پانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي

sogolii

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
حالا فرزانگان يه شماره يي ماله ط
شهر
طهران
مدال المپیاد
المپياد شيمي مي خونم
پاسخ : پانزدهمين جشنواره جوان خوارزمي

به نقل از McFaraz :
تو شهری که بدون حضور یکی از اعضا مشکلی نبود. استانی هم فکر نمی کنم مشکلی باشه. تو راهنمای ثبت نام که من چیزی ندیدم!
اخه من در اين ضمينه يه سري مشكلات دارم
مرسي ممنون

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

فکر کنم داوری منطقه شروع شده . کسی خبری نداره ؟

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

كسي ميدونه اين فيلم داوري كه بايد همراه گزارش كار تهران فرستاده شود دقيقا چه جوريه؟قضيه اش چيه؟هيچ كس فرستاده؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

چون شما خودتون تو مرحله بعدی داوری حضور ندارید که پیش داورهای استان ها که تو تهران جمع میشن از طرحتون دفاع کنید میگن یه فیلم تهیه کنید تا اون فیلم رو بفرستن تهران
شما باید توی فیلم هرچیزی که راجب طرحتون هست و می تونه نظر داورا رو جلب کنه بگید و نشون بدید. فرض کنید که شما حضوری رفتید جلوی داورا از طرحتون دفاع کنید، هرکاری که اونجا میخواید انجام بدید رو حالا تو فیلم انجام بدید.
اگه داورا تو این مرحله شما رو تائید کنن میرید تهران برای مرحله حضوری و نهایی.

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

به نقل از Lily Delicated :
چون شما خودتون تو مرحله بعدی داوری حضور ندارید که پیش داورهای استان ها که تو تهران جمع میشن از طرحتون دفاع کنید میگن یه فیلم تهیه کنید تا اون فیلم رو بفرستن تهران
شما باید توی فیلم هرچیزی که راجب طرحتون هست و می تونه نظر داورا رو جلب کنه بگید و نشون بدید. فرض کنید که شما حضوری رفتید جلوی داورا از طرحتون دفاع کنید، هرکاری که اونجا میخواید انجام بدید رو حالا تو فیلم انجام بدید.
اگه داورا تو این مرحله شما رو تائید کنن میرید تهران برای مرحله حضوری و نهایی.
متشکر از راهنماییتون . بعد توی فیلم لازمه که استاد راهنما هم باشه؟ بعد مثلا اگه قراره باشه شما یه فرمولی که بدست آوردید را اثبات کنید ، روی تخته سیاه بنویسم بعد بگم یکی فیلم بگیره؟ همین طوری دقیقا؟

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

به نقل از 00100 :
متشکر از راهنماییتون . بعد توی فیلم لازمه که استاد راهنما هم باشه؟ بعد مثلا اگه قراره باشه شما یه فرمولی که بدست آوردید را اثبات کنید ، روی تخته سیاه بنویسم بعد بگم یکی فیلم بگیره؟ همین طوری دقیقا؟
فک نکنم حضور استاد لازم باشه
اون به خلاقیت خودتون بستگی داره،رو تخته بنویسید یا رو کاغذ یا بعدا ادیت کنید فیلم رو و با کامپیوتر تصاویر رو تهیه کنید

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

به من زنگ زدند گفتند فردا برید میدان فلسطین برای مصاحبه (آدرس و ساعت و اینا رو هم گفتند :D)

توی مصاحبه باید چیز خاصی با خودمون ببریم؟ کلا اگه کسی میدونه روندش چجوریه همینجا یه جواب به من بده. خیلی ممنون :)

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

به نقل از No-Enemy :
به من زنگ زدند گفتند فردا برید میدان فلسطین برای مصاحبه (آدرس و ساعت و اینا رو هم گفتند :D)

توی مصاحبه باید چیز خاصی با خودمون ببریم؟ کلا اگه کسی میدونه روندش چجوریه همینجا یه جواب به من بده. خیلی ممنون :)
این مصاحبه شما با اون فیلم برداری که ما داریم فرق داره؟ :-/

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

این مصاحبه برای اینه که در سطح استان شما رو قوبل کنن، اگه قبول شید فیلم رو میخوان بفرستن برای داورهای کشوری

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

بسیار زیبا بود مصاحبه :|
نوشتیم جرم موش فلان گرم داوره میگه اشتباه نوشتتید جرم باید بجای جرم می نوشتید وزن؟!!! :-??
بَــــــله :|

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

ما رو هم امروز برای رفع یک‌سری ابهامات احضار کردن. :D

به نقل از No-Enemy :
نوشتیم جرم موش فلان گرم داوره میگه اشتباه نوشتتید جرم باید بجای جرم می نوشتید وزن؟!!! :-??

از ما هم به همین شکل ایراد بنی‌اسرائیلی میگرفتن! البته بعضی‌هاش حق بود اما خب، اصلا به این توجّه نمیکردن که پروژه دانش‌آموزیه و نباید تو همه‌ی جنبه‌های کار انقدر وسواس الکی به خرج داد!

• لایک
امتیازات: Zr74

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

دوستان دیده شده تو لیست داورا گروه ما بوده ولی داوری اون بخش تموم شده و ما رو خبر نکردند واسه داوری و هیچ جوره نمیشه این قسمت بدون داوری بره بالا؛ ما باید چی کار بکنیم؟

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

به نقل از lab0o :
دوستان دیده شده تو لیست داورا گروه ما بوده ولی داوری اون بخش تموم شده و ما رو خبر نکردند واسه داوری و هیچ جوره نمیشه این قسمت بدون داوری بره بالا؛ ما باید چی کار بکنیم؟
میشه.کار که نشد نداره . :D ولی این بستگی به میزان روابط دوستانه شما با داور میشود . :D اگر کارتون از طرف مدرسه یا پژوهشکده یا چیزی مثل این حمایت میشود با اون ها صحبت کنید که اون ها هم با داورا صحبت کنند . در کل اگر با داور صحبت کنی که نظرش را جلب کنه میتونه امتیازتون را بده .

به نقل از ریـحـانـه :
از ما هم به همین شکل ایراد بنی‌اسرائیلی میگرفتن! البته بعضی‌هاش حق بود اما خب، اصلا به این توجّه نمیکردن که پروژه دانش‌آموزیه و نباید تو همه‌ی جنبه‌های کار انقدر وسواس الکی به خرج داد!
دوست خوبم هیچ وقت به بهانه ی این که کار دانش آموزیه ، ارزش کار خودتو پایین نیار . وسواس به خرج بدهند هم خوبه سطح کارت می یاد بالاتر ولی مطمین باش که در نظر میگیرند . (;

Zed

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان دو/یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
روان‌شناسی

به نقل از 00100 :
میشه.کار که نشد نداره . :D ولی این بستگی به میزان روابط دوستانه شما با داور میشود . :D اگر کارتون از طرف مدرسه یا پژوهشکده یا چیزی مثل این حمایت میشود با اون ها صحبت کنید که اون ها هم با داورا صحبت کنند . در کل اگر با داور صحبت کنی که نظرش را جلب کنه میتونه امتیازتون را بده .
مشکل این نیست که تو داوری ردمون کرده باشند کلاً داوریمون نکردند(بدون داوری نمیشه رد کرد) انگار جا افتادیم ما خودمون زنگ زدیم همون پژوهشسرایی که برای داوری هست بدون این که حتّی بپرسیند چه مدرسه ای چه پروژه ای گفتند رد کردند بالا و دستشون نیست. مدرسمون هم کاری نتونست بکنه. یعنی نا حق حذف شدیم ظاهراً

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

به نقل از lab0o :
مشکل این نیست که تو داوری ردمون کرده باشند کلاً داوریمون نکردند(بدون داوری نمیشه رد کرد) انگار جا افتادیم ما خودمون زنگ زدیم همون پژوهشسرایی که برای داوری هست بدون این که حتّی بپرسیند چه مدرسه ای چه پروژه ای گفتند رد کردند بالا و دستشون نیست. مدرسمون هم کاری نتونست بکنه. یعنی نا حق حذف شدیم ظاهراً

افسوس که علمی ترین جشنواره ی دانش آموزیمون اینجوریه :|
افسوس !

به ما میگه فلان وسیله رو روش کارش، ساختش و ... رو توضیح ندادید. میگیم نگاه کنید بعدش رفرنس زدیم. توی nature protocols. خیلی طولانی بود. میگه ینی من باید برم رفرنس هاتون رو بخونم؟ ~X( میگیم شما میخواید فیثاغورث استفاده کنید همیشه اثباتش می کنید؟

میگه این دلیل نمیشه.این ایراد کارتون ! :-\

از ما که گذشت ولی امیدوارم برای نسل های بعدی حداقل یکم استاندارد تر کار بشه.

Nazi_laaa

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
Farzanegan
شهر
Mashad

ميدونين كي نتايج داوري استانيو اعلام ميكنن؟ من رفتم هاشمي نژاد دفاع استاني ولي نميدونم طرحم تاييد ميشه يا نه! كي خبر ميدن!!؟! :-/

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

به نقل از Nazi_laaa :
ميدونين كي نتايج داوري استانيو اعلام ميكنن؟ من رفتم هاشمي نژاد دفاع استاني ولي نميدونم طرحم تاييد ميشه يا نه! كي خبر ميدن!!؟! :-/
زیاد طول نمیکشه . چند روز بعد از داوری تون نتایج اعلام میشه و برای فیلم برداری از کارتون تماس میگیرن .

KeyvanSaturn

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی قزوین
شهر
قزوین

اقا یه توضیح کامل میشه بدید که داوری کشوری (3 تا 6 شهریور) چطوری انجام میشه؟ باید مستندات جدیدی ببریم؟ آیا باید نمونه ی ساخته شده ی طرح رو هم جلوی داور ها آزمایش کنیم؟؟

skyfullofstars

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کرمان

در جلسه ی داوری کشوری باید پاور پوینت هم داشته باشیم یا اختیاریه و اگه باشه امتیاز محسوب میشه ؟

KeyvanSaturn

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بابایی قزوین
شهر
قزوین

من شنیدم از کسی خوبه که ببریم و تعیین کنندس.(اجباری نیست - تو دفاع کردن کمک می کنه)

هیچکی تو این فروم خوارزمی شرکت نکرده؟؟! مثلا همه سمپادین اینجا!!! :| یه آمار بدین ببینیم کیا و تو چه زمینه ای واسه دفاع کشوری میان.

بالا