• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پدر و مادر آری یا نه آری؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع amin.yas96
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پدر و مادر آری یا نه آری؟

آره خیلی موثرن قطعا
من خونوادم ب صورت مستقیم اصلا کاری با درس خوندن من ندارن
ینی اصلا...اما وقتی ک تلاششون رو میکنن ک منو ب بهترین مدرسه بفرستن ینی براشون اهمیت داره..با این که تا حالا نشده بهم بگن درس بخون...
و گاهی احساس مسکنم اصلا براشون مهم نیس
درسته ک شاید 10 دقیقه هم در روز درس نخونم..اما ب هر حال اون نتیجه نهایی برام مهمه..و اینم برای تاثیر جو خونوادمه..

پدر ومادرمیتونن خیل تاثیرگذار باشن...هم مثبت هم منفی .... :)
البته قاعدتا هر پدرومادری درهرشرایط خیر وصلاح بچه هاشونو میخوان... :-*

ولی گاهی از روی علاقه زیاد کاری میکنن که نتیجه عکی میده..... :-?این رو به چشم خودم دیدم
این که آدم بدونه یه پشتوانه ای داره .یکی که حمایتش میکنه و برتش مهمی (حتی اگه اون نتیجه دلخواه رو نگیره !!)خیلی تو روحیه وانگیزه آدم تاثیر میذاره!! حداقل در مورد من که اینطوربود...یعنی تو اون شرایط اگه حمایت و از خودگذشتگی خانواده ام نبود حالا حالا ها اندر خم یک کوچه بودم.... ;D
البته بگما راهنمایی ودلسوزی شون واقعا لازمه ولی نباید جنبه تحکم بگیره ...اول وآخر خود آدم باید به یه موضوع برسه...کاری که مادر وپدر من یادم دادن... که چه جوری تو موقعیت تصمیم بگیرم....
حرف آخر این که به توصیه هاشون عمل کنین واز حمایت وتجاربشون استفاده !...ولی تو انتخاب رشته وآینده تون خوب خودتون فکرکنین وبا فکر وعلاقه تون انتخاب کنین..... ;)
موفق باشین.......... :-h

آره خب؛
همین که مدرسه خوب میفرستنمون + گیر دادناشون + به فکر ما بودناشون
اما کلا فقط خودمون مهمیم و تاثیر گذار

معلومه که تاثیر دارن معمولا رتبه های برتر کنکور ثمره ی فعالیت تلاش ثیگیری و زحمات پدر ومادر خوب هم هستند البته همه ما مدیون پدر ومادرامونیم تا اونجایی که بتونن برام زحمت میکشن =D>

پدر و مادر، اون اوایل توی دبستان به بچه هاشون کمک میکنن ولی اگر کمک هاشون درست باشه و بچه بدعادت نشه، دانش آموز دیگه راه میفته.
یکی از عادات بدی که میتونه تو بچه بوحود بیاد همینه که والدین مشق بچه شون رو بنویسن :o :-"

Back
بالا