فکر میکنم بیشتر اجتماعی باشه.ببخشید اگ تو قسمت نامربوطی گذاشتمش و ممنون از هشدارتون!محور بیشتر مربوط به یکی از معضلات جامعه و صحبت درباره برطرف کردنشه.به نقل از ویــدا :بحث تون اجتماعی ِ یا اعتقادی؟
تبعیض بین زن و مرد ، توی این تاپیک از لحاظ اعتقادی بررسی می شه.
نکته و مورد ِ دیگه ایم اگه هست مربوط به گفت و شنود می شه.
ممنون می شم محور بحث رو مشخص کنید تا براش تصمیم گرفته شه.
خب منم میگم چیکار کنیم تا این باورای غلط از بین برن؟!به نقل از Pouria.K :مثال اولی که زدید ، من فکر کنم مربوط بشه به امنیت جامعه نه تبعیض بین پسر و دختر ...
100 % هم مشکل جامعه هستش ...
2 مورد بعدی هم من شخصا قبول ندارم ونظری هم نمیدم در موردش ...
خوب باز این بحث تهش میشه همون فرهنگ و فرهنگ سازی که فقط ماها حرفش رو میزنیم و عملش هم باشه برای بعد ایشالله ...به نقل از ..باران.. :خب منم میگم چیکار کنیم تا این باورای غلط از بین برن؟!
تقریبا اینطور نیست! من خیلی کارارو اگه واقعا هم بخوام نمیتونم انجامش بدم!به نقل از mosquito :مقصرخودمونم هستیم
وقتی یه نفرمیخوادیه چیزی باشه حتی اگه به ضررش باشه یه ملت ـم جمع شن نمیتونن بش آزادی بدن
به نقل از ..باران.. :مثلا:
پسرا تفریح کردن و بیرون رفتنشون خیلی راحت تر از دختراس.
اگ یه پسر تا سن مثلا 30 سالگی ازدواج نکنه ینی هنوز دختر مورد علاقشو پیدا نکرده ولی درباره ی دختر ینی حتما یه ایرادی داشته!
این عقیده ی قدیمی و صدالبته اشتباه ک:پسر عصای دسته،ولی دختر مال مردمه!!!
و....
خیلی چیزای دیگ.فکر میکنم بیشتر اجتماعی باشه.ببخشید اگ تو قسمت نامربوطی گذاشتمش و ممنون از هشدارتون!محور بیشتر مربوط به یکی از معضلات جامعه و صحبت درباره برطرف کردنشه.
یکی بگه کدوم تبعیض؟ مگه الان دخترا چی از پسرا کمتر دارن . ممکنه تو بعضی اوقات تبعیضایی کوچک اتفاق بیفته ولی زودم جبران میشه.به نقل از ..باران.. :این همه تبعیض بین دختر و پسر...آیا مقصر عرف جامعه است؟!اگ آره به نظرتون باید چیکار کنیم تا این تبعیضا از بین برن؟!!علتتون رو هم بگین لطفا!
واقعا برای بعضیا متاسفم . چرا به دینتون ایراد میگیرید؟!به نقل از mosquito :خیلی ازدلائل این تبعیض ها هم به یک جامعه خاص یا خوانواده یادین ربط داره![]()
موضوع حقوق و شرایط یکسان نیستبه نقل از Melika.h :من اینها رو تبعیض نمیدونم
دقیقا همون طوری که بعضی از دوستامون اشاره کردن هست
اینها فرهنگ جامعه ما ان
اگر ما یک شناخت درست از جنس دختر و جنس پسر داشته باشیم دیگه اینها رو تبعیض جـنسیتی نمیدونیم
دختر بودن خیلی مسایل رو ایجاب میکنه
آره ..همونطوری که خیلی لذت ها هست تو جامعه که برای پسرها بیشتر تعریف میشه
لدت هایی هم هست که برای پسرها مفهومی نداره
زن با مرد از همون اول آفرینش با هم برابر نبودن که ما دنبال برابری توانایی ها و آزادی های اونها تو جامعه مون باشیم
قبول دارم جامعه ما یک جامعه سنتی هست که تعاریفی رو داره که یکم دخترهارو محدود میکنه
اما میشه دلیلشون رو فهمید و اونها رو پذیرفت
اما دوچرخه سواری و موتور سواری که دیگه الان حل شده است
کم نمیبینیم دختر و خانوم دوچرخه سوار
البته موتور سوار نه
+
ژانر male=female رو دوست ندارم که هیچ کاملا هم باهاش مخالفم :)