• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

  • شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع s!na
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

این پادکست رو چطور ارزیابی میکنید؟

  • عالی

    رای‌ها: 78 47.9%
  • خیلی خوب(تا زمانی که رای‌ه عالی بیشتر باشه این خیلی خوب می‌مونه :-")

    رای‌ها: 57 35.0%
  • نظری ندارم.

    رای‌ها: 28 17.2%

  • رای‌دهندگان
    163
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

خب ، فکر کنم وویس من کوتاه ترین وویس پادکست بود ! این سی و هشت ـمین باری بود که من صدام رو ضبط می کردم ، و هر دفعه بیشتر به این می رسیدم که هرچی می خوام بگم رو مطمئنن بقیه گفتن ، مث جالب نبودن / بودن 91 ؛ افت سطح بحث / عوض شدن سایت توی این سال ؛ یاد گرفتن خیلی چیزا از سایت و خیلی چیزای دیگه ! از طرفی خیلیم دوست داشتم وویس بدم :-" ما هم خب دیگه توی سی و هشتمین بار به گفتن یک عید مبارک اکتفا کردیم و اینا؛ باشد که کمکی باشد به کم کردن حجم پادکست :-"

بعد در مورد پادکست ؛ خیلی خوب بود، مرسی همه ، موبو / سینا / نسترن / نگار / مجری شماره یک / شماره دو / سه الخ.

بعد اون یه تیکه انگار ساسی مانکن وویس داده بود جای بی هویت اینا ؛ اصن نفهمیدم چی گفتن !

اجراهای زنده عالی بودن! من با کار آژیراک (مجید دیگه ؟ ) اوایلش ارتباط خوبی داشتم یهو آخراش ارتباط قطع شد :-"

بعد وویس دسته جمعی نیشابوری ها هم عالی بود، خندیدیم. :د

بعد چرا نیمه ی اول پادکست آهنگ ـا آروم و کلاسیک بودن اکثرن ، نیمه ی دوم اکثر شاد و متفاوت کلا ؟!

بعد موبینا گفته بود یه آکادمی هم هس بعد وویسا پارازیت می ده و اینا ؛ من کلش منتظر این بودم خب ، برش داشتین :-<

بعد مریم تو که صدات در حالت عادی خوب بود چرا با موبایل گند زدی به صدا؟ :))

خوب بود در کل دیگه. ؛؛) یادم نبود آخرش معمولن تشکر می کنن ، دوباره تشکر می کنم. ؛؛)
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

موقعيت: پادگان گروه آموزشى گامز طرفا خوادر از توابع شهرستان شانديز.

امكانات: آنتن به ندرت، موبايل ممنوع، هندزفرى و اينام كلا حرفشو نزن، و حتى شلوارك و خنده بلند و كوفت و درد و زهر مار هم ممنوع. ١١ خاموشى ٥ صبح بيدارباش. حتى بدون سيگار مارلبرو كه همه حرفشو ميزنن (:-")
به همراه آواهايى از صداى شغال و گرگ و عرعر خر
و ما چه بدبختيم :-<

روحيات: به طبع زير خط قابل قبول و ميل كننده به سمت منفى بى نهايت.

روز اول عيد خسته و چِت در حال آماده شدن براى رفتن به بيمارستان و عيادت از مادر عزيز كه زودتر خوب باد و سال تحويل يا به قولى "داشتيم رد ميشديم" گفتن بيا بشو مجرى. بعد از جر و بحث با عوامل و اين حرفا، كل كار در عرض ٢ ساعت و با ١٢٦ ريكورد و مجموع زمانى ٢٤:٣٦ (دقيقه و ثانيه)ظبط شد. و خب به طبع زمان كافى اى نبود و خلاصه "اگه مشكلى هست تقصير اوناس" (:-")

من امكانات دانلود پادكستو ندارم در حال حاظر و نميدونم چه شوربايى از اين حرفا ساخته شده :)) ولى بازم خيلى ممنون از همه دستندركاران و به خصوص سينا كه حقيقتا با مكش يكى شده در اين راه و من الله التوفيق.

و چه زود لو رفت اين قضيه :)) تقصير من كنكورى ـست كه در اين اصناء جواب حريريان رو ميدم و صدا لو ميره.

خلاصه كه ببخشيد اگه گوش هاى نازنين شما با صداى خش دار "اين جانب بيق" خدشه دار شد. :دى

پ.ن: اين كه اسمى برده نشه ايده من نبوده خلاصه نگين چقد خودشو گرفته اين :))

پ.ن٢: هممون به اين موضوع واقفيم كه "عزيزم كجايى" براى فان قضيه بوده ديگه؟

پ.ن٣: تمام تيكه ها و حرفا فالبداهه و بدون نوت خاصى بوده و اينكه ما چه شاخيم :-"

پ.ن٣: عابدى بمير عزيزم توو.
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

خيلي خيلي عالي!
و بنده هم پشيمون از وويس ندادن! :-<
دكتر انياك.. نه داكتر! يا همون دكتر ;D اصن هرچي! و دوستان واقعا عالي بود!‌ عالي! 8-^
ساسي مانكنم فوق العاده...! =))
قطعه بهراد خيلي خوب بود! 8-^
سهيل و KMW هم جذاب بود! ;D
مجري هم خيلي خوب بود! 8-^
كلا با تشكر از كسايي كه وقت گذاشتن!
همگي خسته نباشين دستتون طلا! >:D<
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

@سروش:میگم این عبارت"برو بمیر عزیزم"آشنا میزنه...تو مجری1 بودی سروش؟! :-[ :))
در هر حال دوستان بیایم ب نظرات همدیگه در مورد پادکست توهین نکنیم دیگه 8-^نظر هر کس هر چقدر چرت محترمه و حتما فکر کرده درسته ک اون حرفو زده دیگه! :-"

وا3 اینک زیاد هم زردتر از همیشه نشه:آقا این آهنگا رو دوستان سازنده گذاشتن رو وویس ها یا خود بچه ها چنین تصمیمی داشتن؟...بعد مثلا چطور بود مال بابک آهنگ زمینه نداشت؟...
در انتها هم یادمان رفت تشکر کنیم از سینا!...تشکر

+اصلا راه نداره دوباره نگم...عالــــــــــــــــــی بود قسمت نیشابوری ها =)) :-*
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

من هیچ وقت وویس ندادم برای پادکست. همیشه هم وقتی پادکستا رو گوش می‌دم و می‌بینم این‌همه آدم وویس دادن، یه حس بدی بم دست می‌ده. اما می‌دونم اگر وویس بدمم نهایتا یه حس بدی خواهم داشت که چرا وویس دادی با این صدات! (این‌جور آدمی هستم.)
چند تا انتقاد! اولا که چــــــه‌قدر طولانی بود! خوبه که استقبال انقدر زیاده اما خب یک ساعت و خورده‌ای خسته می‌کنه آدم رو! بعدم این‌که چه قدر تغییر فاز داشت! تنوع خوبه اما یه کم پادکست رو ناهموار کرده بود. اون قسمت که آهنگ ساسی‌مانکن با فانتزی ژیلا مخلوط شده بود، تن مرحوم جواد معروفی تو قبر به رعشه افتاد دیگه چه برسه به ما! چه حرکتی بود آخه؟ :د صداها و آهنگا و اینا یه کم ناهماهنگی داشت که علی ذکر کرد.
نهایتا خیلی تشکر می‌کنم از دست‌اندرکاران که به صورت نیمه خودجوش به فکر این‌کار افتادند. پادکست سختی خیلی زیاد داره اما واقعا اینجور ارتباطا برای آدمایی که دارن توی یک سایت با هم «زندگی» می‌کنن؛ لازمه! طرف تا قبلش شاید یک‌سری پست بوده و یک نام کاربری. اما بعد از این پادکست می‌شه یک صدا، می‌شه یک خاطره، کلی حقیقی‌تر، کلی بهتر!
خلاصه که زحمت کشیدید. امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید.

یک. بنده وویس نداده و حرص ِ نسترنگار و سینا و موبو را درآورده هستم؛ خوشحال هستم. :]
دو. می‌بینم که دوقلوها که مارو برا وویس کچل کردن خودشونم وویس ندادن، ای ****... !
سه. من این ارغوان رو می‌شناسم، روی کلمات سُر می‌خوره! خیلی تلاش کنی کلمه‌ی اول و آخر جمله‌هاش رو بفهمی.
چهار. حرفای سینا خیلی خوب بود، خیلی. من شیفته‌ی این بشرم اصلا.:)) مک‌بوک‌شم همینطور!
پنج. چه‌قدر نگین خوب بود، اصلا همه چیش، عالی. :]
شش. اسموکینگ ایز تو بد. اسموکینگ ویل کیل یو.

و نهایتا هم. چه‌قدر همه صداهاشون خوبه. بیچاره من. :[
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

چگونه وویس من و سینا آماده شد؟ [پشت‌ صحنه]
86160360488801783144.jpg

به نقل از s!na :
آدم هایی هستیم که میریم با همید ، کافه وصال ، هنر ، کوفت و زهر مار ، بیست تومن انواع نوشیدنی و بستنی میریزیم تو خندق :-" بعد برا سی‌صد تومن از چهار راه ولی‌عصر تا آزادی روپیاده، تو بدترین شرایط برای یک فرد مستعد حاد ترین نوع آلرژی ، می‌دوئیم. بله ، اینیم ما.
خلاصه یه همچین آدمایی هستیم. :د
تقدیر و تشکّر دارم از همه‌ی کسانی که به‌شون زنگ زدیم و ایده خواستیم و گفتن که «عید رو تبریک بگید :>»، از مسئولین هنر جهت تأمین خودکار، کاغذ و دستمال‌کاغذی جهت تهیه‌ی وویس‌نامه، از آ‌ی‌پد نسترنّگار جهت ضبط، از سینا جهت حذف پازها و البته از خانواده‌ی محترم رجبی.
× آقا مریم اومد گفت هیچ ایده‌ای ندارم، یه چیزی بگو بگم. منم گفتم بگو ایشالّا سال 92تون واقعاً نو باشه. بعد الان یادم افتاد خودمم همین رو گفتم. :-"
× نظراتم در مورد پادکست رو به‌زودی می‌گم. :د
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

خب الان گوش دادن پادکست تموم شد!
وسطاش بود که مهمون اومد واسه ناهار
بعد که مهمون ناهار رفت عصر بازم مهمون اومد
بعد که مهمون عصر تموم شد مهمون غروب اومد!
:|
خلاصه این که هم اکنون موفق شدم ;D

مادمازل خعلی فلسفی حرف زد و اینا یادِ بانگش افتادم دم.بازدم.تکرار(ترجمه ش کردم ;D )
مازیار هم بسی سیاسی حرف زد البته خوشم چون خودم هم به همچیت چیزایی فک کردم خصوصا این که قدرت ناپایدار است و امسال انتخابات است و من کنکور دارم و *** :-??

پ.ن:میگم این مجری ها فرق داشتن با هم!؟ :-" من فک کردم همه شون یکین فقط سینا شماره زده همین جوری :)) خُ پسرا صداهاشون شبیه همه,نیس؟! ;;)
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

خُب من نظرمُ نگفتم. :د

اِم...خُب مسلماً وقتی با ذوق و شوق میای گوش میدی پادکستُ و صدای دوستاتُ میشنوی و به صدای خودت که میرسه میبینی چیزی تحت عنوان "وُیس ِ تو" وجود نداره تو پادکست حس خوبی پیدا نمیکنی.مخصوصاً اینکه کلاً قصد نداشتم که حتماً وُیس بدم و اینا.
بگذریم حالا.

مهشید خیلی غُر زد. :-" عزیزم دم عیدی یه چیز درست حسابی بگو. :-"
صدای زهرا اون شکلی نیست. :د ینی اونقد نازک نیست واقن. ;D

با تشکر از مبینا که درمورد "سحر + جواد " رفع ابهام کرد. :د
خیلی زحمت کشیدیدُ اینا.ممنون. :د
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

بچه‌ها همه گرم نظر دادن و گوش کردن‌ـید ، هیشکی حواسش نیست که سینا فرار کرده و احتمالآ الآن با مولتی‌ـش یا اکانت خواهراش میاد ببینه چی میگین. :-"

فعلآ نظراتتون مثبت باشه همگه؛ هروخ لاگ‌این کرد بکشیدش با انتقاد. :-""" تنها راه کشوندنش به اینجا هعم لایکه، هرکی پستُ لایک نکرده لایک کنه تا بوبی‌ترپ‌ش کنیم. :-"
 
پاسخ : انتشار پادکست عیدانه سمپادیا

معصومه: شک کردم صدات فرق داشت بشر!

تزار:قشنگ حس میکردم دارم با ی خواهر بزرگتر مشورت میکنم ...و البته بسیار دردناک!...گویا در ختم گرفته شده این وویس ...بعد حالا من اینو داشتم مینوشتم ی دفعه تزار گفت داداش گلم

معصوم ! این چی بود ؟! مادر جان بنیان های اعتقادیم بهم ریختی اصن دیگه نمیتونم باهات شوخی کنم که
اولا سلااام همگی..
خیلی خوب بود
البته بجز وویس من :-"
خیلی چرت بود عاغا من از همه معذرت میخاااام...مخصوصا دوستان ک اون بالا گفتن و اینا.....خب 3 روز ک خونه تنها باشی با بد بختی و دوری از امکانات و دوستان و این بحث ها همین میشه دیگه..
البته بخاطر پیشگیری از ی سری اتفاقات بودا!!!وگرنه دیگه عالمو آدم میدونن من چجوری ام...پادکست بعدی جبران میکنیم حالا :-"
پژال: خب کلا من صدام ظبط میشه همینه...حالا خودمم کشتم ک نخندم و جدی باشم...چ انتظاری میشه داشت؟؟
پوریا عابدی: دیگه چ میشه کرد؟... :-" داداش گلم؟....
N.Y.M: بابا حداقل تو ک منو میشناسی که!!من شوخی نکنم؟مگر اینکه مرده باشم...

×عاغا اون ساسی مانکنه خوب نبود...رواعصاب اصن..
بقیه رو هم بخام بگم خیلی طول میکشه.....
:-"
مرسی
لایک سینا رو هم اینجا میدم :-"
لایک! :دی
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا