• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

92 ای بودم و 93 ای شدم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع parimero
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : 92 ای بودم و 93 ای شدم!

به نقل از پرنیرا :
6g3iL4J8Qc6KEqpwaJT4QysYI32tw.jpg

این برنامه رو قصد داشتم برای عید اجرا کنم
اما نشد :)
بعد کلا پشیمون شدم
به افتخار پرنیرا و برنامش دست جیغ هورا :))
برنامه ی خوبی بود حیف....
حالا بگو اندازه ای که اینقدر خوشگلش کردی نگاش کرده بودی؟؟؟

نه :دی
۳ روز خوندم بعد دیگه نخوندم :(

:))
خب من تا حالا برنامه نریختم واسه خودم

بعد این برنامه قرار بود تا هفته ی اول اردیبهشت تموم بشه بعد من ۲ هفته مرور کنم و تست و اینا + عمومی بخونم توی اون ۲ هفته:دی
که دیگه نمیشه ...
:(
راستی دقت کردید تحلیلی رو حذف کرده بودم؟ :-"

حرف آخر :)

:)
حرف آخر :
کنکور 92 برای من یک کنکور آزمایشی تلقی میشه :)
دلم میخواد که توی این کنکور آزمایشی بهترین رتبه رو بیارم
برای همه ی بچه ها ی سمپادیا :دی آرزوی موفقیت میکنم
(راستی آقای مجتبی73 موجب شدید که من یک نگاه به برنامه عیدم بندازم ! :دی و متوجه شدم چقدر خوب چیدمش :-"
الان هم تصمیم گرفتم با همون درس بخونم :) )
البته با تقریبا همون :-"
(این یکی خوشگل تره ;;) )
6g43qa3VAMHIKZfrRF2BBri0DJnx7.png

مممممنونم از همه ی بچه ها :دی

من به نظرم اینقدر با این اوضاع ناامیدی نسبت به کنکور فکر نکنید.
اینطور نباشه که بگید چون قرار 1 سال دیگه بخونم الان رو ول کنید......گرچه خیلی ها بودن با 1 سال موندن پای کنکور نتایج خیلی خوبی گرفتن .ولی شرابط هم مثل امسال نیست. شاید از لحاظ روانی خیلی فشار رو آدم باشه.از طرف فامیل و ... کلی فشار هست.دوستای آدم اکثرا رفتن دانشگاه .خود این یکم فشار ایجاد می کنه.

در ضمن.الان حدود 2 ماه مونده.فکر کنم اکثر اونایی که به فکر سال دیگن مشکلشون سر اختصاصیاست. این 2 ماه هم که چون اکثرش رو از صبح تعطیلید خیلی وقت به حساب میاد.واقعا وقت کمی نیست اصلا. کم کم کم کمش میشه 70 80 % اختصاصیا رو جمع کرد.تازه کم کمش اینه.به نظر من که شماها این 2 ماه رو هم خوبه خوب کار کنید. یهو دیدید نتیجه خوب شد
نهایتش اینه که نتیجتون خوب نمیشه اونوقت میتونید به سال بعد هم فکر کنین.اما از الان ول نکنید همه چی رو.

به نقل از آرمان حقیقی :
من به نظرم اینقدر با این اوضاع ناامیدی نسبت به کنکور فکر نکنید.
اینطور نباشه که بگید چون قرار 1 سال دیگه بخونم الان رو ول کنید......گرچه خیلی ها بودن با 1 سال موندن پای کنکور نتایج خیلی خوبی گرفتن .ولی شرابط هم مثل امسال نیست. شاید از لحاظ روانی خیلی فشار رو آدم باشه.از طرف فامیل و ... کلی فشار هست.دوستای آدم اکثرا رفتن دانشگاه .خود این یکم فشار ایجاد می کنه.

در ضمن.الان حدود 2 ماه مونده.فکر کنم اکثر اونایی که به فکر سال دیگن مشکلشون سر اختصاصیاست. این 2 ماه هم که چون اکثرش رو از صبح تعطیلید خیلی وقت به حساب میاد.واقعا وقت کمی نیست اصلا. کم کم کم کمش میشه 70 80 % اختصاصیا رو جمع کرد.تازه کم کمش اینه.به نظر من که شماها این 2 ماه رو هم خوبه خوب کار کنید. یهو دیدید نتیجه خوب شد
نهایتش اینه که نتیجتون خوب نمیشه اونوقت میتونید به سال بعد هم فکر کنین.اما از الان ول نکنید همه چی رو.
ممنونم از راهنماییتون :)

امروز اعلام کردن تاثیر سوابق تحصیلی از سال دیگه 25درصد حتمیه
خیلی خبر بدی بود برام امیدم رو برای سال دیگه هم کمرنگ کرد

این بحث رو میشه تابستون و بعد از کنکور 92 هم ادامه داد
بهتره الان رو کنکور امسال متمرکز باشیم
بنابراین فعلا قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back