• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : یادی از کاربران قدیمی و رفته سایت ...

عاقا به دلم افتاده اینجا پست بدم :))))
اما مشکل اینجاست که خیلیا هستن اینجا که میشناسمشون :)))))
شاید 300 400 نفری باشن اگه کسی جا موند ببخشه دیگه X_X ;D

× اولین نفر سایرا سایته . بهترین دوستم . کسی که از خواهرم بیشتر دوسش دارم . از همه بهم نزدیکتره و تو سختیا همیشه پشتم بوده..
فک کنم یه سالی میشه نیومده سایت و خیلیا نمیشناسنش .

× گیسو . نمیدونم چی بگم . دختر مهربونیه گاهی رو اعصابم بوده ;D بحث سر اینکه من نمیفهممش و اینا ;D ولی اینا نمک دوستیمونه ;D
به جز این همیشه منو یاد خاطره هامون تو رضا صادقی میندازه شاید تنها کسی بود که اونجا برام خاطره خوب ساخت . خیلی دوست خوبی بوده برام >:D<

× شادی . اولین بار تو رضا صادقی شناختمش . بنظرم دختر منطقی هست .
;;)

× سوگند . فقط یه خاطره ازش دارم قابل گفتن نیست اینجا :-""""
یه مدت هم غیبش زد شمارشو عوض کرد دو سال حالشو از گیسو میپرسیدم ;D
بعد از چهار سال چند شب پیش حرفیدیم :)))) زیاد یادم نمیاد ازش..

× محمدرضا . تنها کسی بود از فروم که سال کنکور کمکم کرد منو از یاد نبرد . یه جورایی پشتیان من اینجا اون بود .
الانم خیلی کمکم میکنه . امیدوارم بتونم جبران کنم اینا رو . (:

× مریم . نشد یه بار بحرفم باهاش دعوامون نشه :)))) وبلاگ مشترک داشتیم 8-^
روزایی که سایرا بیمارستان بود اونو ساختیم..
خدا بیامرزتش.. (:

× همید . دوستای خیلی خوبی بودیم . ولی از سایت رفتمو برگشتم همه چی تموم شده مثکه .
دستبندا 8-^

× حانیه . همکار پزشکیم . هنوز عذاب وجدان دارم که چرا بخاطر اینکه رفتم استعفا داد . خیلی دلم برات تنگ شده .

× فاطیما . اولین دوست صمیمیم تو سمپادیا بود . چهار سال پیش . ازش خبر ندارم اصن .
بهترین خاطرم ازش پارک ازادی بود من از ترن میترسم عاقا این منو بزور برد سوار کرد بعد تلافیشو در اوردم بردمش کشتی میترسید دو دستی چسبیده بود بهم :)))))

× ایمان . اون هماهنگی که کردیم ترقه انداخت تو مدرسمون :)))))
فک کنم سه سالیه نیومده فروم رفت از ایران :-<

× مهرنوش . یکی که همیشه بهم ارامش میده >:D< یکی که باعث شد بهترین ادم زندگیمو بشناسم >:D<

× الی . سی اف های تابستون دوم :)))) بهترین تابستون زندگیم بود :)))))
مخصوصن سر اون قضیه بذر و ندا اینا :-""""

× محدثه . یه ادم نامرد که نمونه نداره :د
ولی بهترین سوژه واسه غیبت کردنه :)))))

× یاسمن . یه شب تا صبح چت کردیم بعد اون پستای مشابه رو گذاشتیم کلی ذوق و اینا اومدن پاکش کردن مدیرا :))))
چیز دیگه ای یادم نمیاد ازش :د

× lof . ظاهرن ادم خوبی بود مهربون بود ولی نمیدونم یهو چرا بد شد همه چی ;D
یه اشتباه هم کرد بهش نگفتم :))))) یه ویژگی مشابه هم باهاش دارم دوتامون نابیناییم ;D

× علی ع . به جرئت میگم تنها کسیه که شاید ادعا کنه ادم بدیه ولی خیلی پسر خوبیه .
من اخر تو رضا صادقی نفهمیدم کیه :|

× سارا(کوزت) . من خیلی دوستش داشتم . اما یه اشتباهم باعث شد ازم بدش بیاد . حقم داشت .
کلن بر خلاف اونی که نشون میده خیلی دختر خوب و مهربونیه .

× گوهر . یه دوست خوب که سر یه خانواده سمپادیا بخاطر سو تفاهم زود قضاوت کرد و رفت (:
ولی الان پیشمه >:D< فروم نمیاد دیگه .

× رها . همون سوم راهنمایی باهاش دوست شدم یه مدت اومد فروم دیگه 4 ساله نیومده . الانم پزشکی تهران میخونه..

× نگار.ام ار . خیلی صمیمی بودیم خیلی زیاد نمیدونم چی شد که همه چی تموم شد . الانم دلخوشی زیادی ازش ندارم .
ولی جالترین قسمت این بود که بلند شدیم رفتیم عفیف اباد ساعت 7 گفتن تعطیله :)))))

× پوریا عابدی . همه میدونن که با دیگران فرق میکنه . ادم دو رویی نیست و حرف دلشو راحت میگه حتی چیزاییو هر کسی نمیگه پوریا راحت میگه . در مورد من قضاوت اشتباه کرد . فک کرد دوستیمون واسه اینه که رابط بین منو کس دیگه ای باشه اما اینجور نبود پوریا واسه من یه دوست خوب بود.. (:
یه سری افکاراش واقعن لایک داره .

× ارمان اریا . بر خلاف نظرایی که بقیه میگن من میگم پسر خیلی خوبیه . اولین پسریه که هیچ وقت به من دروغ نگفت . زندگیش افکارش هر جوری هست من درکش میکنم . در مورد اولین برخوردم باهاش هنوز عذاب وجدان دارم :))))) :-""""

× مهلا . :|
کلن یاد اونشب میفتم . هنوز چیزایی که برام خرید رو دارم حتی .

× ملی و مونا .
ملی دختر مهربونیه . اول فک میکردم خیلی لوسه و از خود راضی :-"""" ولی یه سری چیزا فهمیدم که نظرم عوض شد .
مونا نمیدونم یوزرش چیه ولی ملی باعث شد بشناسمش . فقط خارج از اینجا حرفیدم باهاش .

× یه یوزر بود یادم نمیاد سایه داشت فک کنم توش :-""" هر چی بود من از یوزرش خیلی خوشم میومد تو اواتارش تسبیح بود فک کنم .

× کوروش . خاطره خوبی ندارم ازش :دی یه بار یه پست دادم بعد منه گیج یه چیزیو گوشه یه صفحه ندیده بودم پست داد کلی دعوام کرد که حواست کجاست و اینا :| ;D

× فرشید . پسر خوبیه . جالبین چیزی که ازش فهمیدم شهرش بود که نمیتونم بگم ویرایش میکنه پستمو :))))) :-"""
تا حالا حرف اشتباه نشنیدم ازش :)))) مغرور نیست اصن . یه شبم قرار بود تو شب نشینی مرغ بده که نداد :)))))

× مطهری . اعتراف میکنم اونوقتا ازش خیلی میترسیدم یه بار پی ام دادم بهش قلبم تا تو حلقم اومد :))))
اما الان حس میکنم اونقدرم ترسناک نیست بنده خدا :دی

× محسن . اولین کسی بود اونوقت از کاربرای قدیمی که اومد شرح سمپادیا رو برام توضیح داد . از این تاپیکا بود یه مدت میدن شکایت و گله و این حرفها من اونوقت دو تا ستاره داشتم 50 60 تا لایک بعد رفتم اعتراض که این چه وعضشه :)))) الان پستمو میبینم کلی از خودم میخندم :)))) سر این بهم پی ام داد ;D
48302047816946718404.png

× صادق درویشی . نمیدونم کجاست زندست :د
اون زمان تو سختیام خیلی کمکم کرد و طرز فکرش خیلی بهم شبیه بود . یکم زود باور بود :- اس
دو ساله غیبش زده :دی

× نگار مرتضوی . اصن صحنه ای که دیدیم همو اولین بار هیچوقت یادم نمیره :))))
اوضاعی داشتیم سال اول دبیرستان با این :))))

× علی صنعتی . سمپادی نبود ولی به هر حال یه روز اینجا شناختمش . خیلی خاله زنک بود :-""" خیلی دروغ میگفت :-""""
بیخی اصن :-"""

× امیر ابلیس . اصن یادم نمیاد ازش در حد اسم یوزر ;D

× مرضیه . فقط یه بار حرف زدیم باهاش سر یه اواتارم که عکس یکی از بچه های مدرسشون بود تو گالری پخش شده بود :|

× مهران(انیاک) . ادم خوبیه . حرفهای بدی پشتشه اما هیچ وقت باور نکردم . مغرور نیست . خاطره خوبی نداریم با هم . نمیدونم چی شد اصن . عذاب وجدان دارم همیشه نسبت بش :د
دو تا شکلات هم باید بهش بدم هنوز نگهشون داشتم ;;)

× lollipop . نه اسمشو یادم میاد نه شهرشو . فقط تنها چیزی که ازش یادمه اینه که میخواست بیاد شیراز کلن دختر خوبی بود :-""""
اسمشو یه دفعه تو پستهای قدیمیم دیدم (:

× مسعود (xray) . سرم کلاه گذاشت با نقشه کشی از قبل بین منو دوستم فاصله انداخت . اولین شوعر خانواده سمپادیام . :))))
حلالش نمیکنم :)))))

× پرهام . دومین شوعر سمپادیام :)))) ادم جالبیه یه خاطره ازش که دارم سه سال پیش شب امتحان نهایی ادبیاتش ساعت 11 اومد بم گفت هنو شروع نکردم :))))) برنامه ریختیم تا 1 خوند خوابید 3 بیدارش کردم تا صبح خوند :))))) ;;) چهرش به شخصیتش نمیاد بنظرم ;D

× موشیراموشینه (؟ :د ) . زیاد نمیشناسمش . کلن یه بار در حق من یه کار خوب کرد مدیونشم ;D

× kinder . اسمشم یادم نمیاد به مولا :د فقط یوزرش یادمه :د

× اخوی . همیشه اول پستاش مینوشت سلام ;D بعد توی گیاهان دارویی و چیزای ماورا طبیعی و طب سوزنی اینا اطلاعاتش خوب بود ;D
تلپاتی بازی کردنش به ماها هم رسید شب تا صبح با دوستان تلپاتی بازی میکردیم البته به شیوه ای دیگر و خاص :-""""

× پری ناز . ;;) ;D
یادم نمیاد زیاد ازش :-""" :- حافظه ضعیف . یادمه سال سوم زیاد چت میکردم باهاشو اینا :-""" حالا تو سی اف ها یا یاهو دقیق یادم نیس :-""" یه اواتارم داشت این ادم قرمزه (اسمشو یادم نمیاد :د ) هعی اینور اونور میرفت ;D اونو خ دوست داشتم از رو این میشناختمش تو سایت ;D دخمل خوبیه کلن ;;) >:D<

خیلیای دیگه هستنا ولی دیگه حوصلم نمیشه تایپ کنم :))))
ببخشید رک گفتم بعضی حرفها رو :-""""

به نقل از sadlove :
× سارا(کوزت) . من خیلی دوستش داشتم . اما یه اشتباهم باعث شد ازم بدش بیاد . حقم داشت .
کلن بر خلاف اونی که نشون میده خیلی دختر خوب و مهربونیه .

گمشو من مهربون و خوب نشون نمیدم؟؟؟؟ :)) :)) :))
من ازت بدم نمیاد بابا یعنی راستشو بخوای دقیقا نمیدونم راجع به چه اتفاقی صوبت میکنی :)) آلزایمـــر دارم :|

به نقل از sadlove :
× سوگند . فقط یه خاطره ازش دارم قابل گفتن نیست اینجا :-""""
یه مدت هم غیبش زد شمارشو عوض کرد دو سال حالشو از گیسو میپرسیدم ;D
بعد از چهار سال چند شب پیش حرفیدیم :)))) زیاد یادم نمیاد ازش..
:-""""
ما خاطره عای زیادی داریم مهرناز :-""""
کودوم قابل گفتن نیس؟! :-"""

به نقل از Sοgand :
ما خاطره عای زیادی داریم مهرناز :-""""
کودوم قابل گفتن نیس؟! :-"""

بیا تو پ.خ بگم جلو ملت نمیشه گفت ب مولا :-"""

همون بار اول که اشنا شدیم , دلیلش , گرفتی ؟ :-"""

;;)

به نقل از sadlove :
بیا تو پ.خ بگم جلو ملت نمیشه گفت ب مولا :-"""

همون بار اول که اشنا شدیم , دلیلش , گرفتی ؟ :-"""

;;)
وات د ف×× :)))))))) تو هنوز اونو یادته!؟ :)))))))

به نقل از Sοgand :
وات د ف×× :)))))))) تو هنوز اونو یادته!؟ :)))))))

هاع من حافظم تو این موارد خیلی قویه :)))) :-""""

الان یعنی اسپم آزاده؟ ;Dاگه آزاده شایان ذکر است برای من از پست طولانی مهرناز اون تیکه هایی جالب بود ک میگفت فلانی رو کلا نمیشناسم در حد اسم اکانت و اینا :))د آخه مگه مجبورت کردن بنویسیشون دختر :-"
خداوندا بر ما هم عطا کن سعی و کوششی ک بنویسیم این چنین پست دراز و نوستالی 8-^

به نقل از پوریا عابدی :
الان یعنی اسپم آزاده؟ ;Dاگه آزاده شایان ذکر است برای من از پست طولانی مهرناز اون تیکه هایی جالب بود ک میگفت فلانی رو کلا نمیشناسم در حد اسم اکانت و اینا :))د آخه مگه مجبورت کردن بنویسیشون دختر :-"
خداوندا بر ما هم عطا کن سعی و کوششی ک بنویسیم این چنین پست دراز و نوستالی 8-^

اگه به ویرایشش نگاه کنی موتووجه میشی ک هی اضاف کردم به این پست :-"""" :)))))
خو یاداوریشون میکنیم دیگه گفتم شماها هم یادتون بیاد X_X ;D

تو میتونی پوریا ;D من بت ایمان دارم ;D
:)))))

چقد گرد و خاک داره اینجا !! :-"
اول از صاحاب سایت شروع میکنم ،محمد مطهری کلن این بشر تو یه فاز دیگس از بقیه :-? ... هنوز کشف نشده تو چه فازیه ولی پرستیژ خوبی داره کلن !بچه خوبیه خودشو درگیر نمیکنه :-"

امیرابلیس : هرجای سایت کل بوجود میومد یه طرفش امیر بود ،سر همه چی بحث میکرد از فوتبال گرفته تا سیاست :)) ولی انصافا بحثای فانی هم میکرد ... جدا از همه اینا یکی از بهترین دوستای من :x

ندا مکرم :مامان سایت از نظر من به همراه آرمیتا ثابتی اشرف ;D .... تو همه چی هم نظر میداد ،آخرشم نفهمیدم تو فاز درس هست یا نه :-"

رشید شاملی : تنها هم ورودی من ازاینجا تو دانشگاهم :> ... کلن خیلی باهاش حال میکنم :)) .. اصولا فانه ولی در مواقع مورد نیاز خیلی جدی میشه ;D .. ولی اصن فوتبال بلد نیس :|

محمد بذرکار :هیچوقت خوب نشناختمش .. اصن هیچ جا باهاش حرف نزدم فک کنم :-? ولی بهش نمیومد فان باشه

مدیریت : وجود خارجی داره اصن :-" :-"

پسر خیابون پشتی : اولا که اومدم فک میکردم مدیر اینجاس ،الان ازدواجم کرده فک کنم :-?? به هرحال سال بالایی ماس احترامش واجبه B-)

sk1v : یادش بخیر چقدر اون موقه ها باهم مشاعره میکردیم =)) لامصب کم نمیاورد اصن :| یادمه یه روز صب دیدم تعداد ارسالام و امتیازم نصف شده .. بعد کاشف به عمل اومد تاپیک مشاعره پاکسازی شده پستام رفته رو هوا :|

مهســــــــا :اصن مادربزرگی بود واسه خودش :)) ... چقدرم انرژی داشت کنکوریارو راهنمایی میکرد ،البته الانم همینکارو میکنه باز با این سن و سالش :-"

سومپاد : نمیدونم چرا همیشه بامن مشکل داشت 8-| یه روز درمیون پ.خ میداد چرا تو اون تاپیک فلان چیزو گفتی ... ولی آخرش صلح کردیم :-"

pegah.nodet :فک کنم 85 درصد پستاش مال حرف بزن باشه :-? ... کلن حرف واسه زدن زیاد داشت ولی کو گوش شنوا :-"

lof : به قیافش نمیومد از من کوچیکتر باشه ... ولی یادمه کلی هوادار داشت .. هر پستش کلی لایک داشت ;D

parnian.D : دختر هنرمند سایت :) درهر زمینه ای هنر داره از درس و شطرنج گرفته تا خوانندگی و نوازندگی ;D

Nahid : خیلی زود اومد اینجا و خیلی هم زود رفت :-" یادمه از همه سنش کمتر بود :-? منکه باهاش خیلی رابطه نداشتم :-"

کوروش : همتون میگین ستون فان ،حالا ماکه 3سال همکلاسیش بودم چی میکشیدیم #:-S اصن طنز تو وجود این بشره ،وقتی بچه بوده جای واکسن هپاتیت بهش سرم نمک زدن فک کنم :-? به هرحال ماهم هنوز به اسرارش پی نبردیم :))

نگین راز : خیلی دلسوز و مهربون .. هر پست مشاوره ای که میذاشت حداقل 10 خط بود .... ینی اینقد وقت میذاشت واسه کمک به بقیه !

mgh-nano (درسته؟!) : اینا دو نفر بودن یکی فاطمه یکی هم مریم جفتشون همشهری ،یکیشون یوزرش این بود اون یکی یوزرش ؟! بود :-? آخرش نفهمیدم هرکدوم این یوزرا مال کدومشونه ... ولی خب خودشونو میشناسم ،فاطمه یه زمانی مامانم بود :-" مریمم الان هم دانشگاهیمه ،جفتشون دخترای خوبین ;D

کوزت : یه عمری تو فیسبوک فرندم بود و من همین یه هفته پیش بود فهمیدم ساراحقیقی اینه :)) شخصیت عجیبی داره کلن ،من هنوزم نفهمیدم شخصیتشو :-"

saranaz :یه زمان آبجیم بود فک کنم :-? دختر سر به زیری بود :-"

عرفان.ت : بیشتر حضور واقعی داشت تا حضور مجازی :)) ،بیشتر تو میتینگا میومد خیلی پست نمیداد .. ولی بچه باحالیه ;)

آرمان حقیقی :یکی از مرموزترین اعضای سایت :-" کلن نه پست میده نه کاری میکنه ولی همه میشناسنش ~X( استعداد عجیبی هم تو بازیای فکری داره ;D منکه به شخصه خیلی حال میکنم باهاش ;D

amparsiayi :از پدربزرگای سایته .. 8ساله عضوه ولی 400 تا پست بیشتر نداده :-" .. تازه الان شروع کرده به پست دادن

محسن : دوسال از من کوچیکتره ولی دوسال زودتر از من عضو سایت شده #:-S از هر زمینه هنری یه سررشته داره .. کلن از همون اول درسو ول میکرد میرف سراغ هنر بهتر بود فک کنم :-?

Dr.Eniac : من خودم 6 تا یوزر که مشتقات همین بودو شمردم اون موقه ،نمیدونم هی تند و تند بن میشد یا همه این یوزرا واسه تست بود :-" درهرحال خیلی باهاش برخورد نداشتم که بفهمم چجور آدمیه :-?

حمید شجاعی : قبلنا اسمشو شنیده بودم ولی اخیرا خیلی از پستاشو دیدم ... بچه باحالیه ;D ،خواهرشم خیلی دوس داره 8-|

نیما مضروب :الان فسیل شده فک کنم :-? منکه از وقتی اومدم ندیدم پستی بده ولی آثارش موجوده مخصوصا تو مشاوره تحصیلی :-" فک کنم چون بیشتر تو مشاوره تحصیلی فعالیت میکرده خیلی معروف نبوده بین کاربرا :-" کلن همینجوریه دیگه ،هرکی تو مشاوره تحصیلی فعالیت میکنه ملت فک میکنن یارو چجور آدمیه ،یکیشم خود من :-w

نگین : یه مدت همکار بودیم تو مشاوره تحصیلی ،خیلی درموردش نمیدونم ولی مدیریتش خوب بود :-?

فاطمه و شیرین و فهیمه : مثلث طلایی :)) کلن اتحادشون درحد لالیگا بود :)) هرکدوشون یه بانگ میذاشت بقیه هرکدوم چند نفرو میاوردن پیج طرفو پر کامنت میکردن ;D به یکیشونم یه چی میگفتی سه تایی جوابتو میدادن ،کاملا هماهنگ ولی خودجوش :-" دوستای خوبی بودن کلن ....

ملیکا : یه زمانی خیلی فعالیت میکرد 24 ساعته اینجا بود .. روابط عمومیش خیلی بالا بود باهمه رفیق بود :-"

karo : یادمه من پشتیبانش بودم ولی سال تموم شد کنکورشو داد یه بارم باهم حرف نزدیم :-"

داماد مسعودی : من و این و sk1v رونقی داده بودیم به انجمن شعر فارسی اونموقه :))

هعی ... یادش بخیر ;D

@ بهزاد 93 : آقا لطف داری :دی . ولی خداییش الان کجا منو میشناسن افراد ؟:دی زمانای قدیم مثلا سال کنکورم اینا واقعا زیاد پست اینا میدادم اکثریت رو میشناختنم و بالعکس ! ولی الان شاید از هر 100 نفر نهایت نهایت 6 7 نفر رو میشناسم . که اون هم صرفا به خاطر میتینگاست ;D

Back
بالا