fida کاربر حرفهای ارسالها 567 امتیاز 476 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 مشهد شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد 2013/3/9 #21 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! منم قبول شدم! شیمی! تمام بچه های مدرسه ی ما قبول شدن! از فرزانگان 3 و امام حسین هم قبولی داریم
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! منم قبول شدم! شیمی! تمام بچه های مدرسه ی ما قبول شدن! از فرزانگان 3 و امام حسین هم قبولی داریم
Iman Rage کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 613 امتیاز 18,934 نام مرکز سمپاد نه اینور نه اونور شهر . سال فارغ التحصیلی 1394 2013/3/9 #22 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! استان ما که 126 تا قبولی داد تو شیمی
sogand1374 کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,858 امتیاز 8,758 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2013/3/9 #23 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! http://ysc.ac.ir/_files/hamedan.pdf گلنوش جان... نفر اول هست اسمت حتی! """
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! http://ysc.ac.ir/_files/hamedan.pdf گلنوش جان... نفر اول هست اسمت حتی! """
Ali pasha کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 752 امتیاز 38,654 نام مرکز سمپاد شهید رجایی اسلامشهر شهر اسلامشهر سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران رشته دانشگاه مهندسی شیمی 2013/3/9 #24 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! شیمی
sogand1374 کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,858 امتیاز 8,758 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تبریز 2013/3/9 #25 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! به نقل از Ali pasha : شیمی کلیک کنید تا باز شود... راضیم ازت علی! سر کنکور هم اسکول کردی ملت ُ!!!
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! به نقل از Ali pasha : شیمی کلیک کنید تا باز شود... راضیم ازت علی! سر کنکور هم اسکول کردی ملت ُ!!!
meli کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,014 امتیاز 8,485 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران شهر تهران مدال المپیاد برنز کشوری کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/3/9 #26 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! ریاضی و کامپیوتر
Niloofar.z کاربر فعال ارسالها 67 امتیاز 444 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بوشهر 2013/3/9 #27 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! زیست!! فقط یه سوال علمی: تو نظر سنجی نوشته فقط میتونید 7 گزینه انتخاب کنید بعد خودش فقط 7 تا گزینه داره!! چجوریه!؟
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! زیست!! فقط یه سوال علمی: تو نظر سنجی نوشته فقط میتونید 7 گزینه انتخاب کنید بعد خودش فقط 7 تا گزینه داره!! چجوریه!؟
fatemeh sol کاربر فعال ارسالها 28 امتیاز 32 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2013/3/9 #29 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! ریاضی وکامپیوتر... چقد امسال زود دادن نتایجو... پارسال سر اومدن نتایج ده سال پیر شدم به خدا...
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! ریاضی وکامپیوتر... چقد امسال زود دادن نتایجو... پارسال سر اومدن نتایج ده سال پیر شدم به خدا...
niloofar.l کاربر نیمهحرفهای ارسالها 170 امتیاز 1,313 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین1 شهر اصفهان 2013/3/9 #30 پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! ریاضـــــــــــی و کامـــــــــــــــــــــــــپیوتــــــــــــــــــــر
پاسخ : از سمپادیا کیا المپیاد قبول شدن؟! ریاضـــــــــــی و کامـــــــــــــــــــــــــپیوتــــــــــــــــــــر