پاسخ : کارشناسی ارشد
نیلوفر: حالا شما کلا با من مشکل داری هرچی هم بگم باز حرف خودت رو میزنی
ولی من حرفمو میزنم
متاسفانه کنکور ارشد اصلا نشوندهندهی سواد آدم تو رشتهش نیست. یعنی مثلا رشتهی ما یه رشتهی کاملا عملیه(کامپیوتر و آيتی). بچههای دانشگاه آزاد و پیام نور و اینا اصلا کد زدن یاد نمیگیرن
بعد بچههای شریف و تهران و امیرکبیر و بهشتی و علم وصنعت و کلا بیشتر دولتیهای بزرگ و خوب پدرشون درمیاد سر پروژههای عملی و واقعا کار عملی رو یاد میگیرن. تو کنکور درسهای تئوری امتحان گرفته میشه و هیچ خبری از عمل نیست. اینجوری با کمی خرخونی میشه رتبه ی خوب آورد تو کنکور. حتی اگر هیچی کار عملی بلد نباشی. تو دانشگاه ما هم استادها واقعا واقعا واقعا نالانن از دست بچههایی که از پیام نور یا آزاد اومدن و التماس میکنن ما اینقدر اپلای نکنیم و بمونیم برای ارشد دانشگاه خودمون که سطح نره پایین.
ترم پیش یه سری بچههامون یه درس ارشد برداشته بودن و واقعا از سطح علمی داغون بچههای کلاس که همه دانشجوی کارشناسی ارشد بودن مینالیدن...
#صدردصد استثنا هرجایی هست! قطعا بین بچههای پیام نور و آزاد هم بچههای باسواد هستند. اونها دانشگاه هم بیان مشکلی پیدا نمیکنن. ولی متاسفانه خیلیهاشون که سواد کافی ندارن فقط قبول میشن دانشگاه و بعد اخراج میشن (هم تو تهران و هم تو امیرکبیر مواردی از این دست زیاد شنیدم که اخراج شدن)
به نقل از بهزاد 93 :
چقد خوب !!
ما باید زیر 15 باشیم تا ب زور و التماس مارو نگه دارن
دلم امیرکبیر خواست به خدا
دانشگاه ما هیچی نمیده بهمون
سعی هم نمیکنه مارو نگه داره
بعد اگر کسی مثلا خدای ناکرده شریف رو ترجیح بده تو ارشد (که به جز رشته ی شبکه که خب تهران به صورت جداگانه نداره تو بقیهی گرایشها کمتر پیش میاد)، بعدا اگر یه وقت کلاهش سمت دانشگاه تهران بیفته پدرشو درمیارن
وای به روزی که این آدم بیاد تو مصاحبهی دکترا تو دانشگاه تهران شرکت کنه
هیچی دیگه...طرفو له میکنن!
یه دفعه یکی از استادامون تعریف میکرد که یه بندهخدایی اومده بوده برای مصاحبهی دکترا، بعدازش پرسیدن که تو انتخاب اولت چی بوده؟ گفته شریف! بعد کلا ازش مصاحبه انجام ندادن و گفتن تو که اینقدر بیبصیرتی که شریفو به فنی تهران ترجیح دادی پاشو برو همون شریف
چنین انسانهای متعصبی هستند