تعيين درصد...بحث در مورد سهميه

• شروع کننده موضوع

konkor93

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
,,mm,mm2
شهر
U
سلام دوستان يه كم طولاني ولي خواهش ميكنم بخونيد
2تا سوال داشتم به همراه 1 دونه توضيح...
1.پدر من جانباز 50 درصده...برا اينكه من بخوام از از دندانپزشكي قبول بشم بايد چه درصدايي كسب كنم؟؟؟چه رتبه اي بايد كسب كنم؟؟؟؟لطف كنيد اين رتبه رو بصورت بازه حداقل حداكثر بگيد....هم برا سراسري و هم ازاد...برا درصدام همين طور...ممنون
2-همون طور گفتم پدر من جانبازه...كه من تو اين انتخاب نقشي نداشتم...عده اي هم از سهميه اي كه برا جانبازا در نظر ميگيرن ناراحتن...حالا من نميخوام عقيده مو تحميل كنم فقط ميخوام در مورد اين موضوع با دوستاي با منطقم گفتگو كنم...خوشحال ميشم نظرتون رو بشنوم...اينم توضيح من...
1-بعضي وقتا پدرم بخاطر مشكلات جسمي و رواني كه از خاطراتش مونده عصباني ميشه...كه به هر حال جو خونه به هم ميخوره واين بدترين چيز برا يه كنكوريه..
2-همين مشكلات جسمي و روحي كه پدر داره باعث ميشه نتوني با پدرت بري تفريح..خوب باهاش حرف بزني....كمبود روحيه هم خيلي تو اين مسير موثره...
اين يكميش بود الان به ذهنم نميرسه....حين گفتگو با شما بقيشم ميگم....اميدوارم كمكم كنيد...شايد نظرات شما صحيح تر از مال من بود

alibasirat

کاربر حرفه‌ای
پاسخ : تعيين درصد...بحث در مورد سهميه

سلام من بابم جانباز وآزاده است مشکلات عصبیش بدتر باباهه تو است.ولی کلا من کتابخونه درس میخونم.من از مسوول علمی فرهنگی بنیادشهید پرسیدم گفت 30 40 درصد.تازه من میخوام نفت بخونم وچون بابام جانباز وآزاده است اگه معدلم بالای 17 باشه 20 ساگی استخدام وزارت نفت میشم .تازه سربازی هم نمیرم

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از konkor93 :
سلام دوستان يه كم طولاني ولي خواهش ميكنم بخونيد
2تا سوال داشتم به همراه 1 دونه توضيح...
1.پدر من جانباز 50 درصده...برا اينكه من بخوام از از دندانپزشكي قبول بشم بايد چه درصدايي كسب كنم؟؟؟چه رتبه اي بايد كسب كنم؟؟؟؟لطف كنيد اين رتبه رو بصورت بازه حداقل حداكثر بگيد....هم برا سراسري و هم ازاد...برا درصدام همين طور...ممنون
2-همون طور گفتم پدر من جانبازه...كه من تو اين انتخاب نقشي نداشتم...عده اي هم از سهميه اي كه برا جانبازا در نظر ميگيرن ناراحتن...حالا من نميخوام عقيده مو تحميل كنم فقط ميخوام در مورد اين موضوع با دوستاي با منطقم گفتگو كنم...خوشحال ميشم نظرتون رو بشنوم...اينم توضيح من...
1-بعضي وقتا پدرم بخاطر مشكلات جسمي و رواني كه از خاطراتش مونده عصباني ميشه...كه به هر حال جو خونه به هم ميخوره واين بدترين چيز برا يه كنكوريه..
2-همين مشكلات جسمي و روحي كه پدر داره باعث ميشه نتوني با پدرت بري تفريح..خوب باهاش حرف بزني....كمبود روحيه هم خيلي تو اين مسير موثره...
اين يكميش بود الان به ذهنم نميرسه....حين گفتگو با شما بقيشم ميگم....اميدوارم كمكم كنيد...شايد نظرات شما صحيح تر از مال من بود
شرمنده قصد توهین یا جسارت ندارم ولی..
ادم عصبی و یا خانواده به هم ریخته کم نداریم..
مخصوصا توی این دوره زمونه
حالا ما که چیزی به شخص شما نمیگیم که چرا و اینا ولی به نظرم نا حقیه...البته تا حدودی..

forozan

کاربر جدید
نام مرکز سمپاد
farzanegan1
شهر
mashhad

به نظر من سهمیه رو باید به اونی بدن که واقعا خودشم یه ذره درس بخونه چه میدونم لیاقتشو داشته باشه...نه اینکه طرف سهمیه داشت یک دهم دوست من درس نخوند بعد دوستم رفت پزشکی شهید بهشتی و اون رفت پزشکی دانشگاه تهران....یا الان میریم سر آزمون میبینم اون کسی که یه عالمه سهمیه داره ( خیلی زیاده سهمیه ش) به جای جواب دادن به سوالا با دفترچه و مدادشو و اینا فقط بازی میکنه و بعد احتمالش هست با منی که این همه دارم میخونم بیاد یه رشته حتی یه دانشگاه....
امیدوارم اکثر کسایی که سهمیه دارن لااقل لیاقتشو داشته باشن.....من که تا حالا هر کیو از نزدیک دیدم به نظرم لایق اون سهمیه نبوده

alibasirat

کاربر حرفه‌ای

توهین نکن آقا.معلومه لیاقتشوداریم.مطمئن باشید خدا خودش کاری میکنه ک حق به حقدار برسه

ali jahangiri

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
مدال المپیاد
طلای المپیاد دانشجویی -مکانیک
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مکانیک

بعضیا میگن ، خب جانبازه که جانبازه . خدا بهش پاداش میده . چه ربطی به بچه ـش داره اصن ؟!

خب طبیعی ـه که ، کسی که برای این مملکت جون خودش رو فدا میکنه ، اجرش با خداست .

ولی خب اگر یه کسی برای شما یه خدمت کوچیکی بکنه ، شما همین حرف رو میزنید ؟ میگید تشکر لازم نیس ؟!

پس قدر دانی از این عزیزان باید جزو برنامه های ما باشه !

حالا بحث سر اینه که قدر دانی رو چرا این جوری انجام میدن ؟!

چرا امکانات نمیدن ؟! بجای این که سهمیه بذارن ، بیان امکانات بدن به عنوان قدر دانی . نه اینکه الکی بفرستنشون تو بهترین دانشگاه ها .

خب این هم یه جوری درست به نظر نمیرسه . شما کمبود عدم سلامتی پدر رو نمی تونی هیچ جوره جبران کنی .

در واقع این کمبود مادّی نیس . بیشتر روحی ـه .

در هر صورت باید قبول کنیم که خانواده جانبازان چشم روشنی ما هستن و همه جوره دوستشون داریم .

+

ضمنا اگر هم کسی بدون لیاقت بره یه دانشگاه خوب ، خودش از پس درس ـای دانشگاهی بر نمیاد و ....

همچنین ، یه کسی که واقعا مستعد ـه ، توی هر دانشگاهی که باشه ، میتونه به بهترین سطح علمی برسه .

+

یه گله ای هم باید از مسئولین مملکت کرد که واقعا اختلاف سطح دانشگاه ها زیاده . باید اون قدری به دانشگاه ها از همه نظر برسن ،

تا کسی نگران قبولی توی دانشگاه خوب نداشته باشه .

...............

کاربر فوق‌فعال

به نقل از Vancomycin :
شرمنده قصد توهین یا جسارت ندارم ولی..
ادم عصبی و یا خانواده به هم ریخته کم نداریم..
مخصوصا توی این دوره زمونه
حالا ما که چیزی به شخص شما نمیگیم که چرا و اینا ولی به نظرم نا حقیه...البته تا حدودی..
منم دقیقا حرف شما رو میزدم!!
ولی یه روز یکی از دوستام که این مشکل و داشت من و برد خونشون!!
باورت میشه تا 3 روز تو اتاقم خودم و حبس کردم و فقط گریه میکردم؟؟
لطفا زود قضاوت نکنید!!

happiestchemist

ملکه ی شیشه ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
4d
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
دارم.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از ali jahangiri :
بعضیا میگن ، خب جانبازه که جانبازه . خدا بهش پاداش میده . چه ربطی به بچه ـش داره اصن ؟!

خب طبیعی ـه که ، کسی که برای این مملکت جون خودش رو فدا میکنه ، اجرش با خداست .

ولی خب اگر یه کسی برای شما یه خدمت کوچیکی بکنه ، شما همین حرف رو میزنید ؟ میگید تشکر لازم نیس ؟!

پس قدر دانی از این عزیزان باید جزو برنامه های ما باشه !

حالا بحث سر اینه که قدر دانی رو چرا این جوری انجام میدن ؟!

چرا امکانات نمیدن ؟! بجای این که سهمیه بذارن ، بیان امکانات بدن به عنوان قدر دانی . نه اینکه الکی بفرستنشون تو بهترین دانشگاه ها .

خب این هم یه جوری درست به نظر نمیرسه . شما کمبود عدم سلامتی پدر رو نمی تونی هیچ جوره جبران کنی .

در واقع این کمبود مادّی نیس . بیشتر روحی ـه .

در هر صورت باید قبول کنیم که خانواده جانبازان چشم روشنی ما هستن و همه جوره دوستشون داریم .

+

ضمنا اگر هم کسی بدون لیاقت بره یه دانشگاه خوب ، خودش از پس درس ـای دانشگاهی بر نمیاد و ....

همچنین ، یه کسی که واقعا مستعد ـه ، توی هر دانشگاهی که باشه ، میتونه به بهترین سطح علمی برسه .

+

یه گله ای هم باید از مسئولین مملکت کرد که واقعا اختلاف سطح دانشگاه ها زیاده . باید اون قدری به دانشگاه ها از همه نظر برسن ،

تا کسی نگران قبولی توی دانشگاه خوب نداشته باشه .
منم با امکانات شدید دادن به جای سهمیه دانشگاه بسیار موافقم!
به نظرم بسته دیگه دانشگاه!
وقتی تحصیل کرده قرار نیست کاری انجام بده چرا باید اصلا تحصیل کنه...این همه دکتر و مهندس میخوایم چی کار؟ همه برای پز دادن و وضعیت اجتماعی درس میخونیم!

بالا