• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چه جوری احساسات دوران نوجوانیتونو بروز می دین ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N!00sha
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چه جوری احساسات دوران نوجوانیتونو بروز می دین ؟

اکثرا می ریزمتو خودم و یا با کامپیوترم یا اب دادن به گلام یا باغ بانی احساساتم رو فراموش می کنم چون تو این دوره بهتره زیاد احساسی نباشی چون خیلی پر خاشگر می شی خیلی ;D

سعی میکنم آروم و منطقی اعلامشون کنم اگه هم دیدم به نتیجه ای نمیرسم تو دلم نگهشون میدارم خودم
استدلالشون میکنم...بروز احساسات خیییییلی حساس وگاهی خطرناکه پس حتما قبل از
حرف زدن درموردشون خووووووب فک کنید!! #:-S

ادما باید در هر رنج سنی با هدف هاشون انرژی هاشون رو در کارهای مفید صرف کنن مثلا من اینقدر درسام زیاد بود که اصلا به چیزه دیگه ای وقت نداشتم فکر کنم

من خیلی آدم احساساتیی هستم ...احساساتمو خیلی سعی می کنم که تو خودم بریزم ولی نمی تونم حتما باید با یکی از دوستام در میونشون بذارم وگرنه اصن یه حس بدی بهم دست میده یا عصبی می شم یا موقع خواب یواشکی گریه می کنم :|

بروز نمی دیم! تا میایم بروز بدیم با پتک می خوره تو سرش ، آن چنان سرکوب میشه!والا! ;D

من کلا آدم احساساتی نیستم ینی خیلی سخ گریم میگره ولی امان از اون روز که دلم بگیره از اول صبح تا آخرشب به همه گیر میدم پاچه میگیرم و کلا سگ میشم آخرشم یه بلای سر آبجی کوچیکم میارم آروم میشم ولی بازم گریه نمیکنم!به نظرتون من آدم معمولیم؟ :-? :-?

خب منم اکثرا میریزم توخودم ولی فکرم رهام نمیکنه دیوونم میکنه

خب من بیشتر با فوتبال بازی کردن خودمو تخلیه میکنم
کلا با ورزش کردن حال میکنم :x
یاد گرفتم که عصبانی بودن و ناراحت بودنمو به دیگران نشون ندم....حتی خوشحالیمو
البته درس خوندن هم روش خوبیه ینی خودتو اونقد غرق درس بکنی که همه چی یادت بره ;;)

تو خودم میریزم کیه که درک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب آهنگ گوش کردن خیلی راه خوبیه به نظرم! :) با جمع دوستا هم بودن خیلی خوبه ولی نه زیاد از حد...!به نظرم آدم باید احساساتشو حتما بروز بده ولی خوب از راه خودش...!هر جوری که راحت تره...! ;)

Back
بالا