به نقل از Miss.anousheh :یه سوالی داشتم
مگه 8 تا هیستون جمع نمیشن میشن نوکلئوزوم ؟
یه دونه هیستون هم بین دو تا نوکلئوزوم هست
پس اون چی ؟ اون کلا عضو هیچی نیست ؟
نقش اون اینه که دی ان ای رو بیشتر کوتاه کنه نزدیک تر بشه
ولی نمیفهمم چرا جزو نوکلئوزوم حساب نمیکنن
همون 1.7 ه .به نقل از سيانوباكتري! :عزيزم حدودا 2.5 دور هست!صرفا جهت اطلاع!
منبع:زيست شناسي مولكولي تاليف جرج.م.مالاسينسكي!
درست، ولى خب لازمه و شايدم زمتر از ملكولى :)به نقل از کویر :در حد یه نظره...ناراحت نشین
به نظرم یهتره مولکولی بخونین تا مندلی...
مندلی یه قسمت خیلی کوچیکه...و به نظرم اصن جذاب نیست...
به نقل از safora :kheyly bahsat ebtedayi bod pishraftash kon azizam valy baz ham ghorbo
میگم شما در مورد مندل چی فکر کردین ؟!به نقل از گـَـنـدُم :مندل به هیچ کدوم از این دلایل اینکارو نکرد، مندل فقط شانس آورد و اینها براش اتفاق افتاد، درواقع خیلی از محققای همدوره ی اون این شانس رو نداشتن ولی مندل آورد و این گیاه با خصوصیاتش باعث شد که گیج نشه و تنها علت اون این بود که بابای مندل کشاورز بود و نخودفرنگی میکاشت و کاملا به کاشتش آشنا بود.
در پست بعد شروع کار.
با توجه به ضریب هوشی بالای خنگیٍ (!) مندل همه این ها رو میدونسته و تنها شانسی که داشته این بوده که 7 تا صفت روی 7 تا جفت کروموزوم متفاوت بودنبه نقل از panther :مندل نخود فرنگي رو به چند دليل انتخاب كرد:
1.چرخه ي زندگيش كوتاه بود،
2.پرورشش آسان بود و ارزان.
3 صفات با تنوع قابل تشخيصن
4.تعداد فرزنداش زياده،
5.توليد مثله كنترل شده داره.
به نقل از zizipatala :من درحل این مسئله مشکل دارم لطفاهرکس می تونه این سوال روحل کنه
خانواده ای دو فرزند دارند که یکی از فرزندان دختراست ودرروزدوشنبه به دنیاآمده است چه قدراحتمال دارد فرزنددیگر دخترباشد؟
[/quot[flash=200,200][/flash]e]
نه جواب میشه 27/13
چند حالت وجود داره.[دختر1.دختر2] [دختر2.دختر1] [پسر.دختر1] [دختر1.پسر]به نقل از zizipatala :من درحل این مسئله مشکل دارم لطفاهرکس می تونه این سوال روحل کنه
خانواده ای دو فرزند دارند که یکی از فرزندان دختراست ودرروزدوشنبه به دنیاآمده است چه قدراحتمال دارد فرزنددیگر دخترباشد؟
واحد مولکولی وراثت یه ارگانیسم زنده.سلام.میشه یه تعریف ساده از ژن بگید اگه بتونید وظایف اونو به یه چیز در زندگی تشبیه کنید خیلی عالی میشه