و هزیه کلاس کنکور رو نمیتونن پرداخت کنن.

به نقل از یـلـدا :
ماشالا تاپیک حسابی منحرف شده! :D
دوستانی که میگن وقتی معلم خودمون خوبه و... چرا dvd
منم صددرصد با شما موافقم. من اگر دنبال dvd هستم برای اینه که فارغ التحصیلم و تغییر رشته ای، معلم ندارم. بیشتر درسا هم یادم رفته.

منم تابستون که تصمیم گرفتم یه بار تو زندگیم شده درس بخونم. گفتم قباحت! داره بخوام با dvd درس بخونم من تیزهوشم.
اما اسفند که تموم شد دیدم چه اشتباهی کردم. انقدرم دیر شده که dvd فایده نداره. یعنی برای شیمی گرفتم دیدم انقدر طول میکشه که بیخیال درسای اختصاصی شدم. مثلا ریاضی منتظری 32 تا dvd هست تازه هندسه و آمار نداره
دقیقا همینطور مخصوصا من درسای اختصاصی رو بیشتر نیازمند DVD میبینم. ضمنا منتظری هندسه نمیده ولی آمار و آنالیز رو داره آماده میکنه. شما مسعودی بگیری بهتره از منتظری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا