به نقل از بهزاد 93 :کلن میگم عوض کنین یکی دیگه بذارین،بعد سوالشم جوری بذارین که فقط کسایی که سال بعد میخوان کنکور بدن مشخص بشن
الان اینجوری کسایی که چند سال بعدم میخوان کنکور بدن میزنن آره بعد قاطی میشه
به نقل از Farz :خوبه الان این؟
آخه میدونی مشکلی که قبلیا هم داشتن اینه که معلوم نیس کیا میخوان واقعن سال بعد کنکور بدن،ینی کنکور اصلیبه نقل از کهکشـــــان :عه. الان عوض کردم از اول که
مشکلی داره گزینه ها؟
شما باید بزنی خیربه نقل از مهســـــــــــــا :الان من چی باید بزنم؟
زدم هنوز تصمیم نگرفتم والا! چه میدونم آخه احتمال زیاد بعدا باید بیام بزنم: بعله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.به نقل از بهزاد 93 :شما باید بزنی خیر
بله خوبه ادیبه دستت درد نکنهبه نقل از کهکشـــــان :خب کارای سخت رو انجام دادم
فعلا همین خوبه ؟
خوبه عالیهبه نقل از کهکشـــــان :خب کارای سخت رو انجام دادم
فعلا همین خوبه ؟
فک کنم زدی خیربه نقل از مهســـــــــــــا :زدم هنوز تصمیم نگرفتم والا! چه میدونم آخه احتمال زیاد بعدا باید بیام بزنم: بعله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.
آره اشتباه چاپیهبه نقل از ali 73 :آقا کنکور ارشد رو به سال بعدش شماره گذاری میکنن ها
مثلا کنکور امسال کنکور 94 بود و یکی سال دیگه میشه 95
حرفت درسته. ولی بین بچهها ۹۵به معنی دو سال دیگه است. کلا این مسخرهبازی سازمان سنجشه که کنکورو یه سال بالاتر اسم گذاری میکنه. به نظرم کلا بنویسیم سال آینده (۹۴) بهتره :Pبه نقل از ali 73 :آقا کنکور ارشد رو به سال بعدش شماره گذاری میکنن ها
مثلا کنکور امسال کنکور 94 بود و یکی سال دیگه میشه 95
خوبه؟به نقل از سعیـد :حرفت درسته. ولی بین بچهها ۹۵به معنی دو سال دیگه است. کلا این مسخرهبازی سازمان سنجشه که کنکورو یه سال بالاتر اسم گذاری میکنه. به نظرم کلا بنویسیم سال آینده (۹۴) بهتره :P
نگه بخام خیلی ریز سنج باشم ها ولی خب بازم اشتباهه !به نقل از مهســـــــــــــا :اصلاحش کردم.
به نقل از بهزاد 93 :اون دوستانی که به مورد دوم و سوم رای دادن میشه خودشونو معرفی کنن؟