• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مهمون سرزده

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Toobiii
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مهمون سرزده

اصن یه چیز افتضاحی ـیه این مهمون سرزده. مخصوصا وقتی داری تمام وسایلُ شوت می‌کنی زیر میز یهو درُ باز کنن مراحل شوتینگ رو ببینن #-o :-"

واقعا کسایی که سرزده می‌رن خونه کارشون اشتباه ـه. فکر نمی‌کنن امکان داره وسط خونه‌تکونی باشن مثلا؟ هم صاحب‌خونه شرمنده می‌شه و هم خودشون اذیت می‌شن. هیچ راه‌حلی نداره والا. یه عده کلا عادت دارن سرزده بیان با این‌که چندبار اومدن و با دخمه‌ی مردگان روبه‌رو شدن رسما :-"

من تا به حال این اتفاق واسم نیافتاده!!!!!!! ولی اگه بیافته:
1.درکمال آرامش هیچ حرکتی از خودم نشون نمیدم و در و باز نمیکنم!!!!!! (نشان دهنده ی آرامش و ریلکسی بندست!!)
2. آیفون و بر میدارم و میگم!!! ما میخواستیم بریم فلان جا, بیاین با هم بریم!!!!!!! (که این پررو و رک بودن بنده رو نشون میده!!)
3.یا اینکه در و باز میکنم!!!!!! بعد تو این 2,3 دقیقه میرم فقط لباسام و عوض میکنم!!!!(این نشان دهنده ی این است که خونه ی ما امکان نداره به هم ریخته بشه!!)
4.یه راه دیگه هم هست!!!!!!! اینکه در و باز کنیم بعد که اومدن داخل مثل بچه ی آدم بشینیم و قبول کنیم بد بخت شدیم!!!!!! و هیچ چیزی و تمیز نکنیم!!!وقتیم اومدن بگیم ما خونه تکونی داریم!!!!!! خیلی ریلکس!!(این آخریه واسه خودم اتفاق افتاده!! همه هم پذیرفتن که اصلا کار خوبی نبود که سرزده اومدن!! واسه همین رفتن و یک ساعت بعد اومدن!!) ;D

خب شـاید میخوان بگن میخواستیم غافل گیرتون کنیم و اینا ;D
ولی اصلا کـار درستی نیست؛ حتی اگر به نیت خوشحال کردن میزبان هم باشه!
مسلما اگه قبلش اطلاع بدن؛ هم خود ِ میزبان راحت تره و هم از مهـمونی لذت میبرن.
بالاخره شاید توی ِ اون ایام تعطیل میزبان برنامه ریزی کرده باشه برای وقتش!

اره واسه من اتفاق افتاده
يه چند نفر از اقواممون ساعت 9(بلافاصله بعد خوردن صبحانه فك كنم )اومدن خونمون
خئاروشكر حال جم وجور بود ولي نا خيلي ناراحت شديم اومديم نشستيم جلوي اونا صبحانه خورديم و بهشون فهمونديم كه خيلي زود
اومدن مهموني

راستش خووووبه
واسه تنوع هم ک شده !!! :)) ;;)
نباید خیلی ناراحت بشیم بالاخره از قدیم گفتن مهمون حبیب خداست !!! :-" :)

.

bazia age mehmon nakhonde beshan kheili khobe masalan:iki az dustat ke kheili delet vasash tang shode ik ho biad dare khonaton,kheili lejat bakhshe
vali bazia ham kheili ro asaban
masalan:ziadam baham samimi nistin ha vali ik ho mian bad asan adam amadegi nadare khob in che vazesheee????!!!1
(bebakhshid majboram fingilish bedam)

وای خدا الان دوست مامان زنگیده میگه واس شام میان اینجا!!!!!!!! X-(
تواین وض مامان خونه نیس من باس چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~X(

من که تو خونه اختیار ندارم ولی ایشالا وقتی صاحب اختیار شدم اگه دم در خونه یهو زنگ زدن قشنگ میگم ما آمادگی نداریم ایشالا بعدا از قبل بگید تشریف بیارید! به طرف بر هم خورد به درک میخواس سرزده نیاد! ;D
شایدم یه راشون بدم ولی بعدا 1 نصف شب بریم خونشون! ;D

Back
بالا