به نقل از ghazal! :من میخوام کارت بگیرم ولی همش میزنه داوطلب مورد نظر یافت نشد!!! :-s
نه بازم نمیشهبه نقل از alex delpiero :احتمالا می خویاد با اسم و شناسنامه کارت بگیرید نمیده درسته ....؟
حرف آخر فامیلتون رو وارد نکنید ....
یعنی نصفه بزنید
یا اگه حرف مشکوکی مثل همزه و اینا داره نزنید نصفه بزنید می ده ....
من با فایرفاکس که رفتم نیومد. با اکسپلورر اومد.به نقل از ghazal! :نه بازم نمیشه
از بقیه راههاشم امتحان کردم
ولی باز مرسی
انگار که من وجود خارجی ندارم!
به من ربطی نداره فردا خوشحال و خندان میرم میگم من میخوام آزمون بدم بقیشم مشکل من نیست!!
مدرسه ما خبر نداره اصلا آزمون سنجش چی هست و کی برگزار میشهبه نقل از first amir :خوبیش اینه ما دیگه کارت نمیخواد بگیریم
همه میریم تو مدرسه آزمون میدیم :)
به نقل از برانول :كسي ميدونيه چطوري ميشه پاسخ نامه جامع 1 رو گير اورد؟
عين ... هاي ديوانه ورداشتن پاسخ آزمون مرحله6 گذاشتن رو ميز منم عين... اصلا نگاه هم نكردم..ميام خونه ببينم چي به چيه اصلا نا اميد شدم از آزمون ميبينم زده مرحله 6 فروردين!)
فک کنم فقط شیمی استاندارد بودبه نقل از One Minute :بچه ها کدوم درس از بقیه سخت تر بود ما بریم اونو بیشتر بخونیم ؟![]()
پس شاید بشه اینطور برداشت کرد که کنکور امسال از سوالات قرابت کم شه و به املا و لغت اضافه بشه..به نقل از BUG :ادبیاتش خیلی لغت و املا داشت
زبان و عربی و دینی رو 84 زدم همرو![]()
به نقل از first amir :پس شاید بشه اینطور برداشت کرد که کنکور امسال از سوالات قرابت کم شه و به املا و لغت اضافه بشه..
بابا شاخه عمومي:دي بابا اسمي:ديبه نقل از BUG :ادبیاتش خیلی لغت و املا داشت
زبان و عربی و دینی رو 84 زدم همرو![]()
زبونتو گاز بگير!خدا نكنه!ما چشم اميدمون فقط به قرابتو ارايست!...به نقل از first amir :پس شاید بشه اینطور برداشت کرد که کنکور امسال از سوالات قرابت کم شه و به املا و لغت اضافه بشه..
اقا من حس ميكنم يكي از سوالاي زيستش غلطه!سوال اخرش!اخه بيشتر دئوتروميست ها جزو اسكوميكوتاهت هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به نقل از یـلـدا :دلم میخواد بمیرمممممممم!
من خیلی خیلی گند زدم. نه که فک کنین دلم 70 80 میخواسته الان 60 زدم ناراحتم.
ریاضی فیزیک و شیمی رو بطور میانگین 20 زدم
زیست هم 40
دلم از این میسوزه که اینهمه شیمی خوندم حالا درصدش از ریاضی فیزیک که تاالان نگاهشون نکردم هم کمتر شده!
سرجلسه هم حس کردم شیمی رو دارم بد میدم ولی در حد 40 - 50 فک میکردم اومدم خونه دیدم کلی هم غلط دارم
کاشکی بمیرم
به نقل از .:amir.mr:. :بابا شاخه عمومي:دي بابا اسمي:دي
ديني انصافن چطور بالاي ٨٠ ميزنين شماها؟زبونتو گاز بگير!خدا نكنه!ما چشم اميدمون فقط به قرابتو ارايست!...
اقا من حس ميكنم يكي از سوالاي زيستش غلطه!سوال اخرش!اخه بيشتر دئوتروميست ها جزو اسكوميكوتاهت هستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يا يكي از سوالاي شيميش.عدد اتميش ميشه ٢٩ پس ارايشش چهار اس يك،سه دي ده نبايد باشه مگه؟؟؟؟اصن n بار اين نكته تو كنكور اومده!اينا ميگن غلطه!
عربي٧٩
ديني٨٠
زبان٨٩
زمين٢١
رياضي٧١
زيست٧٥
فيزيك٧٨
شيمي٨٠
اگه جدن نكتش اينه ،خعلي مسخرس!خعلي!به نقل از alex delpiero :اون سوال عدد اتمی رو که فرمودید ...
من ریاضی هستم ولی همچین سوالی داشتیم ما هم ....
برای ما که اینطور گفته بود که کدام آرایش انتظار می رود باشد نه این که کدوم هست ....
خب انتظار می ره سه دی نه چهار اس دو باشه دیگه که نیست.....