• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارشناسی ارشد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hespride
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا در کنکور کارشناسی ارشد سال آینده(96) شرکت خواهید کرد؟

• بله بعنوان کنکور ازمایشی

رای‌ها: 0 0.0%
  • بله برای کنکور اصلی برای اولین بار.

رای‌ها: 3 27.3%
  • بله بعنوان کنکور اصلی برای بار دوم یا بیشتر.

رای‌ها: 1 9.1%
  • خیر

رای‌ها: 6 54.5%
  • هنوز تصمیم نگرفته ام

رای‌ها: 1 9.1%

• رای‌دهندگان
    11
پاسخ : کارشناسی ارشد

جشن بزرگ ماهان شرکت میکنین؟!
http://mahan.ac.ir/Hamayesh/1/%D8%AC%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-93-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86

جمعه همین هفته ساعت 4 تا 8 شب، تالار وزارت کشور ، میدان فاطمی ،اول اتوبان شهید گمنام( طرفای انقلابه)

به نقل از بهزاد 93 :
جشن بزرگ ماهان شرکت میکنین؟!
http://mahan.ac.ir/Hamayesh/1/%D8%AC%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%DA%A9%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-93-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%B3%D9%87-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86

جمعه همین هفته ساعت 4 تا 8 شب، تالار وزارت کشور ، میدان فاطمی ،اول اتوبان شهید گمنام( طرفای انقلابه)
من که حوصله‌ی این چیزها رو ندارم...
ترجیح می‌دم درس بخونم همون تایم رو. ۵شنبه جمعه‌ها خیلی می‌تونم بخونم. تو هفته پراکندگی کلاسام اذیتم می‌کنه...

به نقل از مهســـــــــــــا :
من که حوصله‌ی این چیزها رو ندارم...
ترجیح می‌دم درس بخونم همون تایم رو. ۵شنبه جمعه‌ها خیلی می‌تونم بخونم. تو هفته پراکندگی کلاسام اذیتم می‌کنه...
من خودمم احتمالن نمیرم :-"
فقط خواستم اطلاع رسانی کنم ;D

بچه ها درس میخونید دیگه؟‌
آفرین بخونید بخونید نتایج درخشان بگیرید ما ۹ ترمه های بدبخته خنگ امیدوار بشیم برا سال بعد!‌:(

اینقدر سوال دارم درباره ی کارشناسی ارشد که نمیدونم از کجا شروع کنم !
یکی اینکه اگه معدل کل آدم بالای 17 باشه٬ توی کنکور کارشناسی ارشد هر دانشگاهی که بخوای میتونی بدون کنکور بری؟ (همون بحث استعدادهای درخشان و اینا ...).
بعد اینکه من خیلی دوست داشتم کنکور هنر شرکت کنم٬ چون به موسیقی و سینما خیلی علاقه دارم ولی فکر کردم الآن با توجه به سنم ممکنه این علاقه م بر اثر جوگیر شدن باشه٬ بخاطر همین میخوام بدونم میشه توی کارشناسی ارشد از هر رشته و هر دانشگاهی به یه رشته ی هنر تغییر رشته داد ؟ (یعنی کنکوری به اسم کنکور هنر تو مقطع کارشناسی ارشد هم هست؟)

به نقل از The Last Horseman :
اینقدر سوال دارم درباره ی کارشناسی ارشد که نمیدونم از کجا شروع کنم !
یکی اینکه اگه معدل کل آدم بالای 17 باشه٬ توی کنکور کارشناسی ارشد هر دانشگاهی که بخوای میتونی بدون کنکور بری؟ (همون بحث استعدادهای درخشان و اینا ...).
بعد اینکه من خیلی دوست داشتم کنکور هنر شرکت کنم٬ چون به موسیقی و سینما خیلی علاقه دارم ولی فکر کردم الآن با توجه به سنم ممکنه این علاقه م بر اثر جوگیر شدن باشه٬ بخاطر همین میخوام بدونم میشه توی کارشناسی ارشد از هر رشته و هر دانشگاهی به یه رشته ی هنر تغییر رشته داد ؟ (یعنی کنکوری به اسم کنکور هنر تو مقطع کارشناسی ارشد هم هست؟)
نه کی اینو گفته؟!؟!؟! اگه اینطوری باشه که دانشگاه درپیتیها همه میتونن هرجا میخوان برن که :)) استعدادهای درخشان خیلی بحثش پیچیده و تا حد زیادی سلیقه ایه. یه روز یه چیزه، یه روز یه چیز دیگه.
برای ارشد از هر چیزی میشه هرچیزی رو امتحان داد. اما میری کنار یه سری آدمی میشینی که وقتی تو 4 سال داشتی x رو میخوندی، اونا داشتن y رو می خوندن. اگه x و y خیلی پرت باشن نسبت به هم، هیچی نمی فهمی از درسا. موسیقی و اینا هم ارشد داره؟ :-?

من میخوام امسال کنکور بدم ولی اصلا اصلا درس نمیخونم....خیلی خودمو بکشم روزی که کلاس نباشه شاید 1-2 ساعت بخونم ...اونم بزور ! نمیدونم واسه کنکور کارشناسی چجوری درس میخوندم
البته یکمم ترس دارم چون تو دوره کارشناسی شب امتحانی بودمو اینه که پایه قوی ندارم و از رقیبام میترسم
انگیزه هم ندارم ، تا لای کتابو باز میکنم خسته میشم ...اصلا این انگیزه نمیاد :( چیکارش کنم؟!
احساس پوچی میکنم :(

به نقل از Coraline :
من میخوام امسال کنکور بدم ولی اصلا اصلا درس نمیخونم....خیلی خودمو بکشم روزی که کلاس نباشه شاید 1-2 ساعت بخونم ...اونم بزور ! نمیدونم واسه کنکور کارشناسی چجوری درس میخوندم
البته یکمم ترس دارم چون تو دوره کارشناسی شب امتحانی بودمو اینه که پایه قوی ندارم و از رقیبام میترسم
انگیزه هم ندارم ، تا لای کتابو باز میکنم خسته میشم ...اصلا این انگیزه نمیاد :( چیکارش کنم؟!
احساس پوچی میکنم :(
سعی کن ی خورده بیشتر ب کنکور فک کنی، برو سالن مطالعه پیش کسایی ک دارن واسه کنکور میخونن، برو تو جوشون اینجوری انگیزه پیدا میکنی
برو پیش سال بالایی ها ک کنکور دادن ازشون درمورد کنکور بپرس باهاشون بحث کن
ی برنامم مفصلم واسه خودت بریز بعد شروع کن طبق برنامه جلو رفتن

+چ رشته ای کنکور میدی؟

به نقل از بهزاد 93 :
+ ب هرحال این هفته کمتر از 40 ساعت بخونی میکشمت ! :-w

پاشو بیا بکشم :(

به نقل از puzzle :
پاشو بیا بکشم :(
واقعن ؟! من آمادگیشو ندارم که :-"
تازه فرداهم وقت هس