ایده ی اصلی : (شمع در تنگ ماهی روی آب :د )
خیلی سخت بود اولش برا اینکه شمع و ماهی بغل هم باشن که بشه عکس انداخت ماهی رو میبردم سمت شمع بعد یکم از فک کردم دیدم باید شمع رو بذارم جایی ک ماهی هست و جواب داد
زیرشم سنگ و صدفه! (ماهیه ذوق کرده اصن! ))
توضیحات
1.ماهی هام دیروز مردن
2.قبل از دیدن سفره محسن من سنتورم رو گذاشته بودم(فکر نکنید کپی کردم)
3.اون تابلو پشت سفره رو خودم کشیدم
4.ظرف سفالی ها رو هم خودم رنگ زدم
درسته محتوای تاپیک هفت سینه اما گذاشتن هر عکس کپی پیستی با موضوع هفت سین نه تنها به جا نیست بلکه ممکنه باعث ایده ی اولیه بشه که ما اینو نمیخوایم ! لطفاً رعایت کنین همگی . ممنون .
خب اینم هفت سین ما!
از اونجایی که کل عید رو تو مدرسه روباتیک کار میکردیم هفت سین مون هم روباتیکی شد! :)
البته اون روز که من تا هفتم مهلت گرفتم یه هفت سین دیگه تو مدرسه چیده بودیم که متاسفانه امروز تو مدرسه نبود و کنکوری های جمعش کرده بودن
برای دوستایی که آشنایی ندارن:
اونایی که دورش یه فلز جعبه ماننده، سلنویید
سمت چپش، سیم
پایین سیما، سون سگمنت
پایین سون سگمنتا، سوکت مخابراتی
پایین سلنوییدا، سنسور پالس
سمت چپ سنسور پالسا، سلف
و سمت راست سنسور ها، سوهان
میگن یه بار جناب مندلیف با خانواده اومده بوده ایران، از قضا نوروز هم بوده اون موقع
بعد ایشون تحت تاثیر فرهنگ ایرانی قرار می گیره، تصمیم می گیره وقتی برگشت برای خودش هفت سین درست کنه. دیگه با امکانات موجودی که در دسترسش بوده سفره ـشو می چینه. طبق شواهد ظاهرا سفره اش اینجوری بوده:
توضیحات (سین ها):
1- سالیسیلیک اسید (چون خودش در دسترس نبود از ساختارش استفاده کردیم )
2- سولفات آلومینیم (زاج سفید)
3- سولفات مس (کات کبود)
4- سدیم کلرید (نمک خودمون! )
5- سدیم هیدروژن کربنات (جوش شیرین)
6- سیتریک اسید (در آبلیمو یافت می شود! )
7- سیلیسیم اکسید (آمیتیست)
سلام
یه هفت سین نظامی متشکل از درجات نظامی ساختیم برای احترام گذاشتن به نظامیای عزیز من جمله شوهر خواهر خودم .
به ترتیب درجه ی سرتیپی سپهبد سرلشگر سرهنگ سرگرد سروان ستوان سسرجوخه ( البته هشت سینه
خیلی ممنون بابت شرکتتون.
خب. یکسری مشورتها برای انتخاب برنده صورت گرفت و تصمیم بر این شد که چند ایدهی خلّاقتر بهنظرسنجی گذاشته شن و شما برندهی نهایی رو انتخاب کنید.
در مورد معیار انتخابمون یهتوضیحی بدم. اون چیزی که ما تحت عنوان «هفتسین خلّاقانه» دنبالش بودیم، استفاده از وسایل نسبتاً ساده و تزئین خلّاق -و یا طرحدهی هفتسین با یهشیوهی خلّاق- بوده. خیلی از دوستان هفتسینهای گوناگونِ فیزیکی، شیمیایی، روباتیکی، نظامی و... درست کردن که خب واقعاً، جالب بودن. یهسری کارها -مثل ایدهی بلوفلر، سارا و امثالهم- واقعاً خوب بودن. اگه مسابقهی بهترین هفتسین و اینا داشتیم قطعاً بهشون رأی میدادم. یا مثلاً کارهای علیرضا و محسن از جنبهی عکّاسی قوی بودن. اما خب... ما اینجا به دنبال چیز دیگهای بودیم.
بههرحال ممنون از همهتون. این سهطرح به نظرسنجی گذاشته شدند. هرکدوم رو که فکر میکنید خلّاقانهترن رو انتخاب کنید. مچکّرم: