• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتظار شما از تلـویـزیون

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zeynab75
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتظار شما از تلـویـزیون

آره منم یهموقعایی فکر میکنم اینا که دارن هی شبکه تولید میکنن یه شبکه هم بزنن برای آهنگ , آهنگ های مجاز رو پخش کنن !!! خیلی خوب میشه واقعا!!!

این که حداقل شعور رو برای مخاطب ها قائل بشن!!

آماری که میدن لدفاً فولان درصد کم شده !!! فولان درصد زیاد شده نباشه :))

×اگر هم درصدی میگن خواهشاً ، ملتمساً در گفتن این دراصد!!! (ج درصد!) حداکثر صداقت رو داشته باشند! :دی

و خواهشاً خلاصه اخبارشون این مدلی نباشه ما نیاز به تنوع هم داریم جدی!!!!

نارضایتی مردم امریکا از اوباما، بیکاری در اسپانیا، درگیری و سیاست های ریاضت اقتصادی در یونان، نارضایتی مردم انگلیس و فرانسه از سیاست های اقتصادی این کشورها، تورم در ایتالیا، پاک سازی مناطق مختلف سوریه توسط دولت سوریه، انتفاضه فلسطین و بى ثباتى فزآینده در اسرائیل، اعتراضات در بحرین همچنان ادامه دارد!!! و گزارشی از هوای دل انگیز در ایران اسلامی
:|

لطفاً فیلم هایی که پخش میکنند در حدی سانسور نکنن که از موضوع اصلی منحرف شه! :))

آهنگ هم پخش کنن !!! :-| آدم دلش نپوسه وقتی تلوزیون رو روشن میکنه!

دیگه؟ ;D ;D ;D

حالا اگه بود باز هم میگم!

همینا فعلاً کافیه!!

به نقل از F@|-|!mEh :
آره منم یهموقعایی فکر میکنم اینا که دارن هی شبکه تولید میکنن یه شبکه هم بزنن برای آهنگ , آهنگ های مجاز رو پخش کنن !!! خیلی خوب میشه واقعا!!!
آره فک کن شبکه آهنګ و مداحی با هم اصلا! ;D :-"

من به شخصه خیلییییی توقعا دارم ...

حلزون زیاد تبلیغ نکنن حیوونای دیگه افسردگی گرفتن ! :))

فکر کنم ایران تازه تونسته قابلمه اختراع کنه ... ! انقد این اختراع خوبشونو به رخ جوامع غرب نکشه و تبلیغ نکنه ... :-"

فیلم میسازه آخرشو نذاره به عهده ی تخیلات بیننده ی بیچاره ... کلا تکلیفشو روشن کنه با خودش !! [-o<

فیلمای عهد بوق رو جهت تجدید خاطرات پخش نکنه !!

انقد خاله و عمو پخش نکنه تو برنامه هاش ... :)

خب آخه چقد بگم ؟!! X-( کلا آب نبنده تو برنامه هاش ... زندگیمونو آب برد با این برنامه های قشنگ !!

به نقل از : ) :
آره فک کن شبکه آهنګ و مداحی با هم اصلا! ;D :-"
اهم :|

حالا که دارم فکرشو میکنم همون آهنگ پخش نکنند خیلی بهتره! :|

به نقل از Alone_but_happy :
من به شخصه خیلییییی توقعا دارم ...

حلزون زیاد تبلیغ نکنن حیوونای دیگه افسردگی گرفتن ! :))

فکر کنم ایران تازه تونسته قابلمه اختراع کنه ... ! انقد این اختراع خوبشونو به رخ جوامع غرب نکشه و تبلیغ نکنه ... :-"

اگر دقت کرده باشید شبکه های ماهواره ای یه سره داره از این جور چیزا پخش میکنه ! شبکه های ایران هم میخواست همچین کاری کنه که ثابت کنه بهونه خیلیا واسه طرفداری از ماهواره الکیه!!!

• لایک
امتیازات: fa_t

دوست دارم برنامه های شاد تری پخش بشه :)

مثلاً 2 ماه که کامل همه چی مشکی میشه و فیلم ها غمناک حداقل قبل و بعدش بذارن شاد باشیم

آدم روحیه بگیره

به نقل از F@|-|!mEh :
اگر دقت کرده باشید شبکه های ماهواره ای یه سره داره از این جور چیزا پخش میکنه ! شبکه های ایران هم میخواست همچین کاری کنه که ثابت کنه بهونه خیلیا واسه طرفداری از ماهواره الکیه!!!
هیچکس بخاطر تبلیغات ماهواره ازش طرفداری نمی کرد ...
صدا و سیما تا چند سال پیش همین تبلیغات سخیف ماهواره رو مسخره میکرد (از کرم گرفته تا کفش و وسایل ورزشی)
الانم این نوع تبلیغات (همین الان تلفنو بردارین و ...) جز وضع اقتصادی خراب صدا و سیما که ناشی میشه از راه اندازی شبکه های متعدد بدون پشتوانه چیز دیگه ای رو نشون نمی ده
یعنی واقعا تبلیغات سازمان عریض و طویلی مث صدا و سیما که مسئولش توسط شخص رهبر تعیین میشه باید در حد (گاهی پایین تر از) شبکه هایی باشه که یک نفر با خانوادش تصمیم گرفتن با هم دیگه یه شبکه بزنن ؟
---------------------------------
من دو تا انتظار از تلویزیون دارم :
1- همین طور شبکه های الکی افتتاح نکنه که برای تامین برنامه کم بیاره مجبور بشه سریالا رو از 30 سال پیش هی مرور کنه
2- نماینده تمام اقشار جامعه باشه

به نقل از احـــــــمد :
هیچکس بخاطر تبلیغات ماهواره ازش طرفداری نمی کرد ...
صدا و سیما تا چند سال پیش همین تبلیغات سخیف ماهواره رو مسخره میکرد (از کرم گرفته تا کفش و وسایل ورزشی)
الانم این نوع تبلیغات (همین الان تلفنو بردارین و ...) جز وضع اقتصادی خراب صدا و سیما که ناشی میشه از راه اندازی شبکه های متعدد بدون پشتوانه چیز دیگه ای رو نشون نمی ده
یعنی واقعا تبلیغات سازمان عریض و طویلی مث صدا و سیما که مسئولش توسط شخص رهبر تعیین میشه باید در حد (گاهی پایین تر از) شبکه هایی باشه که یک نفر با خانوادش تصمیم گرفتن با هم دیگه یه شبکه بزنن ؟

چرا خیلیا هستن که بخاطر همین تبلیغات طرفداریشو میکنن!!! چندین تاشو میشناسم که گفتم !
حرف شما درست ولی اینم میتونه دلیلی برای این باشه!

عاغا حداقل یه چی پخش کنن فقط یکی نیاد بشینه حرف بزنه ...تلویزیون نی ک حرف حرف حرف اونم بی سر و ته و بی سرانجام 8-|

Back
بالا