ب نظر تون اول سراغ چ منابعي برم. 

اگه خوب بخونین و برای این مسیر تلاش کنید شانس دارید چه داخل مدرسه انرژی اتمی باشید چه توی محروم ترین مدرسه!یا الله
به نظر مبارک شخص شما از یه دبیرستان نمونه دولتی سطح بالا در حد تیزهوشان تو تهران که هدف کلی مدرسه کنکور هستش چقدر من شانس دارم.
۱- کاملا قبولی
۲-تلاش میخواد
۳-اگه تیزهوشان بودی بهتر بود
۴- نه شانسی نداری
۵-اضافه هاشم بده همکلاسیات بخورن.

ممنون من عادت بدی که دارم برای انجام کاری چون میدونم مشاور ها الکی امید و انگیزه میدن حتما باید از کسانی که تو این راه هستن بشنوم و واقعا شما و امثال شما تو این سایت خیلی لطف به من داریداگه خوب بخونین و برای این مسیر تلاش کنید شانس دارید چه داخل مدرسه انرژی اتمی باشید چه توی محروم ترین مدرسه!

سلام من دهمی ام اول بین المپیاد شیمی و زیست شک داشتم طبق پیشنهاد مشاور اومدم شیمی سه هفته کلاس داشتیم و در اخر هم یک فیلترینگ کلاس ها خیلی خوب بودن ولی خب نتونستم خودمو به سطح کلاس و بچه ها برسونم و در اخر هم فیلتر شدمولی به طور کلی سوالام ایناست چه طوری درس بخونم؟از کجا بفهمم اصلا به درد المپیاد می خورم یا نه؟بمونم المپیاد یا نه؟ و اینکه الان سه راه دارم بیخیال المپیاد شم برم پژوهش برم با مسول المپیادمون صحبت کنم و در اخر خودم تو خونه بخونم مرحله ۱ ازمون بدم اگه قبول شدم دوباره برم سر کلاس بشینم ممنون می شم راهنماییم کنید