• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تبعیض جنسیتی ؟ چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع پژواک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظرتون تو جامعه و عرف چقد بین حقوق دختر و پسر توازن برقراره؟

• کاملا توازن برقراره

رای‌ها: 18 6.9%
  • تا حدودی توازن برقراره

رای‌ها: 60 23.0%
  • خیلی کم توازن برقراره

رای‌ها: 106 40.6%
  • اصلا توازن برقرار نیست

رای‌ها: 104 39.8%

• رای‌دهندگان
    261
پاسخ : این همه تبعیض بین دختر و پسر...مقصر عرف جامعه است؟

به نقل از fitmal :
...
یا مثلا اگه 2 تار موی ادم بیاد بیرون چه اتفاقی می افته؟؟؟؟
شما نمیتونید از دید یه پسر( مرد) به این قضیه نگاه کنید، اگه میتونستین، متوجه میشدین که چه اتفاقی میفته!!!
خب یه چیزی تو مایه های فاجعه میشه مثلا خیلی وقتا! (باز اقایون بهتر میتونن نظر بدن! )

راجع به تبعیض هم...، اگه من بخوام صحبت کنم بحثم بیشتر به اعتقادی مربوط میشه، و خب مشکل من ریشه ایه!
از اول ِ اول!

2تا پست پشت سر هم ،هم، اسپم محسوب میشه، نقل قول هاتون رو تو یه پست بزنید!

خوب این تو یه جامعه ی اسلامی باید رعایت بشه همونطور که توی جوامع غیر اسلامی جلوش باید گرفته شه

اما داره زیاده روی میشه مثلا اگه فقط تو ادارات دولتی و مدارس و چند جا مث اینجور جا ها اجرا شه خوبه...

به نقل از Blest Girl :
شما نمیتونید از دید یه پسر( مرد) به این قضیه نگاه کنید، اگه میتونستین، متوجه میشدین که چه اتفاقی میفته!!!
خب یه چیزی تو مایه های فاجعه میشه مثلا خیلی وقتا! (باز اقایون بهتر میتونن نظر بدن! )

راجع به تبعیض هم...، اگه من بخوام صحبت کنم بحثم بیشتر به اعتقادی مربوط میشه، و خب مشکل من ریشه ایه!
از اول ِ اول!

2تا پست پشت سر هم ،هم، اسپم محسوب میشه، نقل قول هاتون رو تو یه پست بزنید!
نخیر این دوتا مو برای ما مشکلی نداره فقط برای یه چند نفر مشکل داره که باید کم کم جنبشو پیدا کنن
به هر حال هر چیزی باید از یه جایی شروع بشه
اگه کم کم شروع بشه اونام جنبشو پیدا میکنن

به نقل از aliabedini :
نخیر این دوتا مو برای ما مشکلی نداره فقط برای یه چند نفر مشکل داره که باید کم کم جنبشو پیدا کنن
یعنی واقعا 2 نا تار مو مشکل ایجاد می کنه؟؟؟ من که این طور فک نمی کنم

به نقل از fitmal :
یعنی واقعا 2 نا تار مو مشکل ایجاد می کنه؟؟؟ من که این طور فک نمی کنم
حالا شما هم نمیخوا دقیقا بگی دوتا

یکم بیشتر

به نقل از aliabedini :
حالا شما هم نمیخوا دقیقا بگی دوتا

یکم بیشتر
هه خوب باشه ;Dولی واقعا مشکلی ایجاد می کنه؟؟؟

به نقل از aliabedini :
این موضوع همون چیزیه که من تو جامعه مون دیدم.
حالا بعضیا شخصیت نشون میدن از خودشون و حرفی نمیزنن، بعضیا هم به قول شما جنبه شو ندارن و ...

همه اینجوری نیستن، اما متاسفانه همون وقتی که ادم فکر میکنه فلانی اصلا این 2تار مو واسش مهم نیس، اون ادم نشون میده که واسش مهمه!

شما هم جای یه دختر نیستین که ببینین کمتر مردی هست که موقع حرف زدن با شما، انسانیت داشته باشه، و شما رو به چشم یه ادم نگاه کنه!
حتی یه استاد مثلا...(این یه مثاله به عنوان شخصی که سر و کارش با یه دختر، صرفا به عنوان تعلیم ــه نه چیزه دیگه)

خوب در این صورت میشه دید آقایون هم میتونه تغییر پیدا کنه نه این که فقط دخترا مجبور باشن یه کیلو پارچه بپوشن

به نقل از Blest Girl :
این موضوع همون چیزیه که من تو جامعه مون دیدم.
حالا بعضیا شخصیت نشون میدن از خودشون و حرفی نمیزنن، بعضیا هم به قول شما جنبه شو ندارن و ...

همه اینجوری نیستن، اما متاسفانه همون وقتی که ادم فکر میکنه فلانی اصلا این 2تار مو واسش مهم نیس، اون ادم نشون میده که واسش مهمه!

شما هم جای یه دختر نیستین که ببینین کمتر مردی هست که موقع حرف زدن با شما، انسانیت داشته باشه، و شما رو به چشم یه ادم نگاه کنه!
حتی یه استاد مثلا...(این یه مثاله به عنوان شخصی که سر و کارش با یه دختر، صرفا به عنوان تعلیم ــه نه چیزه دیگه)
حرف شما کاملا درسته منم به شما

اما من گفتم چارش اینه که کم کم شروع شه درسته اول نگاه های این و اون میاد سراغتون اما از یه جایی باید شروع بشه

ببخشین اما یه کاری پیش اومده باید برم بحثو ادامه بدین تا شب برمیگردم

به نقل از fitmal :
خوب در این صورت میشه دید آقایون هم میتونه تغییر پیدا کنه نه این که فقط دخترا مجبور باشن یه کیلو پارچه بپوشن
دید اقایون هم نمیتونه تغییر پیدا کنه!

به نقل از aliabedini :
حرف شما کاملا درسته منم به شما

اما من گفتم چارش اینه که کم کم شروع شه درسته اول نگاه های این و اون میاد سراغتون اما از یه جایی باید شروع بشه

ببخشین اما یه کاری پیش اومده باید برم بحثو ادامه بدین تا شب برمیگردم

ببخشین مگه قراره چیکار کنیم که نگاهای اینو اون بیاد سراغمون؟
همین الان وضعیت حجاب تو شهرای ایران( حداقل تهران که من میبینم) اصلا خوب نیس! دیگه بیشتر ازین مثلا؟
و واسه هیچ مردی هم عادت نشده،عادی نشده.

بعد هم یه چیزی داریم به اسم دین، که یه اصولی توشه که یه دلایلی هم پشتشونه، اون دین مون گفته حجابتون رعایت شه.

اصن بحث حجاب نیس، منحرف نشه بحث، این جواب حرفای شما بود.

Back
بالا