جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی
پاسخ : جذب کاربر جدید و فعال بیشتر

کاربر فعال یعنی کیفیت دیگه?

بابا اگه کیفیت مد نظره باید از دبیرستان بکنین (bekanin ،)منظورم اینه بابا این همه دانشجوی موفق و شاخ سمپادی که کلی بحث میتونن با هم داشته باشن ولی حتی اونایی که عضو بودن هم میرن چون این جا جای بچه های راهنمایی و دبیرستانی هاست.. یا میشن عین من که یادم نیست اخرین پست اصولی و درست حسابی مو کی دادم...

البته قبلا هم اینو گفته بودم ولی...

ghazaleb

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
tehran
مدال المپیاد
فعلا میخونیم

من تازه وارد حدودا
من ۴ سال تمام هرکی بهم گفت عضو شو گفتم خوب واسه چی؟؟؟؟
تازه بعد مرحله اول المپیاد واسه یکم اطلاعات گرفتن عضو شدم
به نظرم اول وارد میشی خیلی فضای خشکیه
سوال هم که میپرسی به ادم محل نمی دن
اگه سعی کنیم هرکی تازه وارده بیشتر به سوالاش جواب بدیم و سعی کنیم با سایت اشناش کنیم خیلی خوبه
یکی دیگه این که واقعا بار علمی سایت کمتر از تفریحیشه
اگه سعی کنیم مطالب علمی جدید و بروز رو یک جا بنویسیم(به صورت مرتب )به نظرم جالب میشه
منظورم مطالبیه که واقعا جذاب باشه

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان٢ :x
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

درسته يه سري ممکنه به قول شما فکر کنند کاربرگدايي ميکنيم ولي به نظرم مي ارزه به اين که حتي 2تا کاربر خوب ماندگار بشن توي سايت.
مرتب کردن تاپيک واينام که جز اساسي کاراند. الان براي مراحل بعدي داريم صحبت ميکنيم (;
واين که به کاربراي جديد توجه بشه و سوالاشون پاسخ داده بشه ميشه همون مهربون بودن وآدم حساب کردن ديگه!
واين که جدا يه راهنما براي تازه وارد ها نيازه به نظرم من واين که مدير هاهم يه اعلام حضوري بکنند بد نيس :-"
بالاخره ياداريم چرت ميگيم ونشدنيه،يا ايده به درد بخوريه!خواهشا بگير کدومه که اگه خوبه يه فکري بکنيم اگرم نه ما الکي اينجا واسه خودمون حرف نزنيم :D
باتشکر :-"

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از محمّد :
داشتم لیست کاربران تازه عضو شده رو میدیدم. اکثرشون فقط عضو شدن و فعالیتی نداشتند. نهایتا ۵ درصدشون قدم‌هایی در راستای فعالیت برداشتند! و خب این طبیعتا رضایت‌بخش نیست.

میخواستم بپرسم به نظر شما چرا یک کاربری عضو میشه ولی فعالیتی انجام نمیده؟

در این مورد دلیلش اینه که ملت میفهمن جایی به اسم سمپادیا وجود داره و فقط میان عضو میشن که صرفا نشون بدن سمپادی هستن !!!

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering

به نقل از F@|-|!mEh :
در این مورد دلیلش اینه که ملت میفهمن جایی به اسم سمپادیا وجود داره و فقط میان عضو میشن که صرفا نشون بدن سمپادی هستن !!!
به نظرم شاید اولش این باشه ولی بعدش به نظرم به خاطر اینه که زیاد بحثای خوبی تو سایت نیست . مثلا من خودم سه بار از سایت رفتم بیرون و دوباره بعد یه مدت طولانی برگشتم . همیشه هم بعد از شروع فعالیتم میدیدم که سایت پویا نیست و تاپیک های زیادی فعال نیستن و تاپیک های فعال هم موضوعات مهمی ندارن .

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب اول از تجربه شخصی خودم برای اینکار بگم : من از موقعی که این کار رو کردم میتونم بگم نزدیک 50% از افراد هیچ پاسخی ندادند و بعد از اون هم وقتی رفتم و پروفایلشون رو دیدم فعالیتی هم نداشتند. نتیجه ای که من گرفتم این بود که این عده از افراد بنابر سخن خیلی از بچه ها اومده بودند دنبال یه مطلب و چون سیستم به اون ها گفته برای دسترسی باید عضو بشید اونها هم عضو شدند و دیگه هم سر نزدند.
اما بقیه اونها نزدیک 40% ازم تشکر کردند و بعدش پست هم دادند و بقیه اونا هم ازم خواستن که اگه میشه در مواقعی که مشکل داشتند کمکشون کنم و گفتن که با محیط اینجا آشنایی ندارند.
درجواب آقای صالح( ehem-ehem) هم عرض کنم که اگه قرار بود همه توی دنیا به فکر این باشند که یه عده افراد در مورد کارایی که کردن چه خواهند گفت خب مسلما هیچ اتفاقی در تاریخ نمی افتاد.
درمورد محل ندادن هم خیلی موافقم و من واقعا سر این مسئله حرص میخورم. این کار رو هم اغلب افرادی که به درجات بالای کاربری رسیدند میکنند.... خواهشا به خودتون بیاید.
حالا میل خودتون هست...من پشتیبان عده ای هستم فعلا. درضمن حتی اگر یه کاربر جدید پست نامناسبی زد یا تاپیکش اشکال داشت به بدترین نحو میان و قفلش میکنند. ( منظور نحوه بیان دلیل قفل شدن هست) که خب همین باعث دل سرد شدن میشه

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

دقیقا چندتا مشکل وجود داره یک این ک کاربر تازه وارد ک میاد همه میزنن تو ذوقش میاد یه نقل و قول کنه میگن اینجا جاش نیس تاپیک میزنه میگن موضوعش تکراریه ازهمه ی اینا بگذریم این نمیتونه دلیل مونگار نشدن باشه دلیل موندگار شدن 1 نفر در یه سایت 90 درصدش جذابیت سایت و محتوای اونه بنابر این ما علاوه بر این ک درمورد این سایت باید تبلیغ کنیم در عین حال باید محتواشم بهتر کنیم

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

سایتا ی امکانی داره ک وقتی کسی تازه عضو میشه براش ی پ.خ خوش امد میفرسته
میشه این سیستم رو فعال کرد
بعد ضمن اینکه خوش امد ب کاربر لینک تاپیک سوالات و متدوال و اموزش استفاده از سایتم توش باشه ک کاربرا دیگه ب مشکلی برنخورن

swz

کاربر فوق‌حرفه‌ای

به نقل از pink princess :
سایتا ی امکانی داره ک وقتی کسی تازه عضو میشه براش ی پ.خ خوش امد میفرسته
میشه این سیستم رو فعال کرد
بعد ضمن اینکه خوش امد ب کاربر لینک تاپیک سوالات و متدوال و اموزش استفاده از سایتم توش باشه ک کاربرا دیگه ب مشکلی برنخورن
کسی حوصله نمیکنه که بخونه
مگه بعدا به مشکلی بربخوره ببینه اون تو جوابش هست یا نه
باید یه فردی باشه که براش تیکه تیکه توضیح بده
بخصوص قوانین رو به صورت خلاصه و نکات مهمش
البته اینارو میشه تو همون پیغام اول گفت ولی اگه یکی به سوالاش جواب بده و ... خیلی تاثیر بیشتری میتونه باشه
مثلا کاربرایی که دوست دارن بیان و هرکدومشون یک یا دونفر تازه وارد رو راهنمایی کنن
حتی سایت میتونه به کسایی که خیلی کمک کنن یه نشانی یا یه امتیاز ویژه ای چیزی قائل شه

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

یا مثن درجه کاربری بذارن واسش!
من بشخصه هرتازه واردی ک میبینم بش پ.خ میدن!
خیلیم دوس دارم این کار رو!
ولی بعضی کاربرا خوششون نمیاد از این کار

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

باتشکر از توجه همه دوستان :)
اون بالا گفتم که این افرادی که پ خ میدن و اینا مشاور یا راهنما باشند,دقیقا منظورم یه سمت توی سایت بود , ولی کلمه "سمت"یادم نمیومد :-"
مرسی پت,نظر بسیار خوبی بود!
میشه یه مدت امتحانی انجام بشه,مطمئنا" ضرر نمیکنیم!

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

من با کاربر جدیدای زیادی تا الان حرف زدم
ی مشکلی ک باعث میشه بیشترشون برن این بود
تا طرف ی پست میده برعلیهش جبه میگرن!
دعوا میگیرن!
خب بابا طرف اول راهه میشه با لحن بهتر باش حرف زد!

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فــرزانگان ۳
شهر
طــهـران
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
رشته دانشگاه
پزشکی

خب اگه قراره همچین سمتی بوجود بیاد بنده به شخصه سرم درد میکنه برای کمک کردن...اصلا تو خونمه....درکل موافقم \:D/
و واقعا هم برخورد خوبی میشه. امروز به یه پسری که قراره سال بعد فارغ التحصیل بشه پ.خ دادم باخودم گفتم الان یا جواب نمیده یا میگه برو بابا ولی خیلی مودبانه گفت ممنونم دوست عزیز.
خب حالا نتیجه رو اعلام کنید تا یه تاپیکی دربارش زده بشه و افرادی که داوطلب راهنمایی هستن بیان و بگن.
ولی قبلش...با این ایده موافقت میشه یا نه؟

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

از یه لحاظ فروم ها دو نوع اند
1- اختصاصی [nb]مثل فروم پردیس گیم ، بازی سنتر که تمرکز دارن رو یه موضوع ![/nb]
2- غیر اختصاصی [nb]مخالف بالایی عه [/nb]

واضحه که سمپادیا در حال حاضر از نوع غیر اختصاصیه !!
حالا تو یه فروم غ ا ملت به انگیزه واسه فعالیتشون احتیاج دارن .
خیلیا با تعریف هایی که هم مدرسه ای هاشون از اینجا براشون می کنن وارد میشن و یه جور انگیزه دارن .
به نظرم باید تمرکز روی این دسته افراد باشه ، چون اولا سمپادی هست ، دوما انگیزه دارن ، سوما الان از اکثر مدارس سمپاد ایران تو سمپادیا عضو داریم !! ینی این جور کاربرا به راحتی عضو میشن و دقیقا همون کسایی اند که مورد نظر این فروم هستن !.
تا اینجای کار مشکلی نداریم !
حالا وقتی طرف عضو شد باید یه جور موندگار بشه و فعال باشه ! خب این بخش نیازمند یه سری انجمن فعاله ، احتمالا هر کس میاد اینجا تو 5 تا بخش مثلا اطلاعات داشته باشه ! بعد حالا اگه اون 5 تا بخش فعال باشن ، طرف هم کم کم خودشو وارد بحثا می کنه و یه جور انگیزه عه پیدا میشه ،، حالا وقتی یکم فعالیت کنه ، تعداد زیادی دوست پیدا می کنه و انگیزش میزنه بالا !! بعد یهو میبینی خاک انجمن خورد :D
ولی الان مشکل اینه که اکثر انجمن ها فعال نیستن .
پیشنهادم اینه که کاربرای قدیمی حداقل یک سوم وقتی که به پ خ و بانگ و ح ب اختصاص میدن رو به انجام فعالیت تو فروم اختصاص بدن .!
این طوری هم سطح علمی خودشون بالا میره و هم کاربرا بهتر جذب میشن .!
با تشکر (;

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از فــاطمـه :
ᔕᗩᒪᗩᙢ
من تــازه واردم ولی هر روز میام اینجا نمیدونم دقیقا از کی اینجا عضوم ولی فقط یک ستاره ب ستاره هام اضافه شده
مثلا بچه های تازه وارد:
1-هر تایپیکی میذارن مدیرا از اونور قفل میکنن یا اخطار
خوب باید اول توضیح داده بشه که چ طوری تایپیک بذارن که قفل نشه
این باعث میشه ک هیچ دوستی تو انجمن سمپادیا پیدا نکنن
خوب از اینجا زده میشن :-/

فکر میکنم اینا تو قوانین کلی سایت باشه
مسلما تاپیکی که میزنی نباید موضوع ش تکراری باشه
نباید کپی پیست باشه
باید توی انجمن مرتبطش قرار داشته باشه
موضوعش مفید باشه
...

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

خیلی از نظرات و مشکلات به واقع به حق بودن و دوستان به نکات خوبی اشاره کردن .

اما حقیقتا یه سری مشکلاتی وجود داره ، مثلا اینکه خیلی اوقات کاربران تازه وارد در ورودشون مستقیما به یه مدیرکل پیغام خصوصی میدن و میپرسن که چه چه جوری باید پست داد ، تاپیک زد و یا سوالات خیلی ابتدایی . و خب اگر تعداد پیغام خصوصی هایی که برای مدیران کل ( شامل گزارشات پیغام خصوصی و مشکلات کاربران و پیغام های شخصی و ... ) میاد رو بدونید چه حجم بالایی دارن !! واقعا در این رابطه به ما حق میدین که نتونیم درست و منظم به همه ی پیغام های ارسال شده بهمون پاسخ کامل و مناسبی بدیم .

اما بخشی از این قضیه هم اشکال و ایراد خود کاربران تازه وارد هست . خیلی از کاربران تازه وارد از برخورد مدیران و یا اعمال مدیریتی اون ها که طبیعتا لحن و برخوردی جدی هست ممکنه ناراحت بشن ، اما مشکل اینجاست که خیلی از این دوستان قوانین رو نمیخونن و رفتار هاشون مطابق قوانین نیست و انتظار دارن مدیران سایت به تک تک اعضا هر کدوم از بند های قوانین رو به طور جداگانه توضیح بده و ازشون خواهش کنه که اون ها رو اجرا کنن ! طبیعتا فرض مدیران بر این هست که کاربری که عضو شده قوانین رو پذیرفته و با مطالعه ی اون ها وارد سایت شده . هرچند که در خیلی موارد این فرض خلاف واقعیت هست .

در رابطه با اینکه افرادی مسئول پاسخ گویی باشن هم فکر نمیکنم زیاد کارساز باشه حقیقتا . فقط به نظر میاد که بیشتر موجب سردگرمی بشه . الان هم کاربران از مدیران انجمن ها و داخلی و اجرایی و کل و یا کاربران دیگه میتونن سوالات خودشون رو بپرسن . و یا تاپیک های مختلفی مثل آموزش استفاده از سایت و سوالات متداول هستن که به خیلی از سوالات کاربران جواب میدن . مشکل به نظرم این نیست که جایی برای پیدا کردن جواب سوالاتشون ندارن ، مشکل اصلی این هست که فضای سایت کاربران جدید رو گیج میکنه و توش احساس سردرگمی میکنن .

× باز هم میگم البته ، همه ی این پشنهادات و انتقادات از دید منم درست هستند . اما حل اون ها وقت و انرژی و ایده های زیادی لازم داره ...

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

خب مسلما ی مدیر داخلی،اجرایی،مدیر انجمن وقت نمیکنه بخواد تمام افراد رو راهنمایی کنه!
میشه خب ی سری افراد مسئول بشن و هرجا کاربر جدیدی ب مشکل برخورد راهنماییش کنن!

یا برا ی مدت تاپیک سوالات متداول رو بذارید تو اخبار!

مشکل اینجاس کاربرا نمیگردن ک این تاپیکارو پیدا کنن

This is me

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهر
تهرانْ
مدال المپیاد
برنز زیست

با بالايى موافقم!
داخلى ها و اجرايى ..وقت نميكنند خب!
ودرضمن فكر نكنم وجود افراد مسئول اين كار سردرگمى اى به وجود بياره!
به نظر من اين كه براى كاربران تازه عضو شده يه پيغام فرستاده بشه كه اسم چند نفر توشه و بعدشم بگن اگر سوالى داشتيد ميتونيد از اين افراد بپرسيد خيلهم ميتونه كمك كننده باشه.
قبول دارم كه جواب همه سوال ها توى سايت هست و مشكلِ كاربراست كه قبل از شروع به فعاليت اونارو مطالعه نميكنند ولى به هر حال اين يكى از علت هايى هست كه كاربران به طور جدى فعاليت نميكنند!
مثل اين ميمونه كه بيايم بگم قبل از غذا دستاتون رو بشوريد وگرنه مريض ميشيد،بعد يه نفر اين رو نخونه و اون كار رو انجام بده و مريض بشه،بعد ما درحالى كه ميتونيم يه درمانى براش پيدا كنيم بگم خب ما كه نوشته بوديم دستات روبشور،ميخواستى بخونى،حالام ديگه به ما چه :D

-همچنان معتقدم امتحانش ضررنداره :-"سود هم داره تازه!

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

بچه ها همه ی اینا درست اما محتوای سایتم یادتون نره (;مثلا 80 درصد پست ها شده ح.ب :-"

بالا