• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارشناسی ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده(96) شرکت خواهید کرد؟

• بله بعنوان کنکور ازمایشی

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله برای کنکور اصلی برای اولین بار.

رای‌ها: 3 27.3%
  • بله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.

رای‌ها: 1 9.1%
  • خیر

رای‌ها: 6 54.5%
  • هنوز تصمیم نگرفته ام

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
پاسخ : کارشناسی ارشد

به نقل از مهســـــــــــــا :
چرا؟! من با این درس خوندنم؟!‌ کلا شنبه که هوش رو خوندم گذاشتم کنار دیگه درس نخوندم :(‌ محاسبات عددی هم فقط روخونی کردم. معماری هم هیچی نفهمیدم. ریضمو رو هم که کلا حذف کردم ;;) الان خوبه اوضاعم خیلی؟ ;;)
همین آرامش قلبیت کلی میرزه ;D

من دارم در حال حاضر از استرس می‌میرم:| گفتم که بدونید فردا از من رتبه اینای آزمون نپرسید!
(احساس می‌کنم دارم دچار افسردگی می‌شم دیگه!)

جا داره بگم وسط درس خوندن من برای کنکور داره موضوع ازدواج خواهرم پیش میاد! ;D ;D مثکه قرار نیست ما درس بخونیم :))

می‌شه من فردا آزمون ندم؟ ;;)
تنبلی نکن مادربزرگ ;;)

به نقل از سَعیده :
جا داره بگم وسط درس خوندن من برای کنکور داره موضوع ازدواج خواهرم پیش میاد! ;D ;D مثکه قرار نیست ما درس بخونیم :))

دقیقا منم همین شرایطو تا دوهفته پیش داشتم، ازدواج کرد رفت، یه ماهم منو از برنامه هام عقب انداخت :دی ترجیحا برو کتابخونه درس بخون، دیگه تو خونه جای درس خوندن نداری :دی

آقا من نرسیدم همه شو بخونم، منم ریاضی رو بیخیالم، فولاد و روسازی رو هم فعلا نخوندم، بقیه شو تابستون خوندم و امروز به این نتیجه رسیدم هیچیییییییس یادم نیست :( اصی استرس دارم داغووووون

خانواده منم رفتن مکه کلی موقع رفتن وقتمو گرفتن. خدا به داد برگشتشون برسه. منم بمونم سال بعد ارشد بدم؟ :دی

به نقل از میم ح میم دال :
خانواده منم رفتن مکه کلی موقع رفتن وقتمو گرفتن. خدا به داد برگشتشون برسه. منم بمونم سال بعد ارشد بدم؟ :دی
حالا که اینجوریه منم سال بعد بدم دیگه :))

به نقل از puzzle :
دقیقا منم همین شرایطو تا دوهفته پیش داشتم، ازدواج کرد رفت، یه ماهم منو از برنامه هام عقب انداخت :دی ترجیحا برو کتابخونه درس بخون، دیگه تو خونه جای درس خوندن نداری :دی

آقا من نرسیدم همه شو بخونم، منم ریاضی رو بیخیالم، فولاد و روسازی رو هم فعلا نخوندم، بقیه شو تابستون خوندم و امروز به این نتیجه رسیدم هیچیییییییس یادم نیست :( اصی استرس دارم داغووووون
مریم تو هم پارسه می‌دی؟

حالا که اینجوریه منم سال بعد بدم دیگه :))
مریم تو هم پارسه می‌دی؟

اوهوم

میام میکشمتونا!! :-"باز حرف سال بعدو زدین؟!! :-w
برین بخوابین فردا صبم برین سرآزمون

Back
بالا