می شه بگید من چطوری با یه جن روبرو شم؟به نقل از aliabedini :بهترین کار روبه رو شدن با ترسه
مثلا الان خیلیا هستن که از تاریکی میترسن منم میترسیدم تا اینکه یه شب با دو تا خواهرام نشسته بودیم و برقا رفت خواهر بزرگمم نامرد شروع کرد از جن و اینا حرف زدن ما دوتا داشتیم از ترس میمردیم اونم همینجور میگفت ما هم ار ترس جرات نداشتیم تکون بخوریم نیم ساعتی گذشت دیگه کم کم داشت ترسمون میریخت تهش فهمیدم کار خودش بوده کنتر زده بود
ولی دستش درد نکنه از اون به بعد از تاریکی نمیترسم حداقل میتونم بگم 90 درصد ترسم ریخته
به نقل از uranuscelona :می شه بگید من چطوری با یه جن روبرو شم؟
حتما لازم نیست با یه جن روبه رو بشی همین که تو تاریکی باشی خوبهبه نقل از uranuscelona :می شه بگید من چطوری با یه جن روبرو شم؟
ببخشین ها جن ها میتونن بیان اما ما نمیتونیم اونا رو به راحتی ببینیمبه نقل از مهدی 313 :کاری نداره که
مگه آینه تو خونتون ندارید
ببخشید من باب شوخی بود
شما سعی کنید باور کنید که هیچ جنی از طرف خداوند اجازه نداره به دنیای ما وارد بشه
و هر داستانی از اون ها وجود داره غیر از داستانای دینی چرته
وای تو رو خدا می شه منو بیشتر از این نترسونید؟به نقل از aliabedini :حتما لازم نیست با یه جن روبه رو بشی همین که تو تاریکی باشی خوبهببخشین ها جن ها میتونن بیان اما ما نمیتونیم اونا رو به راحتی ببینیم
میخوای بیا با هم جلسه احضار جن بذاریم
اره میشه حتی میتونین به هم اسیب برسونینبه نقل از uranuscelona :وای تو رو خدا می شه منو بیشتر از این نترسونید؟
ولی من دوست دارم خون اشام ببینمبه نقل از 11phantom :چرا بحث رو عوض میکنید؟!
بحث سر چیزایه غیر واقعی بود!جن که واقعیه اصن!
یه فکری به حال خوناشامای من بکنید!
(البته خودم یه پا خوناشامم )
من این مشکلو تا پارسال داشتم می دونی به خاطر اینه که بهش فکر می کنیم. اصلا فکر کن الان یکیش جلوی خودته به بدترین شکلش بعد سعی کن باهاش مقابله کنی یا عین تو هری پاتر سعی کن یه کاری کنه تو ذهنت که خنده دار بشه اونوقت دیگه ازش نمی ترسیبه نقل از 11phantom :خون آشام فقط برای مثال بود!وگرنه گفتم که خودمم هستم!