تفاهم در زندگی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع cristiano
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تفاهم در زندگی

به نظر من تفاهم صد در صدی که نداریم ولی اگه بود من حتی تا 200 درصدش هم موافق بودم!
وقتی علایق یکی باشه..خواسته ها یکی باشه..ارزو ها یکی باشه..سوختن و ساختن نمیخواد!
هرکاری کنن..هرجا برن..با هرکی بشینن به دل هر دو تاشون میشینه!
به نظر من قضیه جذابیت جدای از تفاهمه! این که نقاطی رو داشته باشن که جذاب باشه..ولی در تصمیم گیری ها و ارزو ها و خواسته ها هرچی به هم نزدیک تر! خوشبخت تر!

به نظرم تضاد !
چون یه زن و یه شوهر باید مکمل هم شن !
اگه یکی اروم هست باید اون یکی شلوغ باشه تا زندگی یکنواخت نباشه !

تفاهم بهتره تا زندگی با آرامش باشه

تفاهم بهتره تا بتونند همدیگه رو درک کنند قطعا 2 نفر 100 درصد عین هم نیستند و خودش باعث تنوع می شه

به نظر من هم تفاهم لازمه و هم تضاد ک زندگی نه یکنواخت باشه و نه توش دعوا باشه :)

تفاهم خوبه ولی نه زیادش...چون اون وقت میشن عین هم..واصولا ادما ازکسایی که دقیقا مثل خودشون باشن خسته میشن..جاهایی باید تضادهم باشه..یعنی لازمه

خب این تاپیک شما بستگی ب ی سری مسائل داره خووو :-[
تفاهم تو ی سری چیزا لازمه :-" و اگه نباشه موجب جدایی میشه :-s =(( ;;)
اما ب قول دوستان ی جاهایی هم نباشه بهتره و موجب میشه ک رابطمون قوی تر شه ... مثلا وقتی از ی غذایی خوشت نمیاد " کله پاچه " و طرف اون غذا رو دوس داره و تو مجبور میشه ب خاطر اون بخوری ! باعث میشه ک بفهمه مثل .. دوسش داری :)) :))

تفاهم ینی قدرت تحمل تفاوت ها

تفاهم به این معنی نیست که تو همه چی مشترک باشن و تضاد هم نباشن , یعنی با تضاد های هم کنار بیان و تو بعضی موارد بتونن هم دیگه رو قانع کنن , بالاخره جاهایی پیش میاد که با هم اختلاف نظر دارن و تفاهم اینه که بتونن با این اختلافشون سازگار بشن ...

ینی بتونی اون تفاوت تو سلیقه ورفتارو...باهاش کنار اومده.
هیش جای دنیا2نفر پیدا نمیشه ک همه علایقشون عین هم باشه.هنر اینه ک باهاشون کناربیایم

ینی 1روح یکسان در دو جسم متفاوت در کنار هم (خخخخخخخ) =))
قصد توهین ندارما ولی خوب ......... ;D

هم تفاهم و هم تضاد برای یه زندگی مشترک خوب لازمه به نظرم.........
اگه تو همه چیز تفاهم باشه باعث میشه که هیچ وقت ذهن دو طرف درگیر نشه که بخوان طرف مقابل رو راضی کنن یا به یه ایده ی بهتر فک کنن....
اگه تو همه چیز هم اختلاف باشه که همه ی زندگی میشه دعوا و مجادله...
برای همینه که میگم باید تفاهم و اختلاف(تضاد)در کنار هم دیگه وجود داشته باشن........

• لایک
امتیازات: dani

این تضادها هستند ک زندگی راجریان میدهند (:|

هم تضاد خوبه هم تفاهم اصلا معنی تفاهم داشتن اینه که بتونیم با تفاوت های که داریم کنار بیام :)

• لایک
امتیازات: dani

من پستارو نخوندم ;D
به نظر من تو مسائل ریشه ای باید تفاهم باشه تا با هم به مشکل نخورن.....
تو سلیقه هم بهتره تفاهم باشه....
ولی تو رفتار بهتره یکم تضاد باشه و هر طرف همون جوری که هست باشه و سعی نکنه خودشو به طرف مقابل شبیه کنه چون این جوری از اون چیزی که طرف مقابل اول بهش علاقه مند شده بود خارج می شه ....

ميتونم هم تفاهم نداشته باشن ولي انقدر به بلوغ فكري رسيده باشند كه بفهمند طرف مقابل عقايد و اختيارات خودشو داره بيخودي محدودش نكنند!
به عقايد هم احترام بذارند!
براي هم ارزش قائل باشند!
همين احترامه باعث ميشه كه كمكمك عقايد همرو قبول كنند!

• لایک
امتیازات: ALISC

خب :-" بحث جالبیه،خوبه ادامش بدیم.
تفاهم بهتره،چرا تضاد خوب باشه :-؟ در نهایت باعث اختلاف میشه،و باید یکی کوتاه بیاد!مگر اینکه یه چیزای قابل تغییر و مفیدی باشه که طرف مقابل خودشو تغییر بده،ولی خب اینجوری کم پیش میاد،همیشه اخرش اختلاف بوجود میاد و یکی کوتاه میاد،و دلخوریش میمونه.

تفاهم که باید باشه یه حداقلی تا این زندگی بتونه شرو بشه!
نکته دیگه هم اینه که اصن امکان انطباق صددرصد وجود نداره!
ولی همین تضادا و تفاهماس که باعث حفظ رابطه میشه!
هم تضادا باید باشن هم تفاهما!
ولی باید به این نکته هم توجه کرد که اگه اینا درست دریافت نشن از سوی طرفین دچار مشکلای زیادی میکنه اونارو!
در ضمن اینکه تضاد نباشه امکان نداه یه نمودش تفاوتای دو جنس مذکر و مؤنثه!

خب تفاهم لازمه اما ب قول یه بزرگی (خودم :-" ) این تفاوت هاست که زندگیو میسازه .. خب فرض کن مثلا شما با یکی ازدواج کنی که همه چیش مثل خودته... ببینین چقدر زندگی کسل کننده میشه!

Back
بالا