سهمیه کنکور سراسری برای سمپادیا!(مهم)

پاسخ : سهمیه کنکور سراسری برای سمپادیا!(مهم)

در هر صورت واقعا امیدوارم چیزی بیش از یه شایعه نباشه(که نیست)
اصولن و کلن سهمیه یه نامردیه محضه چه برای سمپادی چه برای هر کس دیگه
و اصلن دوست ندارم بعد از این همه بدبختی و بیچارگی که تا الان کشیدم ، بعد از قبول شدن(حالا هر جا که میخاد باشه) برچسب «سهمیه ای» روم بخوره
همینطوریشم هر جا رو و هر کسی رو که نگاه کنی از دانش آموزا و معلما گرفته تا وزیر و وکیل و رئیس هیچکی دل خوش نداره از این سازمان(البته سابق) بیچاره چه برسه که این امتیاز مسخره هم بهشون تعلق بگیره

لطفا یکی به اینا زنگ بزنه بپرسه خب:
فک کنم بدونن البته امروز که هیچکی نیست

معاونت امور آموزشي و تربيتي سمپاد
22019973
22010909
دفتر امور پژوهشي ، طرح و برنامه
22027821
مديريت آزمون‌ها و سنجش تحصيلي
22010404
رياست سازمان
22019975
22050216
باید به اینا مروط بشه دیگه،
خبر بسیار جالبیه گرچه من احتمال بسیار زیادی به شایعه بودنش میدم،
و اینکه چقد سهمیه باشه و اینام مهمه و حجم مدارس سمپاد الان خیلی زیاده.
و جالب اینجاس نتیجه ی سرچ تنها همین صفحه در سمپادیا رو میاره بالا. همین و بس.

• لایک
امتیازات: tezar

شاید دیدین خواستن تعداد سمپادی های دانشگاه خوبارو کم کنن واسه کم کردن سهمیه گذاشتن
مثلا فقط 100 تا سمپادی میتونن برن شریف و اینا...
آخه تا جایی که یادمه زمان ما با سمپاد خیلی لج بودن :(

به نقل از first amir :
بلیت فروشی داریم
بلیت دیدن قیافه کسانی که فهمیدن این خبر شایعه بوده ;D

=========-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
نکنید این کارارو
به عنوان مدیر انجمن کنکور سایت ;D ;D برخورد شدید میکنم با کسانی که آرامش فکری بچه هارو بهم بزنن[/b]

سال پیشم یادمه موقع اعلام نتایج 91 دو نفر ی همچین شوخیه بی مزه ای کردن!
فک کنم از سایت اخراج شدن!
امیدوارم تکرار نشه!

به نقل از ویونا :
میدونین بالاخره ماها تا وقتی ک خبرو ب صورت رسمی نشنویم نمیتونیم مطمئن شیم این مسئولا شب میخوابن صب ی تصمیم جدید میگیرن تازه حالا هم ک رئیس جمهور عوض شه تصمیمات جدید تری میگیره ولی الانه ک هر گروهی برا خودش سهمیه ایثارگری و ...داره دادن سهمیه ب ما هم کار بدی نیس
ولی اگه راس باشه عالیه [-o<
البته رقابت با بچه های سمپادی آسون تر از کنکور نیس ن؟
رءیس جمهور تا کنکور ما عوض نمیشه .....................
(92)

به نقل از م پ :
سال پیشم یادمه موقع اعلام نتایج 91 دو نفر ی همچین شوخیه بی مزه ای کردن!
فک کنم از سایت اخراج شدن!
امیدوارم تکرار نشه!
نه ...اون بعد انتخاب رشته بود گفتن که نتایج تغییر کرده :)) و دانشگاهای قبولی عوض شده :دی

ولی کسی هم اخراج نشدا :-"

ولی فک میکنم دروغه ;D یعنی خیلی بعیده و اینکه بش میخوره دروغ 13 باشه :-" :-" :-"

و اینکه نکته مهم اینکه فرض محال یروز چنین اتفاقی بیفته ...مطمءن باشید 80 ٪ رقبای بچه های سمپاد خود بچه های سمپادن و عملا بی تاثیره حالا هر سهمیه ای هم میخواد باشه که بازم میگم این فرض محال.. ;D

يه سوال داشتم: :-/
اگه كنكوري هاي ٩٢،٩٣و٩٤ قراره سهميه بگيرن ، يني اولا نميگيرن :(
ولي توي متن نوشته :
قابل توجه تمامي پايه ها
؟؟؟!! :-/

خوشم اومد آفرین :))
به زیر مهر و امضا دقت کنین و همچنین به روبروی تاریخ و شماره ;D
کاملا واضحه که برداشته شده
البته زیر مهر و امضا مشخص تر هست :-"
متن بخش نامه هم واقعیه فقط آخر خط اول و کل خط دوم رو دستکاری کردن(فنتش فرق میکنه)

×فتوشاپش کار کی بوده بیاد به ما هم درس بده این قدر با دقت بلد نیستیم جعل کنیم,شاید یه روزی لازم شد :))

عزیزان ِ من ... یه نفس عمیق بکشید لدفاً :د آرامش ِ خودتون رو حفظ کنید :د
دو حالت بیشتر نداره ، یا شایعه‌س، یا شایعه نیس!
پس الکی به خودتون استرس وارد نکنید.
الان‌م فقط دارین اسپم میدین ... تاپیک فعلا قفل میشه تا وقتی که مشخص بشه حقیقت داره یا نه .
ضمناً اگه خبری به دستتون رسید سریعاً به من پ.خ بدین تاپیک رو باز کنم این جماعت ِ کنکوری رو از نگرانی دربیارم .
مرسی از شما

خوشم اومد
جو قشنگی بود..... ;D
همون بهتر که نیست.... چرا ماباید راحت تر از بقیه وارد دانشگاه بشیم؟؟؟؟

اتفاقا به نظرم اصلا جالب نبود.
ببینید کلا دروغ 13 یک مسئله خرافاتیه...یعنی ملت میسازن. و اینکه بیایم خودمون یه همچین چیزیو ایجاد کنیم اصلا جالب نیست...
و حتی اگه میخواستید همچین برنامه ای اجرا کنید بهتر بود ربطی به کنکوری ها نداشته باشه.

بنده خدا مامانم چقد ذوق کرده بود الان بش بگم تا دوروز بام قهره
ولی باحال بود به چالش افتاده بودیم

خیلی کار باحالی بود........حال کردم ;D =)) =)) =)) =)) =))

ایمان آوردم که یکی از افرادی که به حق رفته تیزهوشان همین محسن هست! :-"

االبته من فهمیده بودم :-گ

خیلیییییییییییی باحال بووووووووووود دمت گرم =)) =)) =))

یکی از بچه های کلاس ماهم هر روز یکی از همین جوا میده :))کار باحالیه خداییش واسه زندگی تنوعم لازمه خوب!زد حالم یه جور تنوع! :))

محسن : من نمیدونم لایک های پست اولت [nb]که نشون میده چند نفر باور کردن این مسئله رو[/nb] تا قبل از افشا سازیت چندتا بوده ولی احتمال میدم تا به حال یه چندتایی کمتر شده باشه ;D
البته ممکنه بچه ها ظاهر سازی بکنن و بگن نه ما گول نخوردیم و اگر لایکی رو برداشته باشن دوباره پسش بدن و ممکنم هست کل این قضیه لایک هیچ تغییری نکرده باشه و همش یک وهم و خیال از طرف من باشه.
ولی واقعا به این نکته توجه داشته باش و این سوال رو از خودت هم بپرس که اگر منم جای این بچه هایی که ۲ ماهه دیگه تا کنکور مونده و هر یک ثانیش رو غنیمیت میشمرن بودم گول نمیخوردم و میومدم این همه وقت صرف اشکال در اوردن از این عکس بکنم ؟!

پاسخ : سهمیه کنکور برای سمپادیا

عالی بود محسن، :-لایک

منم طرفدار حامی شدید ستاد مبارزه با چرندیاتم،کارشون خداس،سه بانگ قبلم تبلیغشون بود
دوستان حتی میتونید خودتون مطلب و موضوع به گمانه بدید،مثلا اگه با شایعی برخوردید که خواستید بررسی بشه یا دلیلی بر رد شایعه ای داشتید
معمولا به اینم برخوردم که شایعاتی تو تاپیکای سایت بوده و قبلا بررسیش کرده بودن که اینجور مواقع خیلی بدرد خورده و لینک دادم
در دسترس ترین راه از نظر من سرچ برا منابع معتبره که همونطور که گفتم هیچ نتیجه ای جز همین صفحه نداشت :د
برای آموزندگیش واقعا جا داشت.

~X( تا الان سر کار بودیم؟
خداییییش؟
بابا من 600 جا این شایعه رو پخش کردم....مردم کلی امیدوار شدن.... ;D
اخه فرزندم این چه کاریه؟
:-s :-s
جواب ملتو چی بدم حالا؟میان قتل عامم میکنن خو... :|

البته بد نیست به این نکته اشاره کرد که نفر اول کی فهمید که دروغ سیزده بوده .... :-"

شما هنوز نمی دونید کنکوری جماعت از نظر روحی چقد ضعیفه و حواسُ عقلش وقتی میره استراحت کار نمیکنه و این حرفا؟ :د

+ به جان خودم اگه یک ثانیه به اون عکس نگاه کرده باشم؛ فقط در حد اسکرول کردن و یه نگاه گذرا چه برسه به اینکه بخوام کُنتراستِ عکس رو بالا ببرم و از این قبیل حرفا. اصن پستِ اولِ تاپیک رو که خوندم چشام گِرد شده بود. یه حالِ خاصی داشتم؛ یه چیزی بین عروسیِ درونی و شکه شدن. خب مسلما افرادی که مخاطب این خبر بودن که خبر خوب و امید‌بخشی براشون تلقی میشده کمتر به اینکه دروغ باشه فک میکنن؛ نمونش خودِ من. دلیل نمیشه چون اینو باور کردم هر حرفِ دیگه‌ای رو که بدونِ دلیل و مدرکِ محکم زده میشه رو قبول کنم و به اصطلاح گول بخورم یا اینکه من آدمِ ساده‌لوحی هستم یا نه. ولی به هر حال ایده‌ی خوبی بود.

+ محسن، تو الان بگو کنکور واسه نیشابوریا حذف شده و همشون میتونن بدون کنکور هر دانشگاهی میخوان برن، به جان خودم باور میکنم :))

Back
بالا