ما آزمون قبلیمون تا آخر پیچش بود این آزمونم برش و خمشبه نقل از puzzle :آقای بهزاد، یه سوالی!!! بودجه بندی مقاومت شما هم مثل ماست؟ بعد تنش تو مخازن جدارنازک یعنی هم پیچش هم خمش هم برش؟ یه کم غیرمنطقی نیست اینجوری بودجه بندی دادن؟
متاسفانه هیچ راهی نیس، باید موقه ثبت نام شماره رو ی جا مینوشتیبه نقل از مهســـــــــــــا :بچهها امیرکبیر نتیجهی اون درخواستهای بدون کنکور رو داده (سه برابر ظرفیت)
ولی من شماره پروندهمو نمیدونم
از کجا بفهمم الان!؟ راهی هست!؟
این که خیلی بیانصافیه خببه نقل از بهزاد 93 :متاسفانه هیچ راهی نیس، باید موقه ثبت نام شماره رو ی جا مینوشتی
منم بخاطر همین نتونستم ببینم نتیجمو
می توبه نقل از مهســـــــــــــا :این که خیلی بیانصافیه خب
مسخرهست اصلا!
الان من تو خماریش موندم شدید
چ بچه های باهوشی دارین شمابه نقل از مهســـــــــــــا :دوستام با الگویابی رسیدن به اینکه شماره پرونده رقمهای اول همون یوزرنیمی هست که موقع ثبت نام بهمون دادن. اگر اون رو نگاه کنین (که خب اون داخل ایمیلتون باید باشه) اولش ۳یا ۴رقم داره و بعدش کد ملی هست. شماره پرونده اون قسمت قبل از کد ملیه.
اگر اینجوری باشه منم هستم.
حالا چک کن شما سه برابر ظرفیته بابا مثلا من الان نمیدونم مدرک اینکه جزء ده درصد برتر بودم رو از کجام بیارم بفرستم؟! خب اگر جزء ده درصد بودم که دانشگاه خودمون استریت میشدم!به نقل از بهزاد 93 :چ بچه های باهوشی دارین شما
منکه حال ندارم چکش کنم میدونم نیستم
نفر سوممون با معدل 18.50 قبول نشده!به نقل از مهســـــــــــــا :حالا چک کن شما سه برابر ظرفیته بابا مثلا من الان نمیدونم مدرک اینکه جزء ده درصد برتر بودم رو از کجام بیارم بفرستم؟! خب اگر جزء ده درصد بودم که دانشگاه خودمون استریت میشدم!
به نقل از بهزاد 93 :نفر سوممون با معدل 18.50 قبول نشده!
تو صفه اصلی سایت دانشگاه ی لینک هس برو توش ی جدول هس ک چنتا شماره نوشتهبه نقل از سَعیده :از کجا باید چک کنیم دانشگاه امیرکبیرو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من و سعیده قبول شدیم. ولی خب مهم نیست این دفعه که آخهبه نقل از Hespride :کسی قبول شده؟
حالا انقدم مطمئن نگوبه نقل از مهســـــــــــــا :من و سعیده قبول شدیم. ولی خب مهم نیست این دفعه که آخه
گفته مدرک بیارین که جزءده درصد اولین بودیم که خب دانشگاه خودمون میموندیم که!
عوض کنن به ما نمیرسه که دیگه! آییننامهی مارو دادن دیگه. قوانین عوض شه برای ۹۱یها به بعد میشه.به نقل از Hespride :حالا انقدم مطمئن نگو
خبر شنیدم دارن وحشتناک عوض میکنن ایین نامه داخلیو
دکتری رو که تقریبا نیمه لغو کردن ارشد رو هم خیلی سختگیری میخوان بکنن