اولین حقوق!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع barani
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اولین حقوق!!

بدون حقوق به یک کلاس دانش آموز هنرستان رشته کامپیوتر پاور پوینت درس دادم جای مادرم کلاس پنجم بودم مدرسه دخترانه :))

برای معلم های یک مدرسه کلاس اینترنت و وبلاگ سازی و وبلاگ نویسی گزاشتم به صورت حرفه ای تو 3 جلسه ! تازه کامپیوتر های سایت همون مدرسه رو همه رو خودم سر هم کردم دیدنی بود !!! کیس یک ور مانیتور یک ور کیبورد و ماوس های گره خورده آخرش 100 تومن از مدیر گرفتن 1 راهنمایی بودم

پاسخ : اولین حقوق!!

اقا اقا من یادم اومد،،،اولین بار در ازای 3 روز فیلم برداری از مراسم عروسی یه یارویی تو شهرستان پول ناچیزی گرفتم در حد شیرینی..اینم قبوله?? بچه بودم حدود 6سال پیش

واسه تايپ به مبلغ چهل وهفت هزار و دويست تومن ((:
با خانواده شبش رفتيم پيتزا خورديم مهمون من وخرج شد! :))

پارسال که بعد از چند ماه تعویق همه ی معوقات بورسمونو با هم بهمون دادن...یه 3 تومنی شد در کل.
خیلی چسبید واقعا:D

اولین حقوقی که بگیرم
یه کمش پس اندازه طبیعتا یه کمیش خرج خودمه اگه هنوز همه چیز آنلاین نبود یه هدیه ی کوچیک واسه پدر مادرم

خب کلاس هشتم _ یه روز بازارچه مدرسه گذاشتن
۲۵ تومن (= تیله میفروختم.
گذاشتمش لای دفترچه خاطراتم راستش که یادگاری بمونه

واسه يه روز كار تو كتابخونه دويست تومن گرفتم.كتابدارشو خدابيامرزه تو هر امرى هوامونو داشت.

اولین حقوقم رو تو به خاطر کار کردن تو مغازه گرفتم
تابستون سال ۹۱، ۳۰۰ هزار تومن ب خاطر یه ماه کار کردن،
البته ۴ سال متوالی اونجا کار کردم
و اولین حقوق رسمی رو هم سال ۹۶ بعد از استخدام شدن تو ارتش گرفتم

اول دبستان میرفتم سوپری برای بزرگترا خرید میکردم .
چون مدیر و معاون اجازه نمیدادن کلا و من زیادی کوچولو بودم و هیشکی نمیدیدم
هر خرید یه دو هزار هم واسه خودم داشت که خب خرج خوراکی میشد
این حقوق حساب میشه ؟

تو یه مغازه صندوق دار بودم به مدت یه هفته
...حقوقم صرف خریدن کادو واسه خودم شد

من از سال ۹۸ دو سال زبان تدریس کردم
که به هول و قول کنکور فعلا بیکارم
اولین حقوقمو یه بخشیشو برا مامانم یه هدیه گرفتم (یادم نیس چی)

تابستون سوم راهنمایی‌م (فکر کنم بشه سال 1393) توی عکاسی کار می‌کردم. توی 3 ماه حدود 900 درآمدم شد. 100 هم از خانواده گرفتم و باهاشون یه galaxy s4 mini خریدم.
من که چهارسال توی همون وضع نگه‌ش داشتم ولی واقعا انصاف نبود هفته‌ی اول صفحه‌ش بشکنه.

اولین حقوق رسمی من، امسال بود که مشاوره تحصیلی رو شروع کردم.

تابستون سال هشتم به نهم
معاون مربوط به ثبت نمره و کارنامه و .... یک مدرسه دخترانه که نزدیک خونه مون بود باردار بود و چند وقتی سر کار نبود.
یکی از آشنایان توی اون مدرسه بودن کار های این مدلی مدرسه رو دادن به من منم ماهانه ۱ میلیون درآمد داشتم تا سه چهار ماه.(پنجاه سال پیش نیست :)) ولی پول ۸-۹ گرم طلا بود).

اولین حقوقم مال همین چند ماه پیشه. کار تاییپی توی انجمن دانشجویی.
200 تومن گرفتم.
کلاسای انلاین هر قدرم بد بوده ی فایده داشته اونم همه امونو تایپیست کرده.{-8

وارد کردن سوالای مامانم داخل گوگل فرم برای آزمونش
بعد یه بار بابام برای کلاس اولی هاشون جشن شکوفه ها داشتن بعد از این لباسای عروسکی گرفته بودن و کسیو نداشتن بره توش و خب من رفتم و بخاطر حدودا نیم ساعت بابام بهم 50 تومن داد. تازه میخواست 100 بده ولی من گفتم از اخلاق کاری دوره این چیزا=))
یه زمانی هم داشتیم بازسازی میکردیم خونمون رو منم در رنگ کردن و بتونه و از این چیزا کمک کردم و پدر دوباره از خجالتم دراومد
یه زمانی هم مدرسه مون یه بازارچه زد که یه بار برای یکی از دوستام جنس هاشو فروختم که کمتر از 10 تومن بهم پول داد یه بارم خودم لوازم التحریر فروختم توی بازارچه که 30 هزارتومن سود کردم
دیگه چیزی یادم نمیاد فعلا...

یه بازارچه بود سال هشتم هم فقط شرکت کردم...یادش بخیر این رفیقم که رفت اصفهان هم گروهیم بود :‌)) مامانم چیزایی که میخواستیم بفروشیم رو درست کرد و دوستمم همه‌ی کرم کاستر هارو فروخت و من یه گوشه نشسته بودم :‌‌)) سیصد و خورده ای شد...

المپیاد ورزشی دانشجویی بود توی سلف سرویس مسئول نوشیدنی بودم کلاس چهار بودم حس خوبی داشت ۵۰ هزار تومن دادن بهم برای یه هفته آخر سر دادم لواز تحریر برا سال تحصیلی جدید

اوایل کرونا بود که با فرادرس کار میکردم
براشون پاور درست میکردم
70 تومن گرفتم
تقویم رومیزی و دفتر برنامه ریزی خریدم

اولین حقوقم قالی شستم برا مادربزرگم اونم شش سال پیش ۳۰۰ریخت حسابم😂

Back
بالا