آهنگ سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mohammadreza128
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : آهنگ سمپادیا

خب من متأسفانه نمیتونم مسئولیت کار رو به عهده بگیرم . به زودی اینترنتم قطع میشه و مشکلات دیگه .

تاپیک رو قفل میکنم . اگر کسی میتونه مسئولیت رو به عهده بگیره به pantera پیغام بده . اگه نه که ...

تاپیک دوباره باز شد

مسئولیت این کار رو جـــــــــــلاد لــاغر به عهده گرفت

خودشون هماهنگ میکنن کارهارو
من و پارسا هم مشکل اشتیم نمیشد مسولیتشو قبول کنیم ولی کمک میکنیم حتما :)

اول : ممنون از panterA :)
دوم : اولین کاری که باید انجام بدیم اینکه محتوا رو معلوم کنیم ...چندتا موضوع پیشنهاد بدین رای گیری میکنیم و یکیش رو به عنوان موضوع انتخاب میکنیم .
این آهنگ میتونه طنز باشه حماسی باشه عاشقانه باشه و ...
موضوع اصلی اش هم درباره سمپاد ، خود سایت سمپادیا و...

درمورد هردوی اینا رو پیشنهاداتونو بگین ... ;;)

پ.ن1: لطفا از دادن اسپم وجدا خودداری کنید( در این صورت با برخورد جدی جلاد مواجه خواهید شد :-w ) و روی نظرات همدیگه نظر ندین بعدا ک رای گیری کردیم هرکی رای خودشو میده ...
پ.ن2:اگر سوالی چیزی هم داشتید از اختراعی ب نام پ.خ استفاده کنید . :)

احساس میکنم خیلی جدی شد :-"

آقا من اعلام آمادگی میکنم برای ارنجمنت اگه کسی بهتر از من نبود.

• لایک
امتیازات: h.f

هر چند مخالفم با این طرح کلا ....
ولی روی شعر گفتن اگه خواستید می تونید حساب کنید روم ....

• لایک
امتیازات: h.f

بچه ها لطفا فعلا فقط پیشنهاد هاتون رو بگید برای اعلام آمادگی یا هرچیز دیگه ای لطفا ب من پ.خ بزنید .

به نظرتون بهتر نیستش چند تا گروه تشکیل بدیم گروهی کار کنیم؟ :-"
هماهنگیشم اسون تر میشه ;D

فعلن باید موضوع رو مشخص کنیم بعد گروه تشکیل میدیم

×بچه ها اگه موضوع پیشنهاد ندین خودم مجبور میشم یه موضوع و محتوا رو معلوم کنم (این یک تهدید جدی است ! ) :|

منم موافقم :لایک
خب میشه یه کار دیگه هم انجام اد
میشه یه موضوعی رو انتخاب کردو بچه ها راجبه اون شعر بگن (اهنگ و خوندنش هم با خودشون)بعد بینشون مسابقه برگزار شه

(خیلی ایده ی بدی بود؟؟!!؟؟!!)

ایده ی خوبیه ولی این کار نیاز ب داور ها و قوانینی داره که خیلی قوی باشه :-?
الآن قراره که یه موضوعی گفته بشه بعد به داوطلب های شعر گفته بشه که راجبش شعر بگن و از بین اونا انتخاب کنیم و ...

اي كاش از خدا يه چيز ديگه ميخواستم ;D
الان يه هفتس همش تو فكر اين موضوعم بعد تاپيكشم نديده بودم وفرصتم نداشتم از كسي سوال كنم ;D اما كار عاليه <:-P <:-P <:-P
.....
نظرتون چيه يه چيز تومايه ها اين وطنم و اينا باشه كه بشه تو مدرسه و اينام گذاشت؟؟؟ ;D
سنتيه بهتره
برا شروع رپ يكم يجوريه :-"
خوب چندماه ميخواد طول بكشه ولي نتيجش يه اهنگ يا سرود ميشه برا همه سمپاديا :>
خوب ميشه يه چندنفر سرگروه بشن بعد از بين شعراي پيشنهادي چندتاشعرو بذارين و از همه بچه ها نظر بخواين (خلاصه يه نظرسنجي كلي و....)

دوستان به نظرم بهتره دسته بندیو شروع کنیم
اول سه گروهی که میخوان بنوازن ، شعر بگن و بخونن رو مشخص کنید تا انیزه کمی بره بالا تر و بچه ها هم فعال تر شن.
:)

بستگی داره مثلا رپ کار کردم شدنیه ولی سبکی مثل سنتی نیاز به هماهنگی بیشتری داره

.pantera ویرایش شد

سنتی نمیشه کار کرد چون پاپ کار کردن آموزش کمتری نسبت به سنتی خوندن نیاز داره و چون بچه ها بیشتر پاپ گوش میدن باهاش آشناتر هستن با ریتمش و...
من خودم با رپ هم زیاد موافق نیستم ...
برای گروه بندی قرار بود که بچه ها ب من پ.خ بزنن و اعلام آمادگی کنن ولی جز چند نفر ...
و به نظرم خودمون ننوازیم بهتره میتونیم از آهنگهای آماده استفاده کنیم ...تنظیم کردن و آهنگسازی واقعن کار ماها نیست مخصوصا که بچه تجهیزات درستی برای ضبط و این حرفا ندارن .

×تا چند روز دیگه صبر میکنیم اگر موضوعها پیشنهاد نشد برای بیشتر کردن انگیزه و اینا گروه بندی رو آغاز میکنیم .

شرمند باز باید ویرایش کنید. ۱کی‌ گفت راپ موسیقی نیست پس چیه؟ ۲ اینکه راپ راحت تره چون کسی‌ که آهنگساز باشه می‌تونه ۳هفته ععه با نرم‌افزار‌ها و .... در بیاره و میخشم با کوبس در میاد در حد لالیگا. کسی‌ رپرم باشه ۱ یا ۲ هفته ععه در میاره فلو و تخت رو. در کًل ۱ ماه جم می‌شه و آسونه اگه همه کسانی‌ که کار می‌کنن اینکار باشن.

ویرایش شد. توسط : behnevis.com
PanterA

خوب نظرتون چيه يكي انتخاب بشه و بچه هايي كه امادگي دارن و ميتونن و دستي تو هنر موسيقي دارن اعلام امادگي كنن :)
فقط قبلش بهتر نيس شعر هايي كه مد نظر هس رو انتخاب كنيم؟؟؟؟ :-"

لطفا توی نظرسنجی شرکت کنید تا سه روز دیگه همه کسانی که میخوان شعر بگن ب من پ.خ بزنن .

×خواهشا توی تاپیک اعلام آمادگی نکنین ممنون :)

سلام این اهنگ کی اماده میشه؟؟؟ :-s

درباره محتواش..
ازاونجايى براى سمپادياس فكر كنم اگر يه شعر باشه كه روند سمپاد رو از اول تا حالا به تصوير بكشه و تهشم يه سرى صحبت كه به قول معروف غيرت سمپاديمون رو بيدار كنه خيلى خوب ميشه..يه سناريو كه تك تك نااميدى هاو شادى هاوغرورو و هيجانات و ترس هاى يك سمپادى رو به تصور بكشه و اين كه توى سمپاد آرومه :) ;;)

Back
بالا